If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
On May 6, 2014, Prospect Capital filed a Form 10-Q with the Securities and Exchange Commission ("SEC"). Therein, the Company disclosed that "the staff of the SEC has asserted that some of our wholly owned companies are investment companies for accounting purposes and are required to be consolidated by us," and that a restatement of Prospect Capital's financial statements was one possible "near-term resolution of the issue." On this news, shares of the Company's stock declined $0.54 per share, or over 5 percent, on unusually heavy trading volume.
The Complaint alleges that Prospect Capital and certain of its executive officers violated the Securities Exchange Act of 1934 during the Class Period by making a series of false and misleading statements to shareholders about the Company's revenues, losses and internal controls. Specifically, the Complaint alleges that, in violation of generally accepted accounting principles, Prospect Capital "fraudulently announced inflated revenues, earnings and earnings per share." Additionally, the Complaint alleges that Prospect Capital misrepresented "its financial results and propriety of its accounting and consolidation of subsidiaries," and that the Company maintained adequate internal controls.
Toва не е ново и още тон подобно сме изчели.
Последния NAV е 10.64$ доколкото си спомням.
Ма дори и 10 да е - се тая.
BUY THE FEAR !
Оракулов - прав си. PSEC под 10$ си е за безусловен лаппп.
On May 6, 2014, Prospect Capital filed a Form 10-Q with the Securities and Exchange Commission ("SEC"). Therein, the Company disclosed that "the staff of the SEC has asserted that some of our wholly owned companies are investment companies for accounting purposes and are required to be consolidated by us," and that a restatement of Prospect Capital's financial statements was one possible "near-term resolution of the issue." On this news, shares of the Company's stock declined $0.54 per share, or over 5 percent, on unusually heavy trading volume.
The Complaint alleges that Prospect Capital and certain of its executive officers violated the Securities Exchange Act of 1934 during the Class Period by making a series of false and misleading statements to shareholders about the Company's revenues, losses and internal controls. Specifically, the Complaint alleges that, in violation of generally accepted accounting principles, Prospect Capital "fraudulently announced inflated revenues, earnings and earnings per share." Additionally, the Complaint alleges that Prospect Capital misrepresented "its financial results and propriety of its accounting and consolidation of subsidiaries," and that the Company maintained adequate internal controls.
здравейте хамериканци
колебая се за покупка между 2 позиции psek и sdrl като повече клоня към първата.По принцип съм фен на дивидентните компании и се надявам да дадете някакъв компетентен съвет по въпроса за което благодаря предварително
и още едно бързо въпросче-през коя платформа търгувате?
здравей кандидат-хамериканец
и ти ли тръгна да вадиш кинтата от "бегетовицата". да не се окаже после каква я мислехме каква стана. )
имаше едно време един шОфер - асен75 - голем разбирател - и той така
абе оракуле не ви ли е срам, държава на илядо и триста годин, дала на света славянската азбука и език да залитате по екстремни избушеняци ? )))
Според мен да ме извинява pipbel , но дрилърите дават необосновано високи дивиденти..... за положението в което се намират. Мирише ми на примамка
Ми търси си друго, никой те не зори.
А на мене пък ми мирише на чудесен риск/реорд рейшио и при 3-те основни играча.
Всеки SDRL <35$ RIG <39$ и ESV<49$ за мене си е бай отвсякъде.
Верно че още около годинка ще им е трудно. Ала догодина по това време едва ли ще ги намериш на тия промо цени.
Междувременно сосните ( и обосновани!) дивиденти много помагат в чакането.
Оракулов - прав си. PSEC под 10$ си е за безусловен лаппп.
Ма за сидрил лекинко си позакъснял.....нищо, поизчакай някой по лош отчет,новина, корекция или по стръмно сурване на олиото, може да извадиш късмет под 35$
здравейте хамериканци
колебая се за покупка между 2 позиции psek и sdrl като повече клоня към първата.По принцип съм фен на дивидентните компании и се надявам да дадете някакъв компетентен съвет по въпроса за което благодаря предварително
здравейте хамериканци
Според мен да ме извинява pipbel , но дрилърите дават необосновано високи дивиденти..... за положението в което се намират. Мирише ми на примамка
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
здравейте хамериканци
Проти, скива ли как отскочи почти 2% Браса последните 2 часа след като настъпи ластика на ма200 ?
Аз бая се позамислих за добавка, ма рси-то малко височко кат за вкуса ми.
Пък и не съм напълно сигурен дали ще го удържи ма-то...
Инак смарт мъни пълнят добре гледам за разлика от плебса.
Да бе, много рязко дърпа ... и в двете посоки. Това салса ли е , меренге ли е не ми е ясно
Сигурно затова ми харесва - също като на БФБ
Още се чудя за малко бразилско желязо - много песимисти се събраха и взе да ми харесва.....
И още нещо ми е на сърце - SNE. Направо го сънувах, че ще направи 15-20% следващите два-три месеца
Проти, скива ли как отскочи почти 2% Браса последните 2 часа след като настъпи ластика на ма200 ?
Аз бая се позамислих за добавка, ма рси-то малко височко кат за вкуса ми.
Пък и не съм напълно сигурен дали ще го удържи ма-то...
Инак смарт мъни пълнят добре гледам за разлика от плебса.
Коментар