за втори път печелят изборът на българите в класацията на министерството на туризма.. интересното е, че цари мали град, рилския манастир и царевец миналата година имаха по 30 000-40 000 гласа, а сега имат 60-70.. явно наистина някой е пуснал ботове миналата година да ги помпят https://www.facebook.com/HistoricalPark.BG/
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
Чизтит просефионален празник ан орлетата и финансовите консолтатни. Орлетата и финансовите консолтатни са златни рипки можешти знайшти и финансово не зависими. Най финасово независимите златни рипки се въдят в язовир Истерически парк под грижите ан Апостолът, Алибаба, Малкият Мук, Матилда и Калчев. Волканът ан балгарскъта колтура дава синергиа ан рибарникът в язовир Истерически парк които черпи водата си от Ивелинините извори.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
Дори и да е така им е позволено, млади са и реално и доста са акционери в Парка.
Много ми е интересен един по-различен ъгъл към ставащото в ИП. Поговорих си с един от консултантите и той ми отговори, че би било много тъпо да ми продава нещо, в което самият той не вярва и не притежава. Знам за няколко от тях, които държат по няколко пакета акции и няма да се учудя ако е такова положението при почти всички. Почва малко да ми наподобява на стартъп, където хора обединяват усилия и се опитват да изградят нещо стойностно защото знаят, че имат и сериозен материален интерес това да се случи.
Те са млади, енергични, и вече знаят, че нищо не може да ги спре. Визирам статиите в Капитал, Ковид кризата и мнението за тях в почти всички онлйан медии и форуми. Те преодоляват криза след криза и стават още по-силни. Спомням си какво самочувствие придобих след първите 2 бригади в САЩ. Видях, че мога да се оправям сам, далеч от дома и то, доста добре и се почувствах силен. Знаех, че нищо не може да ме бутне. С яко бачкане и мисъл ще се оправя
Имат много стройна организация и като цяло са се обградили от можещи и действащи хора. Казват, че след като покажат, че може да се случи това нещо в България ще вдъхновят и други да направят подобни неща и в други краища на страната ни. Те ще помагат.
Ще кажете, виж го тоя романтик пак е сложил розовите очила и си признавам, че съм непоправим оптимист, но аз наистина вярвам и искам те да успеят и каквото зависи от мен ще го направя
От там нататък не мога да разбера превъзнасянето по ИП, все едно това е някакъв проект с национално значение. Във филмчетата си Ивелин и консултантите често прокарват идеята как едва ли не всички трябвало да се гордеем с този парк и цялостно с това начинание.
Отделно, колкото повече филмчета гледам с него, толкова по-противен ми става национализмът, който той и консултантите му проповядват - за мен истински това е най-жалкият и елементарен вид. Непрестанните му сравнения с други страни и там к'во било, пък тука к'во било....жалко ми е цялото като го гледам, истински жалко.
По отношение на справянето - честно казано те сами се вкарват в ролята на мъченици, които се борят срещу лошите си черногледи сънародници, защото знаят, че това е удобна роля, особено с нашата народопсихология. Ивелин умишлено избира да не отговаря на голяма част от въпросите. Ивелин избира също така в половината си филмчета да обяснява кой бил против него. Реално тоя човек и консултантите хабят изключително много време в обяснения и очерняне на хора/инвестиционни методи/форуми и тн. Ей тука още повече започва да ми се губи автентичността с тоя образ на "млади, позитивни, можещи" дето той се опитва да гради. Ако всичко си ти е чисто - отговори каквото те питат и си бачкай. Ако си на ръба на закона и знаеш, че е така - мълчи си и недей обяснява как някой бил против тебе, щото те питал няк'ви неща.
Имаше едно филмче, в което обясняваше разочарован как няк'ви хора били отишли в парка, разгледали и си искали парите щото казали, че е зле или нещо такова. Та той пичът цяло филмче беше направил да обяснява ние българите к'ва ни била народопсихологията и какви сме били такива.....Това е нещо, което друг, дето яко бачка и гради нещо, би подминал....ама Ивелин нали да покаже каква е жертва...и то не просто жертва, ами жертва на тези лоши българи, дето само плюят. Пък той строител на съвременна България, милият.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Дори и да е така им е позволено, млади са и реално и доста са акционери в Парка.
Много ми е интересен един по-различен ъгъл към ставащото в ИП. Поговорих си с един от консултантите и той ми отговори, че би било много тъпо да ми продава нещо, в което самият той не вярва и не притежава. Знам за няколко от тях, които държат по няколко пакета акции и няма да се учудя ако е такова положението при почти всички. Почва малко да ми наподобява на стартъп, където хора обединяват усилия и се опитват да изградят нещо стойностно защото знаят, че имат и сериозен материален интерес това да се случи.
Те са млади, енергични, и вече знаят, че нищо не може да ги спре. Визирам статиите в Капитал, Ковид кризата и мнението за тях в почти всички онлйан медии и форуми. Те преодоляват криза след криза и стават още по-силни. Спомням си какво самочувствие придобих след първите 2 бригади в САЩ. Видях, че мога да се оправям сам, далеч от дома и то, доста добре и се почувствах силен. Знаех, че нищо не може да ме бутне. С яко бачкане и мисъл ще се оправя
Имат много стройна организация и като цяло са се обградили от можещи и действащи хора. Казват, че след като покажат, че може да се случи това нещо в България ще вдъхновят и други да направят подобни неща и в други краища на страната ни. Те ще помагат.
Ще кажете, виж го тоя романтик пак е сложил розовите очила и си признавам, че съм непоправим оптимист, но аз наистина вярвам и искам те да успеят и каквото зависи от мен ще го направя
Last edited by 0; 03.12.2020, 16:45.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от RimogarDD Разгледай мнениеТова, което не ми харесва обаче е, че орлетата + доста от инвеститорите далеч не са толкова трезвомислещи.
Last edited by Mr.Profit; 03.12.2020, 14:32.Keep going ...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеБанда, приемам гледната ви точка, но не я споделям. Няма да продам тази си инвестиция и след година, две, живот и здраве от позицията на времето ще погледна пак какво, що.Не е препоръка
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от RimogarDD Разгледай мнениеАко не друго смея да кажа, че Mr.Profit не е така фанатизиран инвеститор както масата и гледа малко по-реално над нещата. Тоест с ясната представа, че може и да не е прав след време. Това, което не ми харесва обаче е, че орлетата + доста от инвеститорите далеч не са толкова трезвомислещи.
Коментар
-
Цялостно бизнесът с увеселителните паркове е доста интересен, но и доста труден.
Дори да приемем, че Ивелин лъжата се окаже коректен и голям патриот, за мен винаги пред такъв проект ще седи проблемът, който Pyramid спомена. За да прави един такъв обект пари и да е устойчив, трябва да има един постоянен поток на хора. Заради работата ми и заради приятелката ми имам много наблюдения върху това как българите и чужденците си харчат парите за увеселение в рамките на страната ни и в частност в ХоРеКа сектора и искрено не знам как си представят тоя поток от хора тези момчета от ИП.
Често виждам една мантра, която ИП фенове и консултанти пеят "давате по 30 лева за дискотеки, ама нещете 30 лева за култура да дадете" и направо ми се плаче като ги слушам тея глупотевини. Звучи много готино и "дълбоко" написано онлайн, сигурен съм получава и много лайкове и сърчица всеки път. За жалост е и показателно за консултантите на ИП и Ивелин, и колко е ниско нивото.
- 1 like
Коментар
-
Сега като ме питаш така се сещам, че със сестра ми бяхме купили един апартамент на зелено и го продадохме с прилична печалба след няколко години и реших да инвестирам моята печалба в това начинание.
Лесно изкарани пари, лесно се инвестират предполагам, но идеята ме спечели още тогава си спомням. Прекарал съм доста лета в САЩ и знам колко се изкефих на големите им увеселителни паркове. Наблюдавах и развитието на замъка Равадиново и прецених, че има пазар за такава идея.
П. П. сетих се за това, че увеселителните паркове по света и у нас нямат нищо общо с непрозрачен бизнес проект със съмнително предлагане и оценка на акциите.
Last edited by troika; 01.12.2020, 00:22.
Коментар
-
Сега като ме питаш така се сещам, че със сестра ми бяхме купили един апартамент на зелено и го продадохме с прилична печалба след няколко години и реших да инвестирам моята печалба в това начинание.
Лесно изкарани пари, лесно се инвестират предполагам, но идеята ме спечели още тогава си спомням. Прекарал съм доста лета в САЩ и знам колко се изкефих на големите им увеселителни паркове. Наблюдавах и развитието на замъка Равадиново и прецених, че има пазар за такава идея.
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Чудя се, как си събрал пари с които да купиш такива акции? По принцип в такива начинания много често влизат хора, които не са си изскарали парите а са ги получили от роднини или наследство. Такива пари се харчат бързо и безумно, под въздействиена емоции, с почти никаква критичност защото няма и опит на който да се опреш. Та кажи, такъв случай ли си или си наистина Мр Печалба и си купил със собствени пари?
Лесно изкарани пари, лесно се инвестират предполагам, но идеята ме спечели още тогава си спомням. Прекарал съм доста лета в САЩ и знам колко се изкефих на големите им увеселителни паркове. Наблюдавах и развитието на замъка Равадиново и прецених, че има пазар за такава идея.Keep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Чудя се, как си събрал пари с които да купиш такива акции? По принцип в такива начинания много често влизат хора, които не са си изскарали парите а са ги получили от роднини или наследство. Такива пари се харчат бързо и безумно, под въздействиена емоции, с почти никаква критичност защото няма и опит на който да се опреш. Та кажи, такъв случай ли си или си наистина Мр Печалба и си купил със собствени пари?Last edited by Pyramid; 01.12.2020, 14:52.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеПредполагам, че е индивидуално. На мен като ми се наложи ми предложиха на цената, на която съм ги взел. Помогнаха ми тогава и това също е една от причините да им симпатизирам.
Тук доста се говори за КФН, закони и т.н., но в този случай се убедих, че имам Хора срещу себе си и това много увеличи доверието ми в тях.
Коментар
Коментар