If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Гениални разсъждения на културоведи! Тези маняци са отдавна във видеоигра/матрица...
Тамън да си заложа апартамента за акции на ИП, ама хванах да цъкам minesweeper на лаптопа и ми се изсмукаха всички мечти Баси, на малко бях да купя къщичка и да заживея на най-прекрасното място за живеене, с тези млади, енергични и позитивни консултанти....пустите му игри, всичко изсмукаха
значи наистина миналата година е имало ботове, които да помпят гласове за други обекти.. а обвиняваха михахайлов, че пускал ботове за парка..
п.п. бас ловя дани иванов е от ония 2.96%
Много вероятно и двете страни да са действали с ботове...
А какво беше това с "ония 2.96%", че нищо не ми говори или спомням какво е?
значи наистина миналата година е имало ботове, които да помпят гласове за други обекти.. а обвиняваха михахайлов, че пускал ботове за парка..
п.п. бас ловя дани иванов е от ония 2.96%
за втори път печелят изборът на българите в класацията на министерството на туризма.. интересното е, че цари мали град, рилския манастир и царевец миналата година имаха по 30 000-40 000 гласа, а сега имат 60-70.. явно наистина някой е пуснал ботове миналата година да ги помпят https://www.facebook.com/HistoricalPark.BG/
E то това бе ясно още тогава. Инак видях и тоз коментар в посоченото видео:
Чизтит просефионален празник ан орлетата и финансовите консолтатни. Орлетата и финансовите консолтатни са златни рипки можешти знайшти и финансово не зависими. Най финасово независимите златни рипки се въдят в язовир Истерически парк под грижите ан Апостолът, Алибаба, Малкият Мук, Матилда и Калчев. Волканът ан балгарскъта колтура дава синергиа ан рибарникът в язовир Истерически парк които черпи водата си от Ивелинините извори.
Има известни политически игри много вероятно да има замесени от силните на деня, май кмета на селото при придобиването/размяната на земите е бил гербер. И Костя Копейкин е един от последователите на сектата също. Абее не е красиво
Спечелили няк'ва награда, а 80% от филмчето говори за тези, които били срещу тях Пак Капитал му е в устата, ама тук виждам, че и "ДА България", са срещу него - чак и роботи впрегнали да гласуват миналата година. После нека Mr Profit да обяснява как тея хора преодолявали всичко. Преодоляват, да - това, което те сами си измислят. Бах тея "млади, позитивни и енергични" хора.....От друга страна, явно тоя имидж е вървежен - жертви, многострадалци, репресирани....всеки може да си намери по нещо в него.
Кефи ме и как тънко вметва за това как тя държавата не била лоша....ама някой я натискал...опозицията.....и такива ми ти работи. Интересни заигравки има Ивелин с властта.
Спечелили няк'ва награда, а 80% от филмчето говори за тези, които били срещу тях Пак Капитал му е в устата, ама тук виждам, че и "ДА България", са срещу него - чак и роботи впрегнали да гласуват миналата година. После нека Mr Profit да обяснява как тея хора преодолявали всичко. Преодоляват, да - това, което те сами си измислят. Бах тея "млади, позитивни и енергични" хора.....От друга страна, явно тоя имидж е вървежен - жертви, многострадалци, репресирани....всеки може да си намери по нещо в него.
Кефи ме и как тънко вметва за това как тя държавата не била лоша....ама някой я натискал...опозицията.....и такива ми ти работи. Интересни заигравки има Ивелин с властта.
за втори път печелят изборът на българите в класацията на министерството на туризма.. интересното е, че цари мали град, рилския манастир и царевец миналата година имаха по 30 000-40 000 гласа, а сега имат 60-70.. явно наистина някой е пуснал ботове миналата година да ги помпят https://www.facebook.com/HistoricalPark.BG/
Чизтит просефионален празник ан орлетата и финансовите консолтатни. Орлетата и финансовите консолтатни са златни рипки можешти знайшти и финансово не зависими. Най финасово независимите златни рипки се въдят в язовир Истерически парк под грижите ан Апостолът, Алибаба, Малкият Мук, Матилда и Калчев. Волканът ан балгарскъта колтура дава синергиа ан рибарникът в язовир Истерически парк които черпи водата си от Ивелинините извори.
Дори и да е така им е позволено, млади са и реално и доста са акционери в Парка.
Много ми е интересен един по-различен ъгъл към ставащото в ИП. Поговорих си с един от консултантите и той ми отговори, че би било много тъпо да ми продава нещо, в което самият той не вярва и не притежава. Знам за няколко от тях, които държат по няколко пакета акции и няма да се учудя ако е такова положението при почти всички. Почва малко да ми наподобява на стартъп, където хора обединяват усилия и се опитват да изградят нещо стойностно защото знаят, че имат и сериозен материален интерес това да се случи.
Те са млади, енергични, и вече знаят, че нищо не може да ги спре. Визирам статиите в Капитал, Ковид кризата и мнението за тях в почти всички онлйан медии и форуми. Те преодоляват криза след криза и стават още по-силни. Спомням си какво самочувствие придобих след първите 2 бригади в САЩ. Видях, че мога да се оправям сам, далеч от дома и то, доста добре и се почувствах силен. Знаех, че нищо не може да ме бутне. С яко бачкане и мисъл ще се оправя
Имат много стройна организация и като цяло са се обградили от можещи и действащи хора. Казват, че след като покажат, че може да се случи това нещо в България ще вдъхновят и други да направят подобни неща и в други краища на страната ни. Те ще помагат.
Ще кажете, виж го тоя романтик пак е сложил розовите очила и си признавам, че съм непоправим оптимист, но аз наистина вярвам и искам те да успеят и каквото зависи от мен ще го направя
За мен е супер да видя млади и надъхани хора, които искат да направят нещо.
От там нататък не мога да разбера превъзнасянето по ИП, все едно това е някакъв проект с национално значение. Във филмчетата си Ивелин и консултантите често прокарват идеята как едва ли не всички трябвало да се гордеем с този парк и цялостно с това начинание.
Отделно, колкото повече филмчета гледам с него, толкова по-противен ми става национализмът, който той и консултантите му проповядват - за мен истински това е най-жалкият и елементарен вид. Непрестанните му сравнения с други страни и там к'во било, пък тука к'во било....жалко ми е цялото като го гледам, истински жалко.
По отношение на справянето - честно казано те сами се вкарват в ролята на мъченици, които се борят срещу лошите си черногледи сънародници, защото знаят, че това е удобна роля, особено с нашата народопсихология. Ивелин умишлено избира да не отговаря на голяма част от въпросите. Ивелин избира също така в половината си филмчета да обяснява кой бил против него. Реално тоя човек и консултантите хабят изключително много време в обяснения и очерняне на хора/инвестиционни методи/форуми и тн. Ей тука още повече започва да ми се губи автентичността с тоя образ на "млади, позитивни, можещи" дето той се опитва да гради. Ако всичко си ти е чисто - отговори каквото те питат и си бачкай. Ако си на ръба на закона и знаеш, че е така - мълчи си и недей обяснява как някой бил против тебе, щото те питал няк'ви неща.
Имаше едно филмче, в което обясняваше разочарован как няк'ви хора били отишли в парка, разгледали и си искали парите щото казали, че е зле или нещо такова. Та той пичът цяло филмче беше направил да обяснява ние българите к'ва ни била народопсихологията и какви сме били такива.....Това е нещо, което друг, дето яко бачка и гради нещо, би подминал....ама Ивелин нали да покаже каква е жертва...и то не просто жертва, ами жертва на тези лоши българи, дето само плюят. Пък той строител на съвременна България, милият.
Дори и да е така им е позволено, млади са и реално и доста са акционери в Парка.
Много ми е интересен един по-различен ъгъл към ставащото в ИП. Поговорих си с един от консултантите и той ми отговори, че би било много тъпо да ми продава нещо, в което самият той не вярва и не притежава. Знам за няколко от тях, които държат по няколко пакета акции и няма да се учудя ако е такова положението при почти всички. Почва малко да ми наподобява на стартъп, където хора обединяват усилия и се опитват да изградят нещо стойностно защото знаят, че имат и сериозен материален интерес това да се случи.
Те са млади, енергични, и вече знаят, че нищо не може да ги спре. Визирам статиите в Капитал, Ковид кризата и мнението за тях в почти всички онлйан медии и форуми. Те преодоляват криза след криза и стават още по-силни. Спомням си какво самочувствие придобих след първите 2 бригади в САЩ. Видях, че мога да се оправям сам, далеч от дома и то, доста добре и се почувствах силен. Знаех, че нищо не може да ме бутне. С яко бачкане и мисъл ще се оправя
Имат много стройна организация и като цяло са се обградили от можещи и действащи хора. Казват, че след като покажат, че може да се случи това нещо в България ще вдъхновят и други да направят подобни неща и в други краища на страната ни. Те ще помагат.
Ще кажете, виж го тоя романтик пак е сложил розовите очила и си признавам, че съм непоправим оптимист, но аз наистина вярвам и искам те да успеят и каквото зависи от мен ще го направя
Няма значенние колко са надъхани.....Продуктът им не струва /за нашия пазар/.Всеки народ си има народо-психология,традиции....Това е за американския пазар където избиват комплекси заради кратката си история.Единственото за което американецът завижда на европееца е дългата история.Не случайно за да получиш американско гражданство има много такива въпроси ,клетва,патриотизъм...Човек от малко населеномясто не може да си предтави да кара 20км до работа ,а ти искаш да се юрнат от всички краища на страата да гледат "Дисниленд",То и не случайно си нямаме такива атракции.
Коментар