If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Някак не ми хареса тази корекция днес. Една такава фалшива ми е някак, също като ралито преди това. Поне малко паника да имаше, да повярва човек. Преди няколко години к'ви корекции имаше, ехеееееееееее. Като сурне и викса лепваше 30 от раз.
В такива дни човек не трябва да прави нищо. това което се случва на пазарите не е от промяна на фундамента а от пренастройване на портфейли. И то портфейли свързани с облигации, а не с акции. За това се получава подобна висока волатилност. Тази волатилност ще остане за известно време. Като се успокоят нещата и се види на къде ще е краткосрочния тренд и човек може да се замисли да влиза.
Но днес и предполгам дори другата седмица всеки вход все едно в каква посока ще е прекалено нервен.
Изглежда държим за сега,интересно как ще затворим.
Като почне сесията както днес, обикновено финала е катастрофален, с голямото изсулване в последните 10 минути. Класика!!!
Аз вчера сутринта закрих една от любимите ми позиции, ама днес преди затварянето в Европата си я върнах, че се оказа много корава и не ще да сурка. Дано не хвана дедовия.
Коментар