If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Преди 15$ SLV не барам.
Не че не може иде и до 10-12....
е за ко да не го барам ей вече е 10.42% да си ебе и ракетата е тва SSRI 5-12 глей къв як диапазон има, а среброто ако слезне на 12-15 обръщам всичко в сребърния плъх той както е и по отскоклив от жълтеницата мани мани ....
обаче анди кажи сега не вярват ли в добрия бог 666 американите , богът на добротата и човечността . е , не са християни но все пак обичат Жииииисъс
ето виждаш ли хухото кат го шибна по едната бузонка и дава другата
тихо де,ще вземеш да ги урочасаш .фаталисти са.ще чуят ся нещо я за ебола я нещо за ония джихад-михад и отиде пакпък ако пръдне путин и са оцапали смокингите
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
обаче анди кажи сега не вярват ли в добрия бог 666 американите , богът на добротата и човечността . е , не са християни но все пак обичат Жииииисъс
ето виждаш ли хухото кат го шибна по едната бузонка и дава другата
ПС Я да се радиоактивирам аз с една закуска уранец, на 12$ с 16рси и кеш бол - как да се удържи контрарно чиляк, оно си плаче кат бебе за взятка....
Най много да цъфне сегинка 4-те д-та да ми обяснява как олиото и ураня нямали бъдеще...гаче сме с 50 годишен хоризонт..
кастро бате кат ти хортува дедо ти за SSRI ти не чуеш, не ми верваш мааа му стара ама сребърния плъх литна 9% дедо ти днеска допълни на 5.20 - 400 стин парчока махнах захарницата и реинвест в SSRI и кат гледам се изплаща, купувай там до къде 8-9 има да си заплъни пукнатините после една мега корекция и ше си га купим пак на 4-5 и тек така ....
Хемило ДАКС-а се утрепа.
Айде честито, дано да си на печалба от цялата работа.
Аз лично очаквам днес след като излязат минутите пазара да тръгне нагоре и да обърне тренда.
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Хемило ДАКС-а се утрепа.
Аз лично очаквам днес след като излязат минутите пазара да тръгне нагоре и да обърне тренда.
и аз това очаквам,но са си само очаквания
Ще те тресна зад врата с винкела вече -казахме кое е модерно сега и на къде духа вятъра-ти се пънеш кат магаре на баир.
Ще играе сопата!!!
Хемило ДАКС-а се утрепа.
Коментар