IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Последното видео е супер яко.... и правилно!

Ивелин Людмилов Михайлов беше на живо.
    Финансови форуми и групи - доказани измамници

Всички тук сме доказани измамници!

Коментар

• Двама от неговите тогедърци бяха в листите за общински съветници от ГЕРБ. В същото време Ивелин твърди, че никога не се е асоциирал с политически партии по никакъв начин.

Коментар

• Поправете ме ако греша, ама Капитал и цялостно Прокопиев не са се занимавали отдавна с Ивелин Парк?
        К'ва е им драмата пак? Тоя Ивелин, мине не мине няк'во време и почне да мрънка. Истински не знам как има хора, които виждат това като нормално и адекватно.
        Пуснах си в обедната малка част от нещата, които говори - общо взето stand up comedy е положението. Все по-интересно ми става с коя партия и как точно се е заиграл господин Бицепс Михайлов.
        Last edited by megathrone; 28.01.2021, 14:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от megathrone Разгледай мнение

Позитивните млади хора <3
          На калпава ракета, космоса и пречи! /има го и в други варианти/

Коментар

• Позитивните млади хора <3

Коментар

Според нуждата можеш да не плащаш с пари, а да напишеш ревю в Гугъл и Фейсбук колко си се заредил от това райско кътче. Ако си по нужда номер едно - по едно ревю, ако си по нужда номер 2 - по 2 ревюта.
              Късно, брат, никой не отговори, явно никой тук не е ходил там и не исках да рискувам, затова писах две ревюта на една бензиностанция.

Коментар

• Първоначално изпратено от top Разгледай мнение

Мерси. Някой да каже спешно дали за тоалетните трябва да платя вход за парка или може само с такса за тоалетната?
                Според нуждата можеш да не плащаш с пари, а да напишеш ревю в Гугъл и Фейсбук колко си се заредил от това райско кътче. Ако си по нужда номер едно - по едно ревю, ако си по нужда номер 2 - по 2 ревюта.

Коментар

• Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение

Работи. Действай!
                  Мерси. Някой да каже спешно дали за тоалетните трябва да платя вход за парка или може само с такса за тоалетната?

Коментар

• Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
                    Някой да каже спешно дали работи парка точно сега, че съм наблизо с колата и искам да ползвам тоалетната!
                    Работи. Действай!

Коментар

• Някой да каже спешно дали работи парка точно сега, че съм наблизо с колата и искам да ползвам тоалетната!

Коментар

К'во става верно с Ивелин Парк? Има ли нови врагове на култа? Гледам, че има няк'во затишие в Линкдин, отдавна не са поствали камъни и дървета.
                        Няма ли да го построят вече, та да я оправим тая държава!
                        1 по 1 Първо Паркът, после и държавата
                        Keep going ...

Коментар

• К'во става верно с Ивелин Парк? Има ли нови врагове на култа? Гледам, че има няк'во затишие в Линкдин, отдавна не са поствали камъни и дървета.
                          Няма ли да го построят вече, та да я оправим тая държава!
                          Last edited by megathrone; 19.01.2021, 13:06.

Коментар

• Хора, не се шегувайте със загубата. Човекът е добър, не го заслужава.

Коментар

• Първоначално изпратено от cam Разгледай мнение

Изглежда прекрасно, идеята е прекрасна, желая ти успех, ама забравяш, че си ги взел на 100-200 пъти повече отколкото са вложили учредителите, гледал съм им бизнес плана, залагат на 600 000 посетители годишно, смятайте колко човека са това на ден, колко автобуси, тоалетни...Има ли ги изобщо?
                              Аз имам акции в 20+ непублични компании, веднага ги давам на 100 пъти по-висока цена, трябва да си обуча някой сладкодумен "консултант"....
                              Аз ще ги и дам и при над 10 пъти акциите,
                              какво говорим пък за 100 или 200.
                              Да чакам да станат 1000 ли, за да каширам. ?
                              Ако се подмине момента, положението става кой ми сра в гащите хаха

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
                                Ето в това съм инвестирал не го приемайте като заяждане, моля!

https://www.facebook.com/27772582904...95861/?app=fbl
                                Изглежда прекрасно, идеята е прекрасна, желая ти успех, ама забравяш, че си ги взел на 100-200 пъти повече отколкото са вложили учредителите, гледал съм им бизнес плана, залагат на 600 000 посетители годишно, смятайте колко човека са това на ден, колко автобуси, тоалетни...Има ли ги изобщо?
                                Аз имам акции в 20+ непублични компании, веднага ги давам на 100 пъти по-висока цена, трябва да си обуча някой сладкодумен "консултант"....

Коментар

Working...
                                X