IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Опалаа, изтриха ми коментара, защото бил спам. Защото съм публикувал отново един и същ линк към видеото в Youtube канала на Тогедър с име "Големите финансови заблуди еп.62 - Стойне Василев и как се набира капитал на финансовите пазари!"

Я да видим, сега като не съм сложил линк, какво ще стане с коментара ми.

Та да се върнем на темата. След многократните ми въпроси към уважаемите съфорумци защо не искат да коментират лъжите и манипулациите на Стойне Василев срещу Исторически парк, както и опитите му да насочи последователите си към инвестиционните инструменти, предлагани от неговия работодател Карол, въпреки че твърди че е независим, става ясно следното:

Дяков, Делчев, Неков, Давидов, Недев и компания - за тях е ясно защо не коментират Стойне, те са на хранилка при него. Съответно се опитват да потулят разследването като се надпреварват да пишат коментари, за да остане връзката към това видео назад в страниците.

Ако никой друг не желае да коментира темата за Стойне Василев, изводът е ясен - НЯМА ДРУГИ.

Това обяснява всичко - темата е създадена и развивана през годините от гореизброените финансови гурута. Причината вече е ясна за всеки разумен човек - да се компрометира проекта, защото:
    1. Набира капитал по нетрадиционен начин, заобикаляйки изградената система от инвестиционни посредници, БФБ и тем подобни паразитни и ниско ефективни структури.
    2. Пречи на бизнеса на тези гурута - вместо да вземат те парите на хората за инвестиции в БФБ, златото на Тавекс, фонда за малокалибрени кутийки (пардон "имоти") на Дяков, Делчев и Стойне, P2P кредитирането на Недев, за консултациии за 200 лв. на час или курсове и програми за лични финанси и инвестиции, гурутата виждат опасност тези пари хората да инвестират в Исторически парк.

И такаа, дайте да видим сега какво ще се случи с този ми коментар.

Коментар

• Първоначално изпратено от Plameniva_d Разгледай мнение

То от вас никой не може да се шашне. Няма нищо мъжко във вас. Спокойно, не сте страшни!
      Да де, то всичкото мъжко при вас се събрало и затова виете по форумите като настъпани котета

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

тези съвсем скоро ще имат да се разправят с 'инвеститорите' и предвид, че се таргерират по-прости хора няма да се изненадам ако и подхода към искането на парите обратно е първичен..
        Хем е така, хем реално представяш ли си по-големите риби в ИП да имат някакъв проблем? Най-много някой от 25-годишните консултанти да трябва да се обяснява.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Aleo Разгледай мнение

Всеки може да направи справка в регистъра на фирмите и ще види, че някой си адв. Савов е мажоритарен собственик
          И няма да му се отнеме мажоритарството, но имах предвид че в цялата измислена консултантска схема няма кой да гарантира че измежду стадото консултанти на някой няма да му скимне на своя глава да "емитира" в непредказуем момент
          Last edited by precakanoto; 02.02.2021, 23:34.

Коментар

• Първоначално изпратено от megathrone Разгледай мнение
            Абе, а Ивелин и Тогедър що не отидат да се разправят със Стойне и Капитал в съда, след като имат толквоа много доказателства? Ако всичко е толкова доказано и проверено от тези разследвания, какво ги спира?
            тези съвсем скоро ще имат да се разправят с 'инвеститорите' и предвид, че се таргерират по-прости хора няма да се изненадам ако и подхода към искането на парите обратно е първичен..
            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Ласкаете ме, като ме оценихте толкова високо. Благодаря ви! Във всеки случай по-малко, отколкото % останал от Биодит и Градус за подкупи на пенсионни дружества(откраднати пари от трудови хора). Бъдете умни и тръгнете отзад напред. Колко струва построеното? За колко би го построил някой? Примерно Георги Димитров за колко ще го построи от новата фирма на Стойне и Дяков? Тогава ще научите нещо. Другото е сверата на догатките.
              Благодаря, че отговорихте, че не влизат на 100% парите на акционерите в парка.
              Относно подкупите и кражбата, от страна на Биодит и Градус към пенсионните фондове, се надявам да имате нужните доказателства защото рискувате да бъдете съдени от тях за клевета, не че съм им адвокат.

Последен въпрос г-н Михайлов и ви оставям на мира, защо толкова много мразите фондовите борси и във всяко видео внушавате, че са създадени да взимат парите на малките трудещи се хора (за разлика от Историческия Парк, където там е спасението), а в същия момент вие и вашите консултанти продават инвестиционни застраховки живот, където основно парите се инвестират на световните борси?

ПП Не се сдържам и ще задам още един въпрос, все пак рядко пишете г-н Михайлов пък било то с женски ник. Защо за вас Стойчо Недев е лош човек, който отново иска да съсипе парка и разваля хората с блога си за п2п кредитите и колко лошо е това, а вашата фирма беше глобена от БНБ за нелегална кредитна дейност, не виждате ли двойни стандарти? Същи двойни стандарти, както и че борсата е нещо лошо, но си взимате комисионните като застрахователен брокер.

Предварително благодаря.
              Last edited by Aleo; 02.02.2021, 23:02.

Коментар

Докато се бори някой в съда, където прокуратура и висши съдии се държат от Иво Прокопиев ще стане така, че ще се сбъднат прогнозите ви за парка. Едно дело се води с години и изпомпва целия ресурс на водещия го, особено, ако се бори със системата, която се управлява от противника. По-добре усилията да се насочват в работа. Резултатът е единствения безпристрастен съдник. Авълайн го знае добре и не се хваща на въдицата. Съда е за жертвите. Исторически парк е институция, а не жертва.
                Или казано по друг начин - нямате никакви доказателства за нищо, изключая някакви конспиративни теории, които си ги въртите защото паркът вече е тотална щета. Ясно, благодаря за отговора.

Това със "Съдът е за жертвите" ми хареса. Ама, господине, вие 5 страници седите и обяснявате как Стойне ви е срал в гащите. Сигурно имате 10 часа видео материал за сумарно 4 статии на Капитал. Аз друга компания, която да е по-голяма жертва от вас не съм виждал. Доста шизофренно държание показвате.
                Last edited by megathrone; 02.02.2021, 23:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от megathrone Разгледай мнение
                  Абе, а Ивелин и Тогедър що не отидат да се разправят със Стойне и Капитал в съда, след като имат толквоа много доказателства? Ако всичко е толкова доказано и проверено от тези разследвания, какво ги спира?
                  Докато се бори някой в съда, където прокуратура и висши съдии се държат от Иво Прокопиев ще стане така, че ще се сбъднат прогнозите ви за парка. Едно дело се води с години и изпомпва целия ресурс на водещия го, особено, ако се бори със системата, която се управлява от противника. По-добре усилията да се насочват в работа. Резултатът е единствения безпристрастен съдник. Авълайн го знае добре и не се хваща на въдицата. Съда е за жертвите. Исторически парк е институция, а не жертва.

Коментар

Отново влизате в догадки. Мислете за това - Биодит само на загуба, фонда на Александър Дяков, който ще инвестира в малки сбити кутийки в следкоронавирусна паника. Градус, които инвестираха парите в МОЛ, Капитал, които рекламират, който има даде пари, вие, които пишете и нищо не правите.
                    Пак говорите за Биодит напълно неподготвени. Първо защо трябва да плюете по тази компания, която реално няма нищо общо със Стойне и Карол, да Карол е инвестиционен посредник и предлага акции на Биодит, но реално може да закупиш акции от всеки инвестиционен посредник не само от Карол.
                    Второ Биодит е на загуба от 3-4 години, не от 7 и това е така, защото продуктът е бил в тестов период. Самият Ивелин говори някви филми за Биодит пак напълно неподготвен, че пръстовият отпечатък можело да ти го откраднат, да те набедят за някво престъпление и подобни простотии.
                    Отпечатъкът не се снима, а се взимат точки от него, на базата на които се генерира хеш код, който се запазва и служи за идентификацията.
                    Ама простите ви тугедърски тикви не могат да го разберат това, защото нямате грам инженерна мисъл пък и от инвестиции не разбирате много.

Коментар

• Абе, а Ивелин и Тогедър що не отидат да се разправят със Стойне и Капитал в съда, след като имат толквоа много доказателства? Ако всичко е толкова доказано и проверено от тези разследвания, какво ги спира?

Коментар

• Първоначално изпратено от Aleo Разгледай мнение

Вече съм напълно сигурен, че зад този женски ник е Ивелин Михайлов.
                        Тъй като се радвам, че най-накрая тръгнахте да пишете по форумите, нека да върнем темата от Стойне Василев, Биодит и т.н. към простичкият въпрос: Колко процента от парите на акционерите влизат в парка и колко остават в джобовете на вашите консултанти, адв. Савов и разбира се на вас и вашето семейство?
                        Ласкаете ме, като ме оценихте толкова високо. Благодаря ви! Във всеки случай по-малко, отколкото % останал от Биодит и Градус за подкупи на пенсионни дружества(откраднати пари от трудови хора). Бъдете умни и тръгнете отзад напред. Колко струва построеното? За колко би го построил някой? Примерно Георги Димитров за колко ще го построи от новата фирма на Стойне и Дяков? Тогава ще научите нещо. Другото е сверата на догатките.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

А Сигурни ли сме и колко артии тук са продали консултантите-продавци?! Да не се окаже като при ГеймСтоп 140% oт бумагите били дадени на късо Там поне мечкадарите плащат лихва след продажбата и трябва да купят обратно папирите в някакъв критичен момент
                          Всеки може да направи справка в регистъра на фирмите и ще види, че някой си адв. Савов е мажоритарен собственик

Коментар

Биодит е компания, която не може да изкара пари и собствениците и искат да си изтеглят капитала, а някой друг да плати сметката. Не могат да изкарат печалба досега, а парите ще отидат да се погасят парите на фонда, който излиза на стойността на вложението, което е равно на голяма загуба. Може да си направите оценка на актива Исторически парк и да ви е по-лесно. Може да си построите една къщичка за пиленца и да се научите на разходи. Или пък може да инвестирате във фонда на Александър Дяков със скрит съдружник Стойне Василев и други двама и да строите котийкинв София. Чудното е след като Стойне се затрудни с персонал от една продавачка как ще управлява “мащабен” бизнес или пък разчита на съдружниците. Може да ми казвате и г-н Шукри, все ми е тая. Не виждам аргументи в хора, които само искат отчети.
                            Вече съм напълно сигурен, че зад този женски ник е Ивелин Михайлов.
                            Тъй като се радвам, че най-накрая тръгнахте да пишете по форумите, нека да върнем темата от Стойне Василев, Биодит и т.н. към простичкият въпрос: Колко процента от парите на акционерите влизат в парка и колко остават в джобовете на вашите консултанти, адв. Савов и разбира се на вас и вашето семейство?

Коментар

• Първоначално изпратено от RimogarDD Разгледай мнение

Много жалки аргументи започнахте да вадите, наистина. На мен (и на много други хора) никой никога не е казвал "инвестирай в имот за 10хил тук и ще вземеш 100 хил. след 3 години". На мен ми се каза - "вкарай 40 хиляди и ще вземеш първите си 5 хиляди дивидент след 8 години". Някак си нещата се разминават - та това с "Имотите в селото" си го запазете само като аргумент за форумите.

Пък ние "дребните инвеститори, дето не могат да си пълнят паницата" просто ще чакаме ГФО-тата, както и да чуем за първия дивидент изплатен на инвеститорите в ИП.
                              Има достатъчно достъпни инструменти, които могат да предложат 10-15% сложна лихва годишно... Не видях нищо атрактивно в "0% лихва за 8 години"

След тези аргументи да се смеем ли, да плачем ли.... Или да идем за риба?
                              Не видях къде е лесната печалба и къде са били “гръмките” обещания. Дайте да видим къде са “многото” инструменти с 10-15% сложна лихва? Пак хора от форумите оплюваха 14 % лихва давана в пример на Тогедър. Как може да пишете толкова различно за едно и да рекламирате друго, като казвате същото?

Коментар

• Къв е тоя Авълайн?

Коментар

Working...
                                X