IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от jujo_si Разгледай мнение

Има и Евраз и Полиметал в interactive. LSE специално е казала че те са Uk residents така че няма да се спират, би трябвало да се виждат навсякъде.

Има натиск към Борис Джонсън да сложи Абрамович в санкционираните, той отговори че не коментира индивидуални личности https://www.youtube.com/watch?v=96BnhiU6VT4 явно Абрамович има връзки и в Лондон (няма как)

А ти може ли да обясниш какъв беше този pump-and-dump в петък,
    Евраз скочи от 55 до 95 през деня (70% скок!) после падна обратно на 60, полиметал скочи от 182 на 230-240 през деня и в края на деня падна на 180
    Това нормално ли е
    Ситуацията е много странна фондовете са под имиджов натиск да не притежават руски компании и макар тези да са УК регистрирани гледат да ги разкарат та да не ги изкарат комунисти

От друга страна колкото и да е странно явно в момента няма достатъчно предлагане - Много хора се оплакват че ордерите им остават неизпълнени и вероятно когато на пазара се появи наличност и започнат да се правят сделки цената отива нагоре в този момент явно някой от фондовете изтърсва по голямо количество и тя пак пада и те пак спират

Отделно за Евраз наближава екс дивидент датата и това също оказва значение

Коментар

• Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение

Щом не си бил изненадан надявам се да си материализирал добре

Аз смятам да го направя през Евраз и Поли, но времето ще покаже заслужавало ли си е риска

никой не каза вижда ли ги в неговата платформа
      Има и Евраз и Полиметал в interactive. LSE специално е казала че те са Uk residents така че няма да се спират, би трябвало да се виждат навсякъде.

Има натиск към Борис Джонсън да сложи Абрамович в санкционираните, той отговори че не коментира индивидуални личности https://www.youtube.com/watch?v=96BnhiU6VT4 явно Абрамович има връзки и в Лондон (няма как)

А ти може ли да обясниш какъв беше този pump-and-dump в петък,
      Евраз скочи от 55 до 95 през деня (70% скок!) после падна обратно на 60, полиметал скочи от 182 на 230-240 през деня и в края на деня падна на 180
      Това нормално ли е
      Last edited by jujo_si; 05.03.2022, 16:27.

Коментар

A Google spokeswoman said: 'We pay more than 80% of our corporate income tax in the US, which is our home country. We also pay all of the tax that is due in the UK.

Та викаш че си подбираш морални акции на компании дето не плащат такси - найс а
        Ако съм изправен пред избора да финансирам убийци или да не плащам данъци, избирам да не плащам данъци. Това са моите принципи, ако не ти харесват имам и други

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
          Ползата от "глупостите" знаеш ли каква е? Мене може би най-малко ме изненадаха действията на Путин и размаха на нахлуването, защото имам идея с какви глупости е пълна главата му.
          Щом не си бил изненадан надявам се да си материализирал добре

Аз смятам да го направя през Евраз и Поли, но времето ще покаже заслужавало ли си е риска

никой не каза вижда ли ги в неговата платформа

Коментар

• Ползата от "глупостите" знаеш ли каква е? Мене може би най-малко ме изненадаха действията на Путин и размаха на нахлуването, защото имам идея с какви глупости е пълна главата му.

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
              Дет се вика:

светът е греховен, но Русия и руският народ са останали чисти и невинни жертви на запленения от злото външен свят. Според този начин на мислене Русия е жертва на постоянни външни атаки, които оправдават всякава руска реакция, която така или иначе е провокирана от вън. По този начин, понеже Русия и руският народ са принудени от външния натиск да бъдат в постоянна отбранителна позиция, те не могат да извършат никакво зло – отбраната срещу злото оправдава средствата. Тази теза е развита от вече споменатият квазифашистки идеолог Иван Илин от началтото на ХХ век и впоследствие идеите на Илин са възприети от Путин.

Вместо да се следят някакви финансови и икономически параметри, най-лесно е да се инвестира на база на една идеология

ПП. Това съм го писал в края на 2018г., след като четох Снайдер и проверих голяма част от източниците, на които той се позовава. Защото първоначално и на мене всичко това ми се видя силно преувеличено.

Мъни никой не безгрешен - Големите империи си гонят интересите и такива като нас опират пешкира

Ама да се правиш на много морален та не купуваш руски ама нямаш проблем да купуваш американски ми идва малко в повече

Нека да спрем до тук да не фулдиме темата с глупости - всеки да си купува каквото прецени

Коментар

• Дет се вика:

светът е греховен, но Русия и руският народ са останали чисти и невинни жертви на запленения от злото външен свят. Според този начин на мислене Русия е жертва на постоянни външни атаки, които оправдават всякава руска реакция, която така или иначе е провокирана от вън. По този начин, понеже Русия и руският народ са принудени от външния натиск да бъдат в постоянна отбранителна позиция, те не могат да извършат никакво зло – отбраната срещу злото оправдава средствата. Тази теза е развита от вече споменатият квазифашистки идеолог Иван Илин от началтото на ХХ век и впоследствие идеите на Илин са възприети от Путин.

Вместо да се следят някакви финансови и икономически параметри, най-лесно е да се инвестира на база на една идеология

ПП. Това съм го писал в края на 2018г., след като четох Снайдер и проверих голяма част от източниците, на които той се позовава. Защото първоначално и на мене всичко това ми се видя силно преувеличено.

Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

те са убийството на ДУШИТЕ на непорочните деца

Коментар

• Първоначално изпратено от jori Разгледай мнение

Прати ми линкове към съответните статии.
                  Обясни ми как ако вкарам пари във GOOGL, NVDA и други, тези пари ще отидат за убийства на деца. Та те дори не плащат данъци.

Руснаци се страхуват да не ги подпука путин и тях https://www.dnes.bg/rusia/2022/03/05...lojenie.522430
                  те са убийството на ДУШИТЕ на непорочните деца
                  Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Да не съм само офтопик

Вчера си отворих акаунт във Freetrade и какво гледам Евраз и Поли ги няма

Някой да ги вижда активни в някоя платформа?

Коментар

Обясни ми как ако вкарам пари във GOOGL, NVDA и други, тези пари ще отидат за убийства на деца. Та те дори не плащат данъци.

Руснаци се страхуват да не ги подпука путин и тях https://www.dnes.bg/rusia/2022/03/05...lojenie.522430
                      A Google spokeswoman said: 'We pay more than 80% of our corporate income tax in the US, which is our home country. We also pay all of the tax that is due in the UK.

Та викаш че си подбираш морални акции на компании дето не плащат такси - найс а

Коментар

Жорка не се опитвай да минаваш по тънката лайсна

Ти конкретно написа че не желаеш да инвестираш в руски акции защото Путин и Русия са виновни за смърта на невинни деца

Обясни ми каква е разликата между убийстото на украински деца и сръбски деца и да не продължавам да изброявам от още колко народности включително български по време на ВСВ

Last edited by jori; 05.03.2022, 12:00.

Коментар

Каква е разликата между америка и русия? В америка има избори всеки 4г и президент не може да управлява повече от 2 мандата.
                          В америка не се затварят медии, които не пеят в хора на партията.
                          Путин успя да направи поразиите, защото руснаците не знаят какво става. Роскомнадзор налага цензура, затваря медии, които казват реалното положение.
                          Днес излезе новина че за "неправилно" отразяване на новините ще се лежи 15г в русия.
                          Да не изброявам убитите руски журналисти, и как се омазаха с бельото на Навални.

Руснаци: Считаме за морално неприемливо да останем встрани и да мълчим, когато хората умират в съседна държава. https://www.dnes.bg/rusia/2022/03/04...ukraina.522351
                          Забележи как новината е от днес 18:30 а моят пост е от вчера 21:04. Ето това е предвидимостта която създава моралът. Моралът е кодекс, код, програма, обща за много хора, която им помага да се синхронизират и да вършат велики дела, като свалянето на путин.
                          Жорка не се опитвай да минаваш по тънката лайсна

Ти конкретно написа че не желаеш да инвестираш в руски акции защото Путин и Русия са виновни за смърта на невинни деца

Обясни ми каква е разликата между убийстото на украински деца и сръбски деца и да не продължавам да изброявам от още колко народности включително български по време на ВСВ

Коментар

• Епа разликата със Свободна Европа е огромна. Последствията можеха да са доста неприятни ако те хванат, особено ако някой напишеше доносче по тоя въпрос където трябва.

А с руското ТВ е просто една техническа трудност. Ако намериш начин да гледаш руско ТВ това си е твоя работа и не е забрането. А за Асанж дето пуска държавни тайни, еми това си е незаконно. Може и да има социална полза от това да се разкрият някои от тези тайни, но очевидно има и още по-голяма полза да съществуват държавни тайни. Така че хайде стига бля-бля

Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Жоре, за Русия съгласен, ама пък за другото тоя твоя "идеализъм" ми идва в повече..
                            Да напомням ли че това е същата америка която затвори устата на собствения си президент.
                            Че там всъщност винаги и сега управлява дълбоката държава, а не това куку дето в момента е сложено там.
                            За отвратителната цензура от години в соцмедиите да не го говорим.
                            Харесвам америката на Тъкъркарсон и джороган, ама не и другата.
                            А за оня канадски либераст дето замразява сметки на мирно протестиращи срещу задължителни имунизации..
                            Не че гледам руски ТВ, ама забраната им с какво се различава от това де беше със свободна европа допреди 1/3 век ?
                            В Чехия също излезе закон скоро ( не е воюваща страна) за лежане в затвора за различно мнение, за морала спрямо Сърбия да не споменаваме....ти протестира ли тогава ? А за Асандж ?
                            Мога още х 100 да изброя, ма не е тука мястото, нито темата. Така че - по леко с изсилките

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                              Как е колеги върви ли играта или спадовете ви засегнаха сериозно?
                              Спадовени ни засегнаха Ташунко - не познахме Световните събития. Не познахме Нито с Путя, нито с развието на събитията на терен, нито с реакцията на западния свят, нито нищо не познахме.

Коментар

• Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнение

Нещо не ми уважихте анкетката :-)
                                Rising wedge с посока надолу, една от най-сигурните фигури

Коментар

Working...
                                X