IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
    Тези алгоритми ще съсипят търговията. Целия пазар се движи в една и съща посока и нагоре, и надолу. Проблема е, че като тръгне надолу, купувачите изчезват напълно и корекциите са много груби.
    Хубаво е, че си направил 11:0, лошото е, че още при 11:3 примерно резултата може да се изравни. Не е зле да се внимава и да се кешират печалбички тук-там.
    Мдаа, дау и спайя се чудят кой път да фанат, олиото 1.3% на червено, а при миня + 1.42
    Снейки, как да продавам бе, тези са ми снесли най много засега - сътветно над 26% и 13% за 10 дена...ма дава ли ми сърце с тия коефициенти да продавам....срамота е
    И двете могат над дабъл да дадат от тия нива, най малко

http://finviz.com/quote.ashx?t=PZE
    http://finviz.com/quote.ashx?t=EBIX

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
      Мераклии да резнат зелките на видеотеката и книжарницата?
      Нали знаеш, че мераклиите са повече от китайците И аз имам голям мерак, ама ще повторя мнението си от по-долу. Този високочестотен трейдинг еб*ва майката на всяко хубаво начинание. Да речем, че заемеш къса позиция и случайно Книжарницата вземе, че публикува 2-3 цента повече печалба от консенсуса. Алгоритмите ще ти разкажат играта на афтърмаркета. Ако пък случайно си се излъгал да сложиш стоп, ще ти го ударят 100%. Нищо, че на другия ден, тези които са напред с матеряла ще разпродадат, за да си кешират печалбата и ще сурне 2-3-4%. В края на сесията ще гледаш ей така.
      А може и да го изиграят наобратно. Пресен пример : Гуугъл. Онзи ден на афтърмаркета слезнаха до около $860. Беше адски грубо. Е да, ама днес пак са си по $910.

П.П. Говоря от личен опит. Онзи ден бях скъсил АМД преди публикацията. Направил си адски много пари, ще си кажат някои. Е да, ама не! Нямах стоп. Със стоп щеше да е много по-зле. И стоповете не са това, което бяха!
      Last edited by snaky; 22.07.2013, 21:49.

Коментар

• Мераклии да резнат зелките на видеотеката и книжарницата?

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
          Уупсааа, пак отворих с почти % плюс - 0.92
          На път съм 11 на 0 да направя.

То индексите ша да ги шамарим, ма взех да се притеснявам друго аз.
          Още не съм виждал червен ден като хората....много ми е неестествено нещо таквози ..
          Тези алгоритми ще съсипят търговията. Целия пазар се движи в една и съща посока и нагоре, и надолу. Проблема е, че като тръгне надолу, купувачите изчезват напълно и корекциите са много груби.
          Хубаво е, че си направил 11:0, лошото е, че още при 11:3 примерно резултата може да се изравни. Не е зле да се внимава и да се кешират печалбички тук-там.

Коментар

Уупсааа, пак отворих с почти % плюс - 0.92

Още не съм виждал червен ден като хората....много ми е неестествено нещо таквози ..
            баси всеки ден капе но все пак и доларчето глътна вода скоро време ма това да ти е проблемът

Коментар

• Уупсааа, пак отворих с почти % плюс - 0.92

Коментар

• http://www.bbc.co.uk/news/world-asia-23396234

Шинзо Абе срещу дефлацията. Нов рунд. Както казват в една етнос група: Глей ся кво мога...
                I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                  Безработните имат малко общо с намалението на разходите за енергия на единица потребител
                  Прогреса в областта на енергоспестяването е трудно да се спре, спират Солари и всичко друго иновативно, което могат, но и това е до време, примерно немците къртят миФки по въпроса и ги боли за динозаврите.
                  Къртят щото всичко е субсидирано. Рано е за енерго прогрес - най-евтината енергия си остава от въглища. Зелените източници са в пъти по неефективни

Разходите за енергия са макро показател за ръста .. За съжаление последния напън само повиши цените следствие печатане на пари а не на ефективно търсене..
                  I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                    Фундаментът отдавна е изкривен и между търсенето и предлагането има огромен гап койото се пълни от ФЕД с пари. Потреблението на енергия е на нива отпреди 10 години - все повече хора са безработни и няма нужда да ходят на работа и да харчат бензин а въпреки това цените са на ръба да изхвърчат ...
                    Безработните имат малко общо с намалението на разходите за енергия на единица потребител
                    Прогреса в областта на енергоспестяването е трудно да се спре, спират Солари и всичко друго иновативно, което могат, но и това е до време, примерно немците къртят миФки по въпроса и ги боли за динозаврите.

Коментар

Кеффф, стискайте палци. Малко остана и ще водя с 10 на 0.
                      Сесията преполови, гледам индексите още под водата а , аз съм на + 0.48%.

Днеска се канех с кешеца от Тотала да гризна някоя хартийка сребро ( SLW or SLV)
                      ма се понаеха нещо.... Нищо, следващия път като им се стовари парния чук по сребърните кратуни и ще съм ин.
                      Не че не може и на 14-15$ да иде по нататък, ма ще усредняваме...
                      Урока от грешката с Петробраса съм си го научил. Никога не влизам в позиция колкото и примамлива да изглежда с повече от 1/4 до 1/3 от лимита.
                      AGQ e 2x SLV
                      "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Кеффф, стискайте палци. Малко остана и ще водя с 10 на 0.
                        Сесията преполови, гледам индексите още под водата а , аз съм на + 0.48%.

Днеска се канех с кешеца от Тотала да гризна някоя хартийка сребро ( SLW or SLV)
                        ма се понаеха нещо.... Нищо, следващия път като им се стовари парния чук по сребърните кратуни и ще съм ин.
                        Не че не може и на 14-15$ да иде по нататък, ма ще усредняваме...
                        Урока от грешката с Петробраса съм си го научил. Никога не влизам в позиция колкото и примамлива да изглежда с повече от 1/4 до 1/3 от лимита.

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
                          Тия са луди след Гугъл и Майкрософт да не отварят къси на индексите. Ще имаме ден с 3-4% спад скоро. Тази нощ няма да се спи много.
                          А дано, че тия нови върхове хич не са добри за мойта стратегия.
                          Пълзим нагоре с 1% на седмица ...слаба работа
                          Искам здраво да раздрусаме крушата да има 2-3% надолу 3-4% нагоре и после пак така.

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
                            Тия са луди след Гугъл и Майкрософт да не отварят къси на индексите. Ще имаме ден с 3-4% спад скоро. Тази нощ няма да се спи много.
                            Coming soon
                            Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Гугъл и майкрософт миснаха,Детройт обяви фалит......утре сигурно пак ще отворим поне 0.5% нагоре
                              The stock market is never wrong. Traders are wrong.

Коментар

• Тия са луди след Гугъл и Майкрософт да не отварят къси на индексите. Ще имаме ден с 3-4% спад скоро. Тази нощ няма да се спи много.

Коментар

Working...
                                X