Здравейте , колеги! Имам няколко въпроса като начинаещ инвеститор към по опитни хора като Вас. В момента инвестирам в платформата на Еторо предимно в дивидентни акции , като за сега само купувам без да продавам. Не съм от типа инвеститори които купуват и продават , а и не мисля че все още съм достатъчно подготвен за това. Та на въпросите , мисля да сменя платформата на Еторо и да започна да инвестирам в Интерактив брокърс , но не съм сигурен как да започна. Доколкото разбрах не мога да прехвърля акциите си от Еторо в ИБ , някой по запознат може ли да потвърди дали това е така? Ако със сигурност не мога , да продам ли всичко в еторо , да изтегля парите и с тези пари да купя същите акции в ИБ? Освен , че най вероятно ще трябва да се плати данък има ли нещо друго ?
Другото което обмислям като вариант е да си оставя каквото имам в Еторо и да започна от 0 в ИБ. Какво мислите Вие? Всеки съвет и мнение е добре дошло
Благодаря!
Другото което обмислям като вариант е да си оставя каквото имам в Еторо и да започна от 0 в ИБ. Какво мислите Вие? Всеки съвет и мнение е добре дошло
Благодаря!
Коментар