IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз пак ще се повторя - не харесвам пропагандата на Тугедърските консултанти и прийомите, с които подвеждат невежите, че ИП има огромен инвестиционен потенциал.
    Изобщо не представят обективно нещата. Много "мъдрости" сипеха срещу всякакви други видове инветиции - капиталови пазари, крипто, имоти и др.
    Ако тези момчета имаха някакъв срам - то щяха да се чувстват унизени и да си вземат малко поука от световните пазари през 2020.

От инвестиционна точка какво конкурентно предлага ИП сравнено с достъпни и регулирани инструменти, които носят на инвеститорите печалби от порядъка на 50-500% за 1 година, а прогнозите за крах на имотния пазар не са налице - напротив цените пак са нагоре, въпреки вируса?

За мен проблемът е, че се покриват и не излизат да кажат обективно и мъжки "абе сгрешихме", "абе има и други начини за инвестиция", "не отричаме другите инвестиционни инструменти", "оптимистични ни бяха плановете". Ето такива неща няма да чуем - това е жалкото.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
      Ето в това съм инвестирал не го приемайте като заяждане, моля!

https://www.facebook.com/27772582904...95861/?app=fbl
      Дай някой по-нормален линк извън фейсбук.

Коментар

• Ето в това съм инвестирал не го приемайте като заяждане, моля!

https://www.facebook.com/27772582904...95861/?app=fbl
        Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от megathrone Разгледай мнение
          Тамън да си заложа апартамента за акции на ИП, ама хванах да цъкам minesweeper на лаптопа и ми се изсмукаха всички мечти Баси, на малко бях да купя къщичка и да заживея на най-прекрасното място за живеене, с тези млади, енергични и позитивни консултанти....пустите му игри, всичко изсмукаха

Коментар

• Първоначално изпратено от RimogarDD Разгледай мнение
            Гениални разсъждения на културоведи! Тези маняци са отдавна във видеоигра/матрица...
            Тамън да си заложа апартамента за акции на ИП, ама хванах да цъкам minesweeper на лаптопа и ми се изсмукаха всички мечти Баси, на малко бях да купя къщичка и да заживея на най-прекрасното място за живеене, с тези млади, енергични и позитивни консултанти....пустите му игри, всичко изсмукаха

Коментар

• Гениални разсъждения на културоведи! Тези маняци са отдавна във видеоигра/матрица...

Коментар

• Размисли и страсти на един консултант от ИП.....ех, какви умни, позитивни и енергични млади хора. Отново имат "враг".
                Click image for larger version

Name:	Capture.JPG
Views:	1
Size:	81.4 КБ
ID:	3691693

Коментар

• Първоначално изпратено от ggoscho Разгледай мнение
                  значи наистина миналата година е имало ботове, които да помпят гласове за други обекти.. а обвиняваха михахайлов, че пускал ботове за парка..
                  п.п. бас ловя дани иванов е от ония 2.96%
                  Много вероятно и двете страни да са действали с ботове...
                  А какво беше това с "ония 2.96%", че нищо не ми говори или спомням какво е?

Коментар

• значи наистина миналата година е имало ботове, които да помпят гласове за други обекти.. а обвиняваха михахайлов, че пускал ботове за парка..
                    п.п. бас ловя дани иванов е от ония 2.96%

Коментар

• Първоначално изпратено от totenkopf Разгледай мнение
                      за втори път печелят изборът на българите в класацията на министерството на туризма.. интересното е, че цари мали град, рилския манастир и царевец миналата година имаха по 30 000-40 000 гласа, а сега имат 60-70.. явно наистина някой е пуснал ботове миналата година да ги помпят https://www.facebook.com/HistoricalPark.BG/
                      E то това бе ясно още тогава. Инак видях и тоз коментар в посоченото видео:

Last edited by GS77; 09.12.2020, 19:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от georgnank Разгледай мнение

Чизтит просефионален празник ан орлетата и финансовите консолтатни. Орлетата и финансовите консолтатни са златни рипки можешти знайшти и финансово не зависими. Най финасово независимите златни рипки се въдят в язовир Истерически парк под грижите ан Апостолът, Алибаба, Малкият Мук, Матилда и Калчев. Волканът ан балгарскъта колтура дава синергиа ан рибарникът в язовир Истерически парк които черпи водата си от Ивелинините извори.
                        "И ловец съм, и рибар съм..."

Коментар

• Има известни политически игри много вероятно да има замесени от силните на деня, май кмета на селото при придобиването/размяната на земите е бил гербер. И Костя Копейкин е един от последователите на сектата също. Абее не е красиво

Коментар

• Нямаше ли някаква ГЕРБерска връзка там?

Коментар

• Първоначално изпратено от megathrone Разгледай мнение
                              https://www.facebook.com/HistoricalP...type=3&theater

Спечелили няк'ва награда, а 80% от филмчето говори за тези, които били срещу тях Пак Капитал му е в устата, ама тук виждам, че и "ДА България", са срещу него - чак и роботи впрегнали да гласуват миналата година. После нека Mr Profit да обяснява как тея хора преодолявали всичко. Преодоляват, да - това, което те сами си измислят. Бах тея "млади, позитивни и енергични" хора.....От друга страна, явно тоя имидж е вървежен - жертви, многострадалци, репресирани....всеки може да си намери по нещо в него.

Кефи ме и как тънко вметва за това как тя държавата не била лоша....ама някой я натискал...опозицията.....и такива ми ти работи. Интересни заигравки има Ивелин с властта.
                              Има той. Познай, кого. В библейския смисъл.

Коментар

• https://www.facebook.com/HistoricalP...type=3&theater

Спечелили няк'ва награда, а 80% от филмчето говори за тези, които били срещу тях Пак Капитал му е в устата, ама тук виждам, че и "ДА България", са срещу него - чак и роботи впрегнали да гласуват миналата година. После нека Mr Profit да обяснява как тея хора преодолявали всичко. Преодоляват, да - това, което те сами си измислят. Бах тея "млади, позитивни и енергични" хора.....От друга страна, явно тоя имидж е вървежен - жертви, многострадалци, репресирани....всеки може да си намери по нещо в него.

Кефи ме и как тънко вметва за това как тя държавата не била лоша....ама някой я натискал...опозицията.....и такива ми ти работи. Интересни заигравки има Ивелин с властта.

Коментар

Working...
                                X