If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
че то тази балониада прасето ако не го режеш от сега , за какво да се занимаваш с тия работи . евтинко е ,потенциала за еднодневно падане до 1385 е голям . хамериканчетата сега се радват ама тази година си е моя . няма хахо нама махо . ще реват и църкат . ще ви държа в течение като се разцъркат
Лап току що една хубава хапка от гилда на 80.94.
Спекулативна естествено че си имам предостатъчно на средна доста по ниско...няма стои бездеен кеша я.
Не е лошо нещо тука волатилността дет вика Равния...а и тренда е ясен
Да, бре, точно видях! Баси измамата Ама нищо, пак ще си ги запазя. Не ме плашат. И да качат още, колко ще е? 1% А надоле? И без това другата седмица няма да мога много да следя пазара. По-добре да си имам защита. Пък ако хукне толкоз много нагоре, още по-добре. Ще продам някоя друга акцийка.
И аз съм си пуснал едни къси за малко хеджиране. Нетно пак съм дълъг, ама не ме кефят тези нива нещо, изнервят ме. Не виждам катализатор за спад, което пък е съвсем дразнещо, защото интуицията ми казва че ще има спад, но нищо отвън не го подкрепя.
Да, бре, точно видях! Баси измамата Ама нищо, пак ще си ги запазя. Не ме плашат. И да качат още, колко ще е? 1% А надоле? И без това другата седмица няма да мога много да следя пазара. По-добре да си имам защита. Пък ако хукне толкоз много нагоре, още по-добре. Ще продам някоя друга акцийка.
Така като гледам накъде сме тръгнали, ми мирише на понеделничен мега оптимизъм след изборите и една мощна свещ нагоре. В гатанката се пита ще се намерят ли мераклии след това да купуват, щото ако направим още един връх на това ниво с чертичка нагоре и се появят продавачи, ще стане интересно. Щях да си продавам виксовете, да не ги влача уйкенда, ама на това ниво си е грехота Ще си ги стискам.
Така като гледам накъде сме тръгнали, ми мирише на понеделничен мега оптимизъм след изборите и една мощна свещ нагоре. В гатанката се пита ще се намерят ли мераклии след това да купуват, щото ако направим още един връх на това ниво с чертичка нагоре и се появят продавачи, ще стане интересно. Щях да си продавам виксовете, да не ги влача уйкенда, ама на това ниво си е грехота Ще си ги стискам.
Коментар