If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Навсякъде червенее май, обаче рашъните пак ралят. Най вероятно заради Китай.
Нямам намерение да увеличавам, ама се чудя дали да не направя малко арбитраж от erus към rsxj ...
Нямам намерение да увеличавам, ама се чудя дали да не направя малко арбитраж от erus към rsxj ...
Направи арбитраж erus към cash и ще се почувстваш по-добре
според мен днеска ще покатерим после ще попадаме , другата седмица рейнж , после пак падане леко покачване след две седмици и накрая падане дано съм ви помогнал
Не отива на добре работата. Обикновено по това време някъде свършваше понделничня оптимизъм предходните седмици. Днес не само, че няма такъв, ами и сурнахме доволно. Тоз път май и вторника няма да помогне ми се струва. Ще олекотявам позициите. Може и дълъг викс да пусна.
Някой може ли да ми каже платформа за търговия на NYSE с поне 1 месец демо сметка,че тепърва прохождам на международните борси.Интересуват ме само акции без CFD.
Благодаря предварително.
Тука имаше некъв пишман анализатор който пишеше как Руските акции ще се спихнели.... като гледам Газпром как направи бързи 30% от дъното.... на което почти удвоих не се сещам за нещо друго което да е направило за 70 дни по голям ръст. Взимам заслужената си печалба от 1/4 от позицията. На 8,65 слагам ордер за още 1/4. Ако се изпълни оставам със средна цена от под 6 долара. Много ще ме е яд ако направо отпраши към десятката но такъв е живота....
Коментар