Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE (архив до 19.06.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеНа постмаркета е брутален леш...
Това със сигурнист ще го разправям на двамата ми сина....да са живи и здрави
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеБи ли дал някаква база, за тази ласкава оценка?
Коментар
-
в момента лавината от гръмнали стопове помита пазара.
миналата седмица доста хора решиха, че темата с американсия дълг е изконсумирана и калкулирана и дадоха смело напред с голям обем и плитък стоп...е видяхме, че 'кукловодите' винаги имат по някое асо в ръкава. Как пък уцелиха най-неработната седмица от годината (като не броим коледа), когато куцо и сакато е по почивки и морета....
трябва да 'изтрепат' още 1-2 вълни контраджии и нещата ще се успокоят.... то пък все едно днес са ни казали колко е дългът на САЩ, а преди е било държавна тайна.
изпуснаха въздуха на дребните и средни риби.
както се видя акулите (Бъфер, Голдман и тн) смятат, че цените са добри и придобиват.
поздрави и успехтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеИ аз мисля че е режисирана, като целта е да се изнуди продуцентътза QE3 ...
аз знам че нищо не знам, но другите и това не знаят
Коментар
-
Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнениеТогава техните брокери и анализатори къв го държат, някой не администрира ли тези машинки?
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеАбе ти на малоумен ли си бе или си тотално неук
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЕ ти сега кой мислиш че направи спада. Минава всякакви технически съпротиви и просто се сурна за два дена. Това с рейтинга са пълни глупости. Просто технически беше за спад и то тъй като предходния ръст беше без корекции спада бе голям.Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТочно на гергьовден миналата година СП падна над 100 пункта за около 45 мин.自由西藏
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеДау към 1000 и банките в България не бачкаха, не знам защо го помня отчетливо
Прав си, далеч по зле беше тогава!
Освен К3 и намалена лихва в ЕС друго не ми идва. Днес един апокалиптик заяви че зайченцата намаляват в чувала на ФЕД.
П.П. Интересното че пак бях дълъг и пак със същите банки на 6 май ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнениеТогава се оправдаха със софтуера
Коментар
-
Първоначално изпратено от Itrade Разгледай мнениеhttp://www.bloomberg.com/news/2011-0...ince-2008.html
Буфета сбъркал ли е или пак мисли един ход напред?
Аз като ви разправях оня ден ,че лично Чичо Бъфет ми е казал какво ще става......ми се смяхте.....Приятел беше с Бъфет на маса на карти......Скоро и снимки ще ви пусна........
Коментар
Коментар