Първоначално изпратено от RimogarDD
Разгледай мнение
Много ми е интересен един по-различен ъгъл към ставащото в ИП. Поговорих си с един от консултантите и той ми отговори, че би било много тъпо да ми продава нещо, в което самият той не вярва и не притежава. Знам за няколко от тях, които държат по няколко пакета акции и няма да се учудя ако е такова положението при почти всички. Почва малко да ми наподобява на стартъп, където хора обединяват усилия и се опитват да изградят нещо стойностно защото знаят, че имат и сериозен материален интерес това да се случи.
Те са млади, енергични, и вече знаят, че нищо не може да ги спре. Визирам статиите в Капитал, Ковид кризата и мнението за тях в почти всички онлйан медии и форуми. Те преодоляват криза след криза и стават още по-силни. Спомням си какво самочувствие придобих след първите 2 бригади в САЩ. Видях, че мога да се оправям сам, далеч от дома и то, доста добре и се почувствах силен. Знаех, че нищо не може да ме бутне. С яко бачкане и мисъл ще се оправя

Имат много стройна организация и като цяло са се обградили от можещи и действащи хора. Казват, че след като покажат, че може да се случи това нещо в България ще вдъхновят и други да направят подобни неща и в други краища на страната ни. Те ще помагат.
Ще кажете, виж го тоя романтик пак е сложил розовите очила и си признавам, че съм непоправим оптимист, но аз наистина вярвам и искам те да успеят и каквото зависи от мен ще го направя

Коментар