IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• за втори път печелят изборът на българите в класацията на министерството на туризма.. интересното е, че цари мали град, рилския манастир и царевец миналата година имаха по 30 000-40 000 гласа, а сега имат 60-70.. явно наистина някой е пуснал ботове миналата година да ги помпят https://www.facebook.com/HistoricalPark.BG/

Коментар

• Чизтит просефионален празник ан орлетата и финансовите консолтатни. Орлетата и финансовите консолтатни са златни рипки можешти знайшти и финансово не зависими. Най финасово независимите златни рипки се въдят в язовир Истерически парк под грижите ан Апостолът, Алибаба, Малкият Мук, Матилда и Калчев. Волканът ан балгарскъта колтура дава синергиа ан рибарникът в язовир Истерически парк които черпи водата си от Ивелинините извори.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение

Дори и да е така им е позволено, млади са и реално и доста са акционери в Парка.

Много ми е интересен един по-различен ъгъл към ставащото в ИП. Поговорих си с един от консултантите и той ми отговори, че би било много тъпо да ми продава нещо, в което самият той не вярва и не притежава. Знам за няколко от тях, които държат по няколко пакета акции и няма да се учудя ако е такова положението при почти всички. Почва малко да ми наподобява на стартъп, където хора обединяват усилия и се опитват да изградят нещо стойностно защото знаят, че имат и сериозен материален интерес това да се случи.

Те са млади, енергични, и вече знаят, че нищо не може да ги спре. Визирам статиите в Капитал, Ковид кризата и мнението за тях в почти всички онлйан медии и форуми. Те преодоляват криза след криза и стават още по-силни. Спомням си какво самочувствие придобих след първите 2 бригади в САЩ. Видях, че мога да се оправям сам, далеч от дома и то, доста добре и се почувствах силен. Знаех, че нищо не може да ме бутне. С яко бачкане и мисъл ще се оправя

Имат много стройна организация и като цяло са се обградили от можещи и действащи хора. Казват, че след като покажат, че може да се случи това нещо в България ще вдъхновят и други да направят подобни неща и в други краища на страната ни. Те ще помагат.

Ще кажете, виж го тоя романтик пак е сложил розовите очила и си признавам, че съм непоправим оптимист, но аз наистина вярвам и искам те да успеят и каквото зависи от мен ще го направя

За мен е супер да видя млади и надъхани хора, които искат да направят нещо.
        От там нататък не мога да разбера превъзнасянето по ИП, все едно това е някакъв проект с национално значение. Във филмчетата си Ивелин и консултантите често прокарват идеята как едва ли не всички трябвало да се гордеем с този парк и цялостно с това начинание.
        Отделно, колкото повече филмчета гледам с него, толкова по-противен ми става национализмът, който той и консултантите му проповядват - за мен истински това е най-жалкият и елементарен вид. Непрестанните му сравнения с други страни и там к'во било, пък тука к'во било....жалко ми е цялото като го гледам, истински жалко.

По отношение на справянето - честно казано те сами се вкарват в ролята на мъченици, които се борят срещу лошите си черногледи сънародници, защото знаят, че това е удобна роля, особено с нашата народопсихология. Ивелин умишлено избира да не отговаря на голяма част от въпросите. Ивелин избира също така в половината си филмчета да обяснява кой бил против него. Реално тоя човек и консултантите хабят изключително много време в обяснения и очерняне на хора/инвестиционни методи/форуми и тн. Ей тука още повече започва да ми се губи автентичността с тоя образ на "млади, позитивни, можещи" дето той се опитва да гради. Ако всичко си ти е чисто - отговори каквото те питат и си бачкай. Ако си на ръба на закона и знаеш, че е така - мълчи си и недей обяснява как някой бил против тебе, щото те питал няк'ви неща.

Имаше едно филмче, в което обясняваше разочарован как няк'ви хора били отишли в парка, разгледали и си искали парите щото казали, че е зле или нещо такова. Та той пичът цяло филмче беше направил да обяснява ние българите к'ва ни била народопсихологията и какви сме били такива.....Това е нещо, което друг, дето яко бачка и гради нещо, би подминал....ама Ивелин нали да покаже каква е жертва...и то не просто жертва, ами жертва на тези лоши българи, дето само плюят. Пък той строител на съвременна България, милият.

Коментар

Дори и да е така им е позволено, млади са и реално и доста са акционери в Парка.

Много ми е интересен един по-различен ъгъл към ставащото в ИП. Поговорих си с един от консултантите и той ми отговори, че би било много тъпо да ми продава нещо, в което самият той не вярва и не притежава. Знам за няколко от тях, които държат по няколко пакета акции и няма да се учудя ако е такова положението при почти всички. Почва малко да ми наподобява на стартъп, където хора обединяват усилия и се опитват да изградят нещо стойностно защото знаят, че имат и сериозен материален интерес това да се случи.

Те са млади, енергични, и вече знаят, че нищо не може да ги спре. Визирам статиите в Капитал, Ковид кризата и мнението за тях в почти всички онлйан медии и форуми. Те преодоляват криза след криза и стават още по-силни. Спомням си какво самочувствие придобих след първите 2 бригади в САЩ. Видях, че мога да се оправям сам, далеч от дома и то, доста добре и се почувствах силен. Знаех, че нищо не може да ме бутне. С яко бачкане и мисъл ще се оправя

Имат много стройна организация и като цяло са се обградили от можещи и действащи хора. Казват, че след като покажат, че може да се случи това нещо в България ще вдъхновят и други да направят подобни неща и в други краища на страната ни. Те ще помагат.

Ще кажете, виж го тоя романтик пак е сложил розовите очила и си признавам, че съм непоправим оптимист, но аз наистина вярвам и искам те да успеят и каквото зависи от мен ще го направя

Няма значенние колко са надъхани.....Продуктът им не струва /за нашия пазар/.Всеки народ си има народо-психология,традиции....Това е за американския пазар където избиват комплекси заради кратката си история.Единственото за което американецът завижда на европееца е дългата история.Не случайно за да получиш американско гражданство има много такива въпроси ,клетва,патриотизъм...Човек от малко населеномясто не може да си предтави да кара 20км до работа ,а ти искаш да се юрнат от всички краища на страата да гледат "Дисниленд",То и не случайно си нямаме такива атракции.
          Last edited by 0; 03.12.2020, 16:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от RimogarDD Разгледай мнение
            Това, което не ми харесва обаче е, че орлетата + доста от инвеститорите далеч не са толкова трезвомислещи.

Last edited by Mr.Profit; 03.12.2020, 14:32.
            Keep going ...

Коментар

Банда, приемам гледната ви точка, но не я споделям. Няма да продам тази си инвестиция и след година, две, живот и здраве от позицията на времето ще погледна пак какво, що.
              дръж я като булдог. Га умре коня - от зоб да умре
              Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от RimogarDD Разгледай мнение
                Ако не друго смея да кажа, че Mr.Profit не е така фанатизиран инвеститор както масата и гледа малко по-реално над нещата. Тоест с ясната представа, че може и да не е прав след време. Това, което не ми харесва обаче е, че орлетата + доста от инвеститорите далеч не са толкова трезвомислещи.
                Точно ТЕ, са повече от трезвомислещи. Само не знам точнияммомент, в който, ще сублимират.

Коментар

• Ако не друго смея да кажа, че Mr.Profit не е така фанатизиран инвеститор както масата и гледа малко по-реално над нещата. Тоест с ясната представа, че може и да не е прав след време. Това, което не ми харесва обаче е, че орлетата + доста от инвеститорите далеч не са толкова трезвомислещи.

Коментар

• Банда, приемам гледната ви точка, но не я споделям. Няма да продам тази си инвестиция и след година, две, живот и здраве от позицията на времето ще погледна пак какво, що.
                    Keep going ...

Коментар

• Цялостно бизнесът с увеселителните паркове е доста интересен, но и доста труден.
                      Дори да приемем, че Ивелин лъжата се окаже коректен и голям патриот, за мен винаги пред такъв проект ще седи проблемът, който Pyramid спомена. За да прави един такъв обект пари и да е устойчив, трябва да има един постоянен поток на хора. Заради работата ми и заради приятелката ми имам много наблюдения върху това как българите и чужденците си харчат парите за увеселение в рамките на страната ни и в частност в ХоРеКа сектора и искрено не знам как си представят тоя поток от хора тези момчета от ИП.
                      Често виждам една мантра, която ИП фенове и консултанти пеят "давате по 30 лева за дискотеки, ама нещете 30 лева за култура да дадете" и направо ми се плаче като ги слушам тея глупотевини. Звучи много готино и "дълбоко" написано онлайн, сигурен съм получава и много лайкове и сърчица всеки път. За жалост е и показателно за консултантите на ИП и Ивелин, и колко е ниско нивото.

Коментар

Сега като ме питаш така се сещам, че със сестра ми бяхме купили един апартамент на зелено и го продадохме с прилична печалба след няколко години и реших да инвестирам моята печалба в това начинание.

Лесно изкарани пари, лесно се инвестират предполагам, но идеята ме спечели още тогава си спомням. Прекарал съм доста лета в САЩ и знам колко се изкефих на големите им увеселителни паркове. Наблюдавах и развитието на замъка Равадиново и прецених, че има пазар за такава идея.
                        Добре си направил с апартамента, но предполагам, че нямаш опит в собствен бизнес? Това е въпрос. Защото ако имаше, много лампи щяха да ти светнат докато ти предлагат проекта. Според мен, шанса ти за профит от имоти на зелено е много по-голям от това да вземеш печалба от ИП.

П. П. сетих се за това, че увеселителните паркове по света и у нас нямат нищо общо с непрозрачен бизнес проект със съмнително предлагане и оценка на акциите.
                        ​​​​
                        Last edited by troika; 01.12.2020, 00:22.

Коментар

Сега като ме питаш така се сещам, че със сестра ми бяхме купили един апартамент на зелено и го продадохме с прилична печалба след няколко години и реших да инвестирам моята печалба в това начинание.

Лесно изкарани пари, лесно се инвестират предполагам, но идеята ме спечели още тогава си спомням. Прекарал съм доста лета в САЩ и знам колко се изкефих на големите им увеселителни паркове. Наблюдавах и развитието на замъка Равадиново и прецених, че има пазар за такава идея.
                          Ама пазарът, освен територия и продавачи, се нуждае от клиенти. Незабелязано, си станал жертва на подмяна. НЯМА ТОЛКОВА ХОРА, НИТО СМИСЛЕН МОТИВ ЗА ВСИЧКИ, ДА СИ ХАРЧАТ ПАРИТЕ ТАМ. Приеми го и бягай! Спасявай, каквото още ти е останало.

Коментар

• Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение

Чудя се, как си събрал пари с които да купиш такива акции? По принцип в такива начинания много често влизат хора, които не са си изскарали парите а са ги получили от роднини или наследство. Такива пари се харчат бързо и безумно, под въздействиена емоции, с почти никаква критичност защото няма и опит на който да се опреш. Та кажи, такъв случай ли си или си наистина Мр Печалба и си купил със собствени пари?

Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение

Чудя се, как си събрал пари с които да купиш такива акции? По принцип в такива начинания много често влизат хора, които не са си изскарали парите а са ги получили от роднини или наследство. Такива пари се харчат бързо и безумно, под въздействиена емоции, с почти никаква критичност защото няма и опит на който да се опреш. Та кажи, такъв случай ли си или си наистина Мр Печалба и си купил със собствени пари?
                              Виж на Митко и другия ник. Интересно звучи. ;-)
                              Last edited by Pyramid; 01.12.2020, 14:52.

Коментар

Предполагам, че е индивидуално. На мен като ми се наложи ми предложиха на цената, на която съм ги взел. Помогнаха ми тогава и това също е една от причините да им симпатизирам.

Тук доста се говори за КФН, закони и т.н., но в този случай се убедих, че имам Хора срещу себе си и това много увеличи доверието ми в тях.

Коментар

Working...
                                X