Първоначално изпратено от Ajax4o
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеТук не съм съгласен !!!
Далечното бъдеще в което ние няма да сме живи 50-100 години може и да е.
Но близкото бъдеще 20-30 години алтернативните енергии ще продължават да бъдат играчките които са в момента.
Алтернативните енергии са скъпи и не надеждни (за момента).
Близкото бъдеще принадлежи на шистовият газ и другите подобрени технологии за извличане на газ и нефт.
Някой хора май са пропуснали енергийната революция в САЩ.
С този евтин газ и нефт всички алтернативни енергий стават скъпи и неконкурентноспособни.
До 20 години КПД-то на всички ВЕИ ще е ПОНЕ 200% по-високо, даже 500%, ако кажа сигурно няма да сбъркам! Човечеството, дори САЩ все повече се обръща към ВЕИ и се правят все повече иновации в сферата! На петрола след 10 години ще се гледа като на остаряващо гориво! Само се замисли - коя компания не произвежда хибриди? Никоя! Преди 3-4 години на ток се минаваха 50 километра, днес се минават по 120-150!
Истината е, че ни е бедна фантазията за 20 години колко ще се промени света, особено в това отношение!From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Но близкото бъдеще 20-30 години алтернативните енергии ще продължават да бъдат играчките които са в момента.
Близкото бъдеще принадлежи на шистовият газ и другите подобрени технологии за извличане на газ и нефт.
С този евтин газ и нефт всички алтернативни енергий стават скъпи и неконкурентноспособни.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
С този евтин газ и нефт всички алтернативни енергий стават скъпи и неконкурентноспособни.
мисля да си сложа 2 кВ вкъщи за отопление и охлаждане само.батерия не ми трябва щ го пускам климтика и духалката за топло само денем и направо на прав ток ще карам директно към уреда без да го включвам към ел.мрежатав Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеКато цяло бъдещето е на алтернативните източници на енергия!
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеВсеки си има глава на раменете.
Не искам да ти давам инвестиционни съвети.
И за водорода има хляб,но е рано да се каже кой ще надделее
Като цяло бъдещето е на алтернативните източници на енергия!
това е пуснато като 'хибрид'това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от vabo_2008 Разгледай мнениеsupertrader-а ми дава други съвети да съм ги разкарал,че бъдещето било във водорода
Не искам да ти давам инвестиционни съвети.
И за водорода има хляб,но е рано да се каже кой ще надделее
Като цяло бъдещето е на алтернативните източници на енергия!Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеДа,и ще хвъркат още.Tesla Motorsв Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ
Коментар
-
Много силни бикове напоследък и това според мен е причината майския селл офф да се забави. При всички положения обаче е добре темпото да се забави, защото тази динамика на покачване на цените на акциите се 'откачи' от фундамента. ФЕД не пасат трева и знаят , че ако не изпуснат малко парата нещата ще станат грозни в един следващ момент и затова започнаха с това уклончиво говорене. За мен е вече време да започва една прилична корекция навън, но за кукловодите ...не знам.
Факт е, че при затварянето пускат 'комповете' да загладят пазара и да няма драстични пропадания..
поздрави и успехтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеА новият цикъл сега започва.
така че си намери друг да "обучаваш" . Аз нямам индекси вече , изказвам само
мнение , и все пак е възможно да купя на някой дип .Мнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеНали се сещаш ,че в един момент набалончените акции ще разполагат
с кеш , който няма да има какво да правят , и инвесторите ще решат да осребряват .
Точно този момент може да ти стопи около 50-80 % от печалбата докато се усетиш ,
а съм 100 % сигурен , че и идея си нямаш кога може да очакваш подобно събитие
за да си подготвен
И като го изтеглят този кеш, к'во ще го правят? на депозит ли ще го сложат?
Докато икономиката расте, ще се наливат и пари на борсата, в един момент ще се изтеглят, но дова ще е в края на цикъла, а новият цикъл сега започва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениемечок що си мислиш,че не са набалончени вече?
Аз танцувам с Дакас,а там спада вече е 3%.
Не зная защо виждате неща които ви се искате да видите-не е добре за трейдър това!
Ти колко си направил от къси?
Аз 3% ги правя на седмица
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениемечок що си мислиш,че не са набалончени вече?
Не зная защо виждате неща които ви се искате да видите-не е добре за трейдър това!
Ми той DAX-а направи за 1 месец 10%, само нагоре 60 градуса линия.
Нормално е при първият спад да върне 3%.
Той направил 3%
А някой хора направихме 10%
10% > 3%
Панимаеш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеДа не говорим, че никой няма да остави пазара да падне, ще го подпират до безкрай.
с кеш , който няма да има какво да правят , и инвесторите ще решат да осребряват .
Точно този момент може да ти стопи около 50-80 % от печалбата докато се усетиш ,
а съм 100 % сигурен , че и идея си нямаш кога може да очакваш подобно събитие
за да си подготвенМнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеИ аз така си мисля. Много има да расте. Минимум до Дау 30 000. Така, че дългите са за предпочитане. Пробивът на най високите нива е при всички индекси. Много кеш има напечатан, който постепенно се връща на пазара и има да се връща и връща. А сега май е редът индексите да се набалончат.
Не зная защо виждате неща които ви се искате да видите-не е добре за трейдър това!Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
Коментар