IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Optic Разгледай мнение
    ФЕД изтърва трежъритата...
    In dollar we trust

Коментар

• ФЕД изтърва трежъритата...
      "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Аз може да имам малко странно мнение, но мисля че големия ръст при американците свърши. Когато се чака развързване от ФЕД на трилионите в баланса му - па макар и след година е доста тудно човек да бъде голям оптимист. Според мен през следващата година, две европейските акции ще се представят по-добре от американските.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
          Бате,нека да е електрокар,тва върви кат Ферари-видех го с очите си
          А ти пробвал ли си да надминеш тролейбус на старт

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
            Аз 70К за електрокар не давам Предпочитам с тролейбуса. Като свърши нефта, ще го мислим
            Бате,нека да е електрокар,тва върви кат Ферари-видех го с очите си
            Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Хахо,приятелю,радвам се ,че както винаги не позна

Мамуне-бая ги карат тез колици у американско,гледах ги много са фешън,имат и бенефити-безплатен паркинг,и безплатно зареждане , ама са по 70к $,имат бъдеще!
              Аз 70К за електрокар не давам Предпочитам с тролейбуса. Като свърши нефта, ще го мислим

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
                hemilio приятелю дано да си се избил на DAX-а щото май като гледам ще растем.
                Късите бяха до тука ...
                Днес в Европа си беше сериозен ръст.
                Хахо,приятелю,радвам се ,че както винаги не позна

Мамуне-бая ги карат тез колици у американско,гледах ги много са фешън,имат и бенефити-безплатен паркинг,и безплатно зареждане , ама са по 70к $,имат бъдеще!

Коментар

• Някой се качи на Тесла. Не помня кой беше, но ашколсун!!!

Коментар

• hemilio приятелю дано да си се избил на DAX-а щото май като гледам ще растем.
                    Късите бяха до тука ...
                    Днес в Европа си беше сериозен ръст.

Коментар

• Утре ще е много интересно на NYSE
                      Късите ... нали си знаете ... затваряйте при първа възможност щото ръста ще е 1-2% минимум

Коментар

Hold on.
                        Soon.
                        http://www.marketanthropology.com/20...et-update.html
                        "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                          сеч за гнидите
                          Hold on.
                          Soon.

Коментар

• сеч за гнидите

Коментар

• Честит празник на братята Американци!

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
                                Затваряй късите за да не те боли д:-) Аз днес затворих точно навреме къси на Ръсел2000. Мечките са по стахливи в момента и това е решаващо. Не виждаш ли че повечето компании от Дау се търгуват като бондове е много ниска волатилност, натискат се компании, които са с потенциал за десетки проценти ръст рано или късно и откровени избушеняци.
                                Не!

Мисля,да изчакам нещата да се омажат хубаво

Навсякъде по света става модерно кафявото

Китай- няма да могат да подържат този ръст който им се иска!

Португалия ревна,Гърция тепърва ще притеснява европейските пазари-там нещата не са изгладени!

Египтяните ще нагнетяват световната обстановка,петрола реагира пръв на такива работи-погледни го къде е!

Въобще както казах по-горе-кафевия цвят тепърва ще е на мода(не е препоръка)

говоря средносрочно,а не за близките няколко дни!

Успехи!

Коментар

Working...
                                X