Първоначално изпратено от ford_perfekt
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение
И какво като има мита? Ти не четеш ли новини, че немците отпущат коланите? Бесент сега го интересува да смаже лихвата и долара, защото тази година имат бая дълг да превъртат. Тръмп има ли туитове за фондовия пазар? Не. Значи не им е приоритет.
Надяваме се икономиката и профит маржините на компаниите да са устойчиви и тогаз май-юни можем да видим пак Ъп, но при всички положения тази година Китай и Европа ще са по-печелившиLast edited by petyob; 06.03.2025, 13:27.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнениеSPY 591/598 calls 31.03. 2,50 debit
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениепазарите си мислят, че за Европа няма да има мита и затова продават американски и купуват европейски компании, затуй и дакса се е така напърчил, да, ама не са познали - мита ще има и тук(за всички от сърце). Американците са много чуствителни на тема пазари и ще си дръпнат парите обратно. Съответно и еврото ще падне.
Надяваме се икономиката и профит маржините на компаниите да са устойчиви и тогаз май-юни можем да видим пак Ъп, но при всички положения тази година Китай и Европа ще са по-печеливши
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениепазарите си мислят, че за Европа няма да има мита и затова продават американски и купуват европейски компании, затуй и дакса се е така напърчил, да, ама не са познали - мита ще има и тук(за всички от сърце). Американците са много чуствителни на тема пазари и ще си дръпнат парите обратно. Съответно и еврото ще падне.
Коментар
-
пазарите си мислят, че за Европа няма да има мита и затова продават американски и купуват европейски компании, затуй и дакса се е така напърчил, да, ама не са познали - мита ще има и тук(за всички от сърце). Американците са много чуствителни на тема пазари и ще си дръпнат парите обратно. Съответно и еврото ще падне.
Last edited by petyob; 05.03.2025, 18:53.
- 1 like
Коментар
-
Общото между Аксон и Палантир е че и двете летят покрай Ей Ай тренда. На ниво бизнес модел няма как да са по различни. Аксон не е зависим в тази степен от концентрацията свързана с федералното правителство, което е случая с Палантир. И другото общо което и ти си отбелязал е че в тази си фаза няма вариант за оценка на компанията която да е по различна от хвърляне на монета.
Аз го чакам на добрата стара математика - когато слезе на 50% в зависимост от отчетите ще го мисля пак.
Иначе циментовите в Европа изкъртиха - при все че не вярвах че Викат е добър за нещо повече от средносрочна закачка може и да се окаже че съм сбъркал. Особено като гледам как инфраструктурните строители също яко катерят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Коле, прозрачна история. Не продавай. Технически са разпродажбите. Ако имаш кеш, купувай.
А космическите са при мен - RDW (вчера добавих малко на 11.31 и средната дойде 6.97), LUNR and RKLB.
Утре, 6-ти март, ще кацаме на луната с LUNR. И при успех и при неуспех все съм на първия ред и гледам с интерес.
Коментар
-
ъхъм,
теслата изтри 500 милярда, ма викаш цялата олелия е от ден до пладне …, бързо -бързо да трием заглавията
хахаха
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеОще не са махнали големите заглавия как митата днес са сринали борсата. Просто няма такъв ташак. Тия дето ги пишат тез неща, не с изкуствен интелект, ми с генератор на случайни числа трябва да ги заменят.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнение
Дисциплината налага да усвоя печалбите!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнениеМалко тото : VXX 46 put 7.03 0,19. SPY 590 call 14.03. 3,90.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнениеМалко тото : VXX 46 put 7.03 0,19. SPY 590 call 14.03. 3,90.
Коментар
Коментар