Първоначално изпратено от Plameniva_d
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
- 3 Харесвания
-
Първоначално изпратено от 4i4o mitko Разгледай мнение
Тука станало много горещо, но не ми се четат излиянията от ден два.
По диагонал забелязах следното:
1. Цените в селОто няма да коментирам. Може да опитате в темите за имотите. Биодит също си има тема. За Стойне може да се врътне една да видим колко ще изкара.
2. "не съм аз човека, който може да ви каже какво влиза в парка и какво не." Е убу, да сте жива и здрава тогава, който иска може да си прочете. Все пак хвърлете едно око на отчетите. Има ли там 70-100 милки, нема ли. Или то не е нужно да се знае за да се вкарат парите. Или пък не са отчетени? Или има ли изобщо вариант да са в парка предвид начина на пазар на акции. Въпроси въпроси въпроси. Насреща - неколко часа видео дискредитация. Отговори- цъ.
3. "Първо не съм видяла един човек да забогатее от борсите." С удоволствие бих задал въпроси, но хайде.
4. "Стойчо Недев не го познавам и не знам защо го включихте в разговора, но предполагам и той печели от комисионни или от скрита реклама." Е хубава работа сега, как се палите коментар по-нагоре, че имало клевети на прост въпрос за сейвуей, а тука от рас - не го познавам - бам Стойчо на хранилката. Може да ми кажете и аз на чия съм да знам къде да си търся заработеното.
Та, обобщете си тезата, за какво се борите тук, какво е общото с темата. Кажете ни истината в очите, само без линк към некое двучасово "разследване". Е така 1,2,3,4,5... 100. Че сме низки плюещи подлеци го разбрахме вече. Сега по същество.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение
Виж ся мойто момиче що ми се струва,, че ти си оня измамник Ивелин от парка или поне некой от неговите доверени авери и го играеш тука кат подставено лице ...........
Ние тук не сме балъци момиче за квито не мислиш........ нова си тука, регна се и още с първия си пост цъфна в тази тема и се хвърли на амбразурата да защитаваш измамниците от сектата с гръмкото име Исторически парк ...................
Ай стига ся пързалки и близалки ....... за другите участници тука не знам ама не на мене тия евтини еврейски номера ...... тоя парк и целия му проект си е 1 голяма и тлъста измама или пирамида или нещо такова......... детайли и подробности не знам, но измамата винаги я усещам отдалече........ 10 год съм бил в покер и престъпни среди и винаги надушвам далавера или измама ..............
Тоя парк е компрометиран, идеята за парка е компрометирана и издегустирана и хората вече не се връзват на патриотични изтъркани лафове и номера ............
Колкото хора сте излъгали досега това ще е , на колкото хора сте взели парите това ще е....... ясно ?? Тука никой не ви вярва,, достойни сте само за обиди и подигравки,. тъй че не се хаби да защитаваш тоя парк и да лееш сълзи и сополи , ясно ??
А .... още ..... стига си пускала 50 пъти тва видео тука да не е видео клуб, пък и никой нема да гледа и слуша 1 час простотиите на измамника Ивелин еди кой си ..... тъй му кажи .........
Коментар
-
Първоначално изпратено от Plameniva_d Разгледай мнениеНикога не съм била участник в СевУей. Ето как пръскате твърдения, които са клевета. Сега пак ли трябва съдене? Нещо има повредено във вашата духовност. Не е нормално поведение за хора. Това е присъщо за подли същаства, които са всичко друго, но не и човеци. Цялата ви работа е така. Пръскате злоба и отрова, а ако някой ви каже истината в очите веднага пискате като ощипана девойка и започвате да предизвиквате другите себеподобни да ви защитават. Намерете нещо, което да ви харесва и насочете усилия там. Оставете другите да правят това, което могат и искат. Нека вашите дела говорят за вас, а не анонимните ви писаници.
По диагонал забелязах следното:
1. Цените в селОто няма да коментирам. Може да опитате в темите за имотите. Биодит също си има тема. За Стойне може да се врътне една да видим колко ще изкара.
2. "не съм аз човека, който може да ви каже какво влиза в парка и какво не." Е убу, да сте жива и здрава тогава, който иска може да си прочете. Все пак хвърлете едно око на отчетите. Има ли там 70-100 милки, нема ли. Или то не е нужно да се знае за да се вкарат парите. Или пък не са отчетени? Или има ли изобщо вариант да са в парка предвид начина на пазар на акции. Въпроси въпроси въпроси. Насреща - неколко часа видео дискредитация. Отговори- цъ.
3. "Първо не съм видяла един човек да забогатее от борсите." С удоволствие бих задал въпроси, но хайде.
4. "Стойчо Недев не го познавам и не знам защо го включихте в разговора, но предполагам и той печели от комисионни или от скрита реклама." Е хубава работа сега, как се палите коментар по-нагоре, че имало клевети на прост въпрос за сейвуей, а тука от рас - не го познавам - бам Стойчо на хранилката. Може да ми кажете и аз на чия съм да знам къде да си търся заработеното.
Та, обобщете си тезата, за какво се борите тук, какво е общото с темата. Кажете ни истината в очите, само без линк към некое двучасово "разследване". Е така 1,2,3,4,5... 100. Че сме низки плюещи подлеци го разбрахме вече. Сега по същество.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Plameniva_d Разгледай мнениеНикога не съм била участник в СевУей. Ето как пръскате твърдения, които са клевета. Сега пак ли трябва съдене? Нещо има повредено във вашата духовност. Не е нормално поведение за хора. Това е присъщо за подли същаства, които са всичко друго, но не и човеци. Цялата ви работа е така. Пръскате злоба и отрова, а ако някой ви каже истината в очите веднага пискате като ощипана девойка и започвате да предизвиквате другите себеподобни да ви защитават. Намерете нещо, което да ви харесва и насочете усилия там. Оставете другите да правят това, което могат и искат. Нека вашите дела говорят за вас, а не анонимните ви писаници.
Ние тук не сме балъци момиче за квито не мислиш........ нова си тука, регна се и още с първия си пост цъфна в тази тема и се хвърли на амбразурата да защитаваш измамниците от сектата с гръмкото име Исторически парк ...................
Ай стига ся пързалки и близалки ....... за другите участници тука не знам ама не на мене тия евтини еврейски номера ...... тоя парк и целия му проект си е 1 голяма и тлъста измама или пирамида или нещо такова......... детайли и подробности не знам, но измамата винаги я усещам отдалече........ 10 год съм бил в покер и престъпни среди и винаги надушвам далавера или измама ..............
Тоя парк е компрометиран, идеята за парка е компрометирана и издегустирана и хората вече не се връзват на патриотични изтъркани лафове и номера ............
Колкото хора сте излъгали досега това ще е , на колкото хора сте взели парите това ще е....... ясно ?? Тука никой не ви вярва,, достойни сте само за обиди и подигравки,. тъй че не се хаби да защитаваш тоя парк и да лееш сълзи и сополи , ясно ??
А .... още ..... стига си пускала 50 пъти тва видео тука да не е видео клуб, пък и никой нема да гледа и слуша 1 час простотиите на измамника Ивелин еди кой си ..... тъй му кажи .........Last edited by Асо Пика; 03.02.2021, 09:37.
- 3 Харесвания
Коментар
-
За мен не е нормално от половин година Капитал да не са писали нищо за Ивелин, но той да отива да реве по кабеларки ОТНОВО за това. Ама к'во да се прави - явно имаме различни идеи за нормалност. Казвате да оставим делата да говорят за нас - еми хайде де, отивайте на строителната площадка. Вместо да пишете тук и да правите безмислени видеа, няколко старинни къщи можехте да сте построили. Нали всички тук сме платени - защо си хабите времето? Или май друга е целта?
Иначе хората ви питат за СейвУей не за друго, а защото подходът ви, както се вижда и в този форум, е доста сходен. Все някой ви е дефекирал в гащите, пък вие праведна християнка и родолюбка.....лоши хора, зли хора! Даже бих се осмелил да кажа "сатанисти" и "рептили"....пази боже.
Госпожа, недейте да се хабите - има и други пирамиди, където Вашите усилия ще бъдат оценени. Тази вече е разкритаАко искате ще Ви помогнем, ще дадем препоръка. Запазете скрийншоти от постовете си тука - добре илюстрират колко сте отдадена на каузата. Представете си как продавата Herbalife, например....аз напълно мога да си ви представя.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Преди парка бяхте ли консултант в Saveway?
Там също се ползваха фразите, които ползвате по клиповете.
Никой не пречи на проекта Ви да се развива. Нима смятате, че статии в един вестник могат да затрият това чудо на икономическата мисъл и икономически прогрес - ИП?
Работете и докажете на невярващите правотата си и не се съмнявайтв, че някой от "плюещите" ще Ви станат "акционери", ако видят полезност в проекта.
Никога не съм била участник в СевУей. Ето как пръскате твърдения, които са клевета. Сега пак ли трябва съдене? Нещо има повредено във вашата духовност. Не е нормално поведение за хора. Това е присъщо за подли същаства, които са всичко друго, но не и човеци. Цялата ви работа е така. Пръскате злоба и отрова, а ако някой ви каже истината в очите веднага пискате като ощипана девойка и започвате да предизвиквате другите себеподобни да ви защитават. Намерете нещо, което да ви харесва и насочете усилия там. Оставете другите да правят това, което могат и искат. Нека вашите дела говорят за вас, а не анонимните ви писаници.
Вие сте много нагъл и манипулативен човек.Зададоха Ви въпрос-Преди парка бяхте ли консултант в Saveway?.
Изопачихте го на обида.
По вашата логика трябва ли да се съдим за това ваше изказване-" По построеното и разпространеното(рекламната кампания на парка е по-добра от на другите две компании) виждам, че в парка по-добре се йорави с парите отколкото в другите. За г-н Михайлов защо не харесва борсите може да си каже той, аз мога да кажа за мен си. Първо не съм видяла един човек да забогатее от борсите. Учила съм икономика и се интересувам от инвестиране, но никъде не съм видяла да се обяснявай да печели някой освен хората, които организират нещата и техните лакеи(които не печелят, а съществуват с получените средства). Така, че да се твърди, че се мисли за потребителя на борсите е фалш.".
Биодит и другата да вземат да ви съдят.......
Коментар
-
С този пост показвате, че Вие сте по обидите и клеветите.
Няма как обаче да ми държите сметка, какво и ккак мисля и къде пиша!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinoff Разгледай мнениеОпалаа, изтриха ми коментара, защото бил спам. Защото съм публикувал отново един и същ линк към видеото в Youtube канала на Тогедър с име "Големите финансови заблуди еп.62 - Стойне Василев и как се набира капитал на финансовите пазари!"
Я да видим, сега като не съм сложил линк, какво ще стане с коментара ми.
И такаа, дайте да видим сега какво ще се случи с този ми коментар.
Айде, почвай да играеш цирка с това как форумите те репресират - сигурно всички тук сме платени от Капитал, Стойне, Карол и тн. Много ви е яд, че тая тема ще продължи да е активна и няма да може да я съсипете със спам, както бяхте решили предварително. Всяка критика към вас се опитвате да окепазите и потулите с подобни акции. Явно настина е вярно, че Исторически Парк замира и нямате вече други ходове.
Щом имате час и половина филмче с уж доказателства срещу СтойнЕто, що не го осъдите, бе, сладури? Нали всичко е на 100% проверено и истина? Та вие дори само до някъв елементарен процес да стигнете, пак ще е повече от това да ходите по треторазрядни кабеларки и да спамите форумите. Ама истината е друга - нямате никакви доказателства за нищо и знаете, че ще бъдете унизени публично. Затова действате като типична пирамида и хвърляте кал. Осъдете Стойне и тогава никой тук гък няма да ви каже, че даже и видеата ще ви изгледаме с интерес. Айде стига със смешния филм "Давид срещу Голиат", в който се вкарвате от години - вече се изтърка. Благодаря, че ти и твоите колеги успешно доказахте, че нямате никакви доказателства нито за Капитал, нито за Стойне.
Ще ви издам и една тайна, която можете да използвате във видеата си - COVID19 е вирус, който отново ние, "съфорумниците" пуснахме, задно с Капитал и Стойне. Идеята ни беше да ви съсипем бизнеса и после да инвестираме парите в чужбина. Малко се прецакахме, обаче, щото той си се оказа така и така съсипан - вече никой не иска и да чуе за него, май май.
Last edited by megathrone; 03.02.2021, 09:29.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Никой не пречи на проекта Ви да се развива. Нима смятате, че статии в един вестник могат да затрият това чудо на икономическата мисъл и икономически прогрес - ИП?
Работете и докажете на невярващите правотата си и не се съмнявайтв, че някой от "плюещите" ще Ви станат "акционери", ако видят полезност в проекта.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Работете и докажете на невярващите правотата си и не се съмнявайтв, че някой от "плюещите" ще Ви станат "акционери", ако видят полезност в проекта.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Plameniva_d Разгледай мнениеГ-н или госпожо Aleo, не съм аз човека, който може да ви каже какво влиза в парка и какво не. По построеното и разпространеното(рекламната кампания на парка е по-добра от на другите две компании) виждам, че в парка по-добре се йорави с парите отколкото в другите. За г-н Михайлов защо не харесва борсите може да си каже той, аз мога да кажа за мен си. Първо не съм видяла един човек да забогатее от борсите. Учила съм икономика и се интересувам от инвестиране, но никъде не съм видяла да се обяснявай да печели някой освен хората, които организират нещата и техните лакеи(които не печелят, а съществуват с получените средства). Така, че да се твърди, че се мисли за потребителя на борсите е фалш. Стойчо Недев не го познавам и не знам защо го включихте в разговора, но предполагам и той печели от комисионни или от скрита реклама. Да, забравих и третото от което се печели е курсове. От фондовата борса не съм видяла един голям играч да се погрижи за държавата или да даде шанс на обикновените неща. Всички пари отиват по лични направления за забавления и осигуряване на конкурентно предимство само на своите деца. Не в моето място за инвестиране. Защо г-н Михайлов е глобен 15 000 лева? Защо банките са глобявани милиарди много пъти. Естествено за нарушение на регулативните мерки. Какви точно и за какво аз не знам. Знам, че от банките са губили хиляди милиарди долари на милиарди хора и пак ги величаете, а г-н Михайлов си е загубил негови средства без да ощетява други хора. Аз лично споделям информация, за да може трети лица да видят фалша и то само тези, които имат очи да видят. Не се оплаквам или жаля. Важно е да се знае. Разкривам подли малки душици. Жена съм и имам сърце, но е жалко, че на мъжете им липсва. Искате демокрация и добро отношение към вас, а не го давате на другите. Действате като училищни комплексари, които само скрити имат смелост да изразят болката си. Оставете нашият проект сам да говори за себе си и спрете да “спасявате” инвеститори в него, като правите живота им по-труден. Желая ви приятен ден!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Aleo Разгледай мнение
Благодаря, че отговорихте, че не влизат на 100% парите на акционерите в парка.
Относно подкупите и кражбата, от страна на Биодит и Градус към пенсионните фондове, се надявам да имате нужните доказателства защото рискувате да бъдете съдени от тях за клевета, не че съм им адвокат.
Последен въпрос г-н Михайлов и ви оставям на мира, защо толкова много мразите фондовите борси и във всяко видео внушавате, че са създадени да взимат парите на малките трудещи се хора (за разлика от Историческия Парк, където там е спасението), а в същия момент вие и вашите консултанти продават инвестиционни застраховки живот, където основно парите се инвестират на световните борси?
ПП Не се сдържам и ще задам още един въпрос, все пак рядко пишете г-н Михайлов пък било то с женски ник. Защо за вас Стойчо Недев е лош човек, който отново иска да съсипе парка и разваля хората с блога си за п2п кредитите и колко лошо е това, а вашата фирма беше глобена от БНБ за нелегална кредитна дейност, не виждате ли двойни стандарти? Същи двойни стандарти, както и че борсата е нещо лошо, но си взимате комисионните като застрахователен брокер.
Предварително благодаря.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinoff Разгледай мнениеОпалаа, изтриха ми коментара, защото бил спам. Защото съм публикувал отново един и същ линк към видеото в Youtube канала на Тогедър с име "Големите финансови заблуди еп.62 - Стойне Василев и как се набира капитал на финансовите пазари!"
Я да видим, сега като не съм сложил линк, какво ще стане с коментара ми.
Та да се върнем на темата. След многократните ми въпроси към уважаемите съфорумци защо не искат да коментират лъжите и манипулациите на Стойне Василев срещу Исторически парк, както и опитите му да насочи последователите си към инвестиционните инструменти, предлагани от неговия работодател Карол, въпреки че твърди че е независим, става ясно следното:
Дяков, Делчев, Неков, Давидов, Недев и компания - за тях е ясно защо не коментират Стойне, те са на хранилка при него. Съответно се опитват да потулят разследването като се надпреварват да пишат коментари, за да остане връзката към това видео назад в страниците.
Ако никой друг не желае да коментира темата за Стойне Василев, изводът е ясен - НЯМА ДРУГИ.
Това обяснява всичко - темата е създадена и развивана през годините от гореизброените финансови гурута. Причината вече е ясна за всеки разумен човек - да се компрометира проекта, защото:
1. Набира капитал по нетрадиционен начин, заобикаляйки изградената система от инвестиционни посредници, БФБ и тем подобни паразитни и ниско ефективни структури.
2. Пречи на бизнеса на тези гурута - вместо да вземат те парите на хората за инвестиции в БФБ, златото на Тавекс, фонда за малокалибрени кутийки (пардон "имоти") на Дяков, Делчев и Стойне, P2P кредитирането на Недев, за консултациии за 200 лв. на час или курсове и програми за лични финанси и инвестиции, гурутата виждат опасност тези пари хората да инвестират в Исторически парк.
И такаа, дайте да видим сега какво ще се случи с този ми коментар.
Всеки ден едно и също.
Моля измислете нещо друго.
И темата не е за цитираните в твоите постове имена, а за Исторически парк. Или се бъркам?
Следователно трябва да се коментира дейността на парка. Окей, тези хора били споменати в ютуб видео. Но вече доста дни притопляте един и същи коментар.
Аз като модератор Ви отправям предупреждение. Защото едно и също, едно и също, но вече омръзна. Нарича се спам. И няма да се обяснявам, ако се опитвате да влезете в режим на чат с мен, направо ще режа, ЗАЩОТО НЕ Е ПО ТЕМАТА.
Разбрахме тезата Ви, пускате я вече Н-ти път. Моля престанете.
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар