Позитивните млади хора <3
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от megathrone Разгледай мнение
Според нуждата можеш да не плащаш с пари, а да напишеш ревю в Гугъл и Фейсбук колко си се заредил от това райско кътче. Ако си по нужда номер едно - по едно ревю, ако си по нужда номер 2 - по 2 ревюта.
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
Мерси. Някой да каже спешно дали за тоалетните трябва да платя вход за парка или може само с такса за тоалетната?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение
Работи. Действай!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнениеНякой да каже спешно дали работи парка точно сега, че съм наблизо с колата и искам да ползвам тоалетната!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от megathrone Разгледай мнениеК'во става верно с Ивелин Парк? Има ли нови врагове на култа? Гледам, че има няк'во затишие в Линкдин, отдавна не са поствали камъни и дървета.
Няма ли да го построят вече, та да я оправим тая държава!Първо Паркът, после и държавата
Keep going ...
Коментар
-
К'во става верно с Ивелин Парк? Има ли нови врагове на култа? Гледам, че има няк'во затишие в Линкдин, отдавна не са поствали камъни и дървета.
Няма ли да го построят вече, та да я оправим тая държава!Last edited by megathrone; 19.01.2021, 12:06.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cam Разгледай мнение
Изглежда прекрасно, идеята е прекрасна, желая ти успех, ама забравяш, че си ги взел на 100-200 пъти повече отколкото са вложили учредителите, гледал съм им бизнес плана, залагат на 600 000 посетители годишно, смятайте колко човека са това на ден, колко автобуси, тоалетни...Има ли ги изобщо?
Аз имам акции в 20+ непублични компании, веднага ги давам на 100 пъти по-висока цена, трябва да си обуча някой сладкодумен "консултант"....
какво говорим пък за 100 или 200.
Да чакам да станат 1000 ли, за да каширам. ?
Ако се подмине момента, положението става кой ми сра в гащите хаха
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеЕто в това съм инвестиралне го приемайте като заяждане, моля!
https://www.facebook.com/27772582904...95861/?app=fbl
Аз имам акции в 20+ непублични компании, веднага ги давам на 100 пъти по-висока цена, трябва да си обуча някой сладкодумен "консултант"....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Аз пак ще се повторя - не харесвам пропагандата на Тугедърските консултанти и прийомите, с които подвеждат невежите, че ИП има огромен инвестиционен потенциал.
Изобщо не представят обективно нещата. Много "мъдрости" сипеха срещу всякакви други видове инветиции - капиталови пазари, крипто, имоти и др.
Ако тези момчета имаха някакъв срам - то щяха да се чувстват унизени и да си вземат малко поука от световните пазари през 2020.
От инвестиционна точка какво конкурентно предлага ИП сравнено с достъпни и регулирани инструменти, които носят на инвеститорите печалби от порядъка на 50-500% за 1 година, а прогнозите за крах на имотния пазар не са налице - напротив цените пак са нагоре, въпреки вируса?
За мен проблемът е, че се покриват и не излизат да кажат обективно и мъжки "абе сгрешихме", "абе има и други начини за инвестиция", "не отричаме другите инвестиционни инструменти", "оптимистични ни бяха плановете". Ето такива неща няма да чуем - това е жалкото.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеЕто в това съм инвестиралне го приемайте като заяждане, моля!
- 1 like
Коментар
-
Ето в това съм инвестиралне го приемайте като заяждане, моля!
Keep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от megathrone Разгледай мнениеТамън да си заложа апартамента за акции на ИП, ама хванах да цъкам minesweeper на лаптопа и ми се изсмукаха всички мечтиБаси, на малко бях да купя къщичка и да заживея на най-прекрасното място за живеене, с тези млади, енергични и позитивни консултанти....пустите му игри, всичко изсмукаха
Коментар
Коментар