IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение
    Ей го с ного къси в него
    Ако си бях спечелил парите на Блек Джек окото ми нямаше да трепне.
    http://finviz.com/quote.ashx?t=conn&ty=c&ta=1&p=d

П.С. Не го играя. Ползвам го за индикатор на мои си неща.
    Изискванията за маржин върху него са брутални. Просто не си заслужава защото ще ми глътне много от риска. Като цяло целия сектор е брутално шортен и е малко трудно да шортиш евтино. Или изискванията за маржин са твърде големи или пък финансирането на шорта ми излиза златно. Или и двете. Иначе още преди година, две си мислих да ги шортя RSH даже пуснах едни оферти, но като видях какво обезпечение ми искат и се отказах.

то идеята е да се шорти нещо, което не е очевиден шорт. Или поне не напълно очевиден.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнение
      Ти майтйпиш ли се, колкото повече са къси толкова по-добре. Късите помпат пазара нагоре когато капитулират.
      Ей го с ного къси в него
      Ако си бях спечелил парите на Блек Джек окото ми нямаше да трепне.
      http://finviz.com/quote.ashx?t=conn&ty=c&ta=1&p=d

П.С. Не го играя. Ползвам го за индикатор на мои си неща.

Коментар

• супер супер си

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
          късо за 16767 като стане ще ти кажа
          Аз държа постоянно къси, за да си хеджирам дългите на маржин.

Коментар

• късо за 16767 като стане ще ти кажа
            Last edited by the architect; 16.09.2014, 20:36.

Коментар

късууууууу. то е ясно че не искат никой да има къси ама
              Ти майтйпиш ли се, колкото повече са къси толкова по-добре. Късите помпат пазара нагоре когато капитулират.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                Чи има ли значение, квото и да рисува ти виждаш само обърнати читурляци сочещи надоле...
                нещо си зле с посоките пипчо . начертай ми го че не разбирам

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                  Чи има ли значение, квото и да рисува ти виждаш само обърнати читурляци сочещи надоле...
                  Дерзайте, на 19.09.14 започва мечия пазар.
                  Шотландците ще свирят началото.
                  Хеджирайте каквото можете или .... кеширайте.
                  За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

нека се запитаме какво рисува дъртия в момента . моля залагааааай

Коментар

• късууууууу. то е ясно че не искат никой да има къси ама
                      Last edited by the architect; 16.09.2014, 18:57.

Коментар

• нека се запитаме какво рисува дъртия в момента . моля залагааааай

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
                          не знам за друго но дрелките(sdrl) са на годишно дъно...и се замислям дали да не си взема малко....пък ако продължат надолу ще осредняваме
                          Сантимента е яко мечи в момента, особено при сидрил, но и за целия сектор.
                          Аз лично вчера продадох RIG и ще се концентрирам върху ESV и SDRL. При равно тегло имаш 9.3% чист дивидент в джобчето на тия нива, сидрил не оачквам да резнат дивидента, ала дори и да стане едва ли ще е наполовина, залагам на 3$, тоя на Енско е сигурен.
                          Заложил съм песимистичния вариант със счупване на по 2 съпорта и достигане долна граница от 38$ за Енско и 24$ за сидрил. Ще допълвам стъпаловидно на всеки $ и се целя към 45 и 30$ средна.
                          Има и още по гаден вариант, да счупят и тия нива, тогава бих капитулирал (без да продавам) при тях и бих започнал отново да пълня RIG, евентуално около 25$.
                          Особено при сидрил сега се лее яко кръв от ритейлъри заради компрометирането заради санкциите (евентуално) на договорите с роснефт и дриленето в руска арктика. Като сложиш и евентуален спих на олиото под 90 и свръхпредлагането на нови ригове - ето ти перфектен стром, заради което не са много желаещите да хващат падащи ками, след като може доста по ниско другата пролет да кажем.
                          При всички случаи ако почнеш сега (на малки порцийки!!!) да пълниш ще си поне 8-10% по добре от мене

ПС Ох котъоо, кат гледкам премаркета как ще се нахрупкам пак с жилетки на 98-99$....след 10% чудна корекцийка...
                          Не че си нямам бол де
                          Last edited by pipbel; 16.09.2014, 15:44.

Коментар

• пуууууууууу гали ми сърцето тоя дакс машала Туджар

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                              Точно казано.... нали знаеш, че може да касае и други ракети
                              със сигурност, но не и моите ракети

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнение
                                Хахаха Тъкмо ще хване целия спад от тук нататък без да е видял нищо от целия ръст до тук.
                                Точно казано.... нали знаеш, че може да касае и други ракети
                                За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Working...
                                X