Първоначално изпратено от Tkilata
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениепредния път се изгавриха със злото сега е за 1310 . много го дърпа
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеЛллапп добра апка SCO току що на 26.05
Още мое под 26 ко се скине
Май май още малко ке подстрижа на бфб че си е тръпка туканка, а почти изхарчих кеша....
всеки случай не е момент човек да се е набабанил в акции до козирката
пък ако следващите 10-20 години си докарва по 5-6% средно ще се е минал като държи кеш...
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеБе споко бе, днесканка пак сме ъп.
Не знам за пазаря, не съм братчед на ванга, ма руските ми индекси със сигурност.
Гледам на примаркет SCO-то паднало под 36.4 даже, т.е. под 52лоу, тъй че май пак е време за замезване ( и хедж на нефтеняците).
Предния път набързо забърсах едни 8% за месец
Още мое под 26 ко се скине
Май май още малко ке подстрижа на бфб че си е тръпка туканка, а почти изхарчих кеша....
http://finviz.com/quote.ashx?t=EZPW
Вече втора хартия в рамките на месец де ми скача с над 15% за ден
Направо ми става жално кат се сетя за горките бфб спекуланти и техните танталови мъки с ликвидносттаLast edited by pipbel; 21.05.2014, 23:01.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеХемилио весело прекарване в Азия и да разказваш после във форума как е там живота, и как е борсовата търговия.
Иначе който не знае-азия е рай!!!
Само там можем да се почувстваме нормални хора, понеже ни идва евтино.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеЕ аз питах за дръпнатите ама няма значка
Ако ме питаш за "НИВЕЯ"там е само за самурай и хора със здрави нерви, там са непредвидими.
Иначе според мен ще ходят нагоре, няма на къде, трябва да се бори световната дефлация.
Коментар
Коментар