If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз може да имам малко странно мнение, но мисля че големия ръст при американците свърши. Когато се чака развързване от ФЕД на трилионите в баланса му - па макар и след година е доста тудно човек да бъде голям оптимист. Според мен през следващата година, две европейските акции ще се представят по-добре от американските.
Мамуне-бая ги карат тез колици у американско,гледах ги много са фешън,имат и бенефити-безплатен паркинг,и безплатно зареждане , ама са по 70к $,имат бъдеще!
Аз 70К за електрокар не давам Предпочитам с тролейбуса. Като свърши нефта, ще го мислим
hemilio приятелю дано да си се избил на DAX-а щото май като гледам ще растем.
Късите бяха до тука ...
Днес в Европа си беше сериозен ръст.
Хахо,приятелю,радвам се ,че както винаги не позна
Мамуне-бая ги карат тез колици у американско,гледах ги много са фешън,имат и бенефити-безплатен паркинг,и безплатно зареждане , ама са по 70к $,имат бъдеще!
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Затваряй късите за да не те боли д:-) Аз днес затворих точно навреме къси на Ръсел2000. Мечките са по стахливи в момента и това е решаващо. Не виждаш ли че повечето компании от Дау се търгуват като бондове е много ниска волатилност, натискат се компании, които са с потенциал за десетки проценти ръст рано или късно и откровени избушеняци.
Не!
Мисля,да изчакам нещата да се омажат хубаво
Навсякъде по света става модерно кафявото
Китай- няма да могат да подържат този ръст който им се иска!
Португалия ревна,Гърция тепърва ще притеснява европейските пазари-там нещата не са изгладени!
Египтяните ще нагнетяват световната обстановка,петрола реагира пръв на такива работи-погледни го къде е!
Въобще както казах по-горе-кафевия цвят тепърва ще е на мода(не е препоръка)
говоря средносрочно,а не за близките няколко дни!
Успехи!
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар