If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
дедо ви успя да се вмъкне един шортрек на Даксония на 9505 order filled, а да видиме са да подскача малко и после да асфалтира, само не можах да хвана шорт опциите на онова нефелното SPX пфу, нищо айде квот такова айирлия да е ...
Нищожни обемите... реално няма и никакво търсене на високодоходни активи... май батковците нямат търпебние да го пуснат по парцалката...
И май само неяснотата около Драги държи статуквото... "ще ли вади кофите с мастило или не" ?... Скоро ще е и развръзката...
Сипчо 1999+ ...йок, не мога пропусна аз още 1 добавка, вече 6% късо SDS
Портмонето дебелей, днес пак над 1% ...главно благодарение на жилетките
Много топли и уютни, все по подходящи за идващите прохлади
Пип, какво направи с дрилърите, продължаваш ли да купуваш?
Сипчо 1999+ ...йок, не мога пропусна аз още 1 добавка, вече 6% късо SDS
Портмонето дебелей, днес пак над 1% ...главно благодарение на жилетките
Много топли и уютни, все по подходящи за идващите прохлади
кое не разбра колегас самобръсначки не искам мноо на горе , а иначе глей че са полудели и първо да се изпотрепе късото и после на доле, добре, че се измъкнах на long DAX на опцията на фитка, иначе щеха да ми обулат ушите, погледни го с тея дупки кво са го нарисували, де да го знам кога ше литне пак на доле да асфалтира там, а той тва го може и за един ден ...
разбрах аз, разбрах
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
кое не разбра колегас самобръсначки не искам мноо на горе , а иначе глей че са полудели и първо да се изпотрепе късото и после на доле, добре, че се измъкнах на long DAX на опцията на фитка, иначе щеха да ми обрулат ушите, погледни го с тея дупки кво са го нарисували, де да го знам кога ше литне пак на доле да асфалтира там, а той тва го може и за един ден ...
още не е за късо народе логиката е такава да, но и гадовете знаят и са ше го пуснат малко на доле да клъвне рибата след това ше изпотрепат па късите на над 2К и тек след това на доле .... (само предположение) днес затворих късите на даксония мноо подскоци мноо пируети, тва за мене не е шорт няма импулс ...
@ Кастро бате с твойте самобръсначки ако ще и на 230 да ходат па не ги ща а гапа на 30 ше бъде затворен и падението ще бъде грозна картинка ....
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
иха днеска 2000 ли ще минават а дакса го гласяхте за 8500 то не че не може да стане ама
ма тия от централните банки много интересни - по времето на бума са изтървали инфлацията нагоре сега била ниска, къде бяха тогава да направят лихвите 8-12% и да я държат 2%, сега пак ще тръгне по някое време те ще се правят на заспали
ама пип каквото каже и става - pbr, gild, сега и еврото ако го познае за 1.30 баси
Коментар
michaelis
още не е за късо народе логиката е такава да, но и гадовете знаят и са ше го пуснат малко на доле да клъвне рибата след това ше изпотрепат па късите на над 2К и тек след това на доле .... (само предположение) днес затворих късите на даксония мноо подскоци мноо пируети, тва за мене не е шорт няма импулс ...
@ Кастро бате с твойте самобръсначки ако ще и на 230 да ходат па не ги ща а гапа на 30 ше бъде затворен и падението ще бъде грозна картинка ....
Бе що му тана на това жито.., аз го чакам поне още 10% спих да пълня по добре, оно подскача...
Градушки ли удариха житните поля, що ли...ил просто дъжда от градове у украйната се засилил пак...
Обаче жилетките са си ток, дето и да вървят индексите не пропускат ката ден по 1-2$ и %-та да сложат. Вместо да запълнят на мишока гапа на 30, те скоро ке ударят 130
60% за 5 месеца, ашколсун/машалла дет се вика...
Коментар