IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнение
    SPY 591/598 calls 31.03. 2,50 debit
    Добавих

Коментар

• Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение

И какво като има мита? Ти не четеш ли новини, че немците отпущат коланите? Бесент сега го интересува да смаже лихвата и долара, защото тази година имат бая дълг да превъртат. Тръмп има ли туитове за фондовия пазар? Не. Значи не им е приоритет.
      Надяваме се икономиката и профит маржините на компаниите да са устойчиви и тогаз май-юни можем да видим пак Ъп, но при всички положения тази година Китай и Европа ще са по-печеливши
      ако има мита, те ще са повсеместни, Европа няма причина да остане без. Това ще доведе то инфлации, повишение на лихвите, стад на акциите. Така че немците, както са разхлабили колана ще последва изуване на гащите - спад на Дакса с 10% процента, дневен над 4%. Така, че който уцели момента и го скъси може да направи кинти
      Last edited by petyob; 06.03.2025, 13:27.

Коментар

SPY 591/598 calls 31.03. 2,50 debit
        590/596 го играх за няколко стотака, ама слизам.

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
          пазарите си мислят, че за Европа няма да има мита и затова продават американски и купуват европейски компании, затуй и дакса се е така напърчил, да, ама не са познали - мита ще има и тук(за всички от сърце) . Американците са много чуствителни на тема пазари и ще си дръпнат парите обратно. Съответно и еврото ще падне.
          И какво като има мита? Ти не четеш ли новини, че немците отпущат коланите? Бесент сега го интересува да смаже лихвата и долара, защото тази година имат бая дълг да превъртат. Тръмп има ли туитове за фондовия пазар? Не. Значи не им е приоритет.
          Надяваме се икономиката и профит маржините на компаниите да са устойчиви и тогаз май-юни можем да видим пак Ъп, но при всички положения тази година Китай и Европа ще са по-печеливши

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
            пазарите си мислят, че за Европа няма да има мита и затова продават американски и купуват европейски компании, затуй и дакса се е така напърчил, да, ама не са познали - мита ще има и тук(за всички от сърце) . Американците са много чуствителни на тема пазари и ще си дръпнат парите обратно. Съответно и еврото ще падне.
            Купих гущери по повода. Но то аз съм си перманентно шашнат как е възможно еврото да държи дори тези нива.

Коментар

• пазарите си мислят, че за Европа няма да има мита и затова продават американски и купуват европейски компании, затуй и дакса се е така напърчил, да, ама не са познали - мита ще има и тук(за всички от сърце) . Американците са много чуствителни на тема пазари и ще си дръпнат парите обратно. Съответно и еврото ще падне.
              Last edited by petyob; 05.03.2025, 18:53.

Коментар

• NFE вчера имаше отчет , та купих...

Коментар

• SPY 591/598 calls 31.03. 2,50 debit

Коментар

• Общото между Аксон и Палантир е че и двете летят покрай Ей Ай тренда. На ниво бизнес модел няма как да са по различни. Аксон не е зависим в тази степен от концентрацията свързана с федералното правителство, което е случая с Палантир. И другото общо което и ти си отбелязал е че в тази си фаза няма вариант за оценка на компанията която да е по различна от хвърляне на монета.

Аз го чакам на добрата стара математика - когато слезе на 50% в зависимост от отчетите ще го мисля пак.

Иначе циментовите в Европа изкъртиха - при все че не вярвах че Викат е добър за нещо повече от средносрочна закачка може и да се окаже че съм сбъркал. Особено като гледам как инфраструктурните строители също яко катерят.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Коле, прозрачна история. Не продавай. Технически са разпродажбите. Ако имаш кеш, купувай.
                      Грешно се изразих. Исках да кажа, че само пет светят в зелено. Засега нищо нямам намерение да продавам.

А космическите са при мен - RDW (вчера добавих малко на 11.31 и средната дойде 6.97), LUNR and RKLB.

Утре, 6-ти март, ще кацаме на луната с LUNR. И при успех и при неуспех все съм на първия ред и гледам с интерес.

Коментар

• ъхъм,
                        теслата изтри 500 милярда, ма викаш цялата олелия е от ден до пладне …, бързо -бързо да трием заглавията
                        хахаха

Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
                        Още не са махнали големите заглавия как митата днес са сринали борсата. Просто няма такъв ташак. Тия дето ги пишат тез неща, не с изкуствен интелект, ми с генератор на случайни числа трябва да ги заменят.

Коментар

Дисциплината налага да усвоя печалбите!
                          Ах, мама му стара! Тъкмо навреме!

Коментар

Малко тото : VXX 46 put 7.03 0,19. SPY 590 call 14.03. 3,90.
                            Дисциплината налага да усвоя печалбите!

Коментар

• Още не са махнали големите заглавия как митата днес са сринали борсата. Просто няма такъв ташак. Тия дето ги пишат тез неща, не с изкуствен интелект, ми с генератор на случайни числа трябва да ги заменят.

Коментар

Малко тото : VXX 46 put 7.03 0,19. SPY 590 call 14.03. 3,90.
                                Машала. Утепа рибата. Продаваш?

Коментар

Working...
                                X