IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Но това далеч не обяснява защо отрасли, които нямат много общо с проблема също стърчат все по високо. Не разбирам какво става в момента, честна дума. Затворих всичко късо и дълго и карам на фъстъци и бира.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
      Интересното е,че сипа е до ол тайм хая,а дакса не го следва
      Няма как да го следва, криза в Украйна, Санкции за Немски и Руски компании, Зимата иде, газта не се знае на къде ще е.
      И като капак Европа е затънала в рецеса, а ЕЦБ не иска да печата.
      Но е въпрос на време да вдигне пак като начало 9500, есента 10 000 (ако няма ескалация на кризата в Урайна и Санкции).

Коментар

• Интуицията ми подсказва, че това има нещо много общо с отварящата се ножица между енергийните перспективи на Европа и Щатите. Все по евтина газ за американците и все по лоша перспектива за газта в Европа.
        Не е нещо, което ще се промени за един ден.
        Брой ги вече разделени американските и европейските индекси за дълго време.

Коментар

• добър вечер дуке, то напук тук съм само аз срещу няколко много богати мошацо еврей . но те миришат и не могат да ме уплашат така че пускай дълги бъди както ти казва природата . мен друго ми казва

Коментар

• Интересното е,че сипа е до ол тайм хая,а дакса не го следва
            Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• ооо ,the architect намаза ли с късите.нямаше ме известно време ама ей на пак съм тук напук . макар че кво да си намазал той дау си е близо до върха.... а май мисли и да го минава.ама може пък от дакса да си заплюсил

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                Ах елате пиленца при баткооо...
                А, не е сам тоя батко, и други батковци си чакаме реда да се назобим със зрънчовци.

ПС Ванка, попрегледай пак какво съдържа DBA, мисля че не е много удачно за целта.
                Аз последната седмица излязох изцяло от CORN (таксите се оказаха прекалено високи за вкуса ми) и се прехвърлих поравно в JJG и WEAT.

Коментар

• данчо не ми се вярва да пропусне да изрисува чутурляк тъй че къси даксовци. ай ша се плашим от некви миризливи мошета
                  Last edited by the architect; 20.08.2014, 20:04.

Коментар

• а дау чукна 16944 , нещо като данчо

Коментар

• абе дъртия чутура лииии направил . добавка за 15000 есента чакам тест на злото на 1285 после ще става страшно
                      Last edited by the architect; 20.08.2014, 19:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                        Аз чакам гюмеджийската аграрите на 25.50
                        Ах елате пиленца при баткооо...

I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• не издържа бичата сган . иска да лапа

Коментар

• На данчо даксчо на минетка имаме обем да бием така че внимателно бичаци.на мен ми дойде добре две три бройки ама от сърце

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                              Няма са пуашите, Шорош да си съ шъроши там, нема страшно.
                              Ей гий на, жилетките минаха 100-ка, а кой има жилетки от маркет простуда се не бои
                              Разкарах аз 10% на 101$, направо задължително си бе при рси над 82.....ма все още ми са 1/3 от нисе и над 1/5 от общите.
                              Влезнах пак 2% къс спайчо със седесарчета. Ще донаждам по нанагорнището...га наближим 2 хилки трябва да имам поне 6%. Неприкосновения кеш вече го поддържам на 10% минимум.
                              що разкарваш бе човек,ще сринеш пазаря.аз се чудя що се върна
                              Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• GILD
                                Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

X