If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
като гледам графиките ако не средниш и постоянно не доближаваш няма шанс но пък със среднене не винаги имаш шанс а и от 7500 до сега не можеш да нямаш поне 10 и то на курс далеч от сегашния
освен 10 000 вече има и друг ризистънс - 1950
а за късите постоянно връща и има възможности човек да си затвори, дори и на печалба.
само хемилио е казал че си ги държи дългосрочно
проблем са късите в момента.има хора които пишат тук че скъсяват дакс от 7500 все скъсяват и пак скъсяват и все накрая актуални в дневния марж така че това става само на демо след рестарт на сметката.няма друг начин. нямам представа с каква цел?платено или какво. но не е коректно да се изтъпанеш тук да пишеш глупости а някои които сега започват да търгуват да четат от теб и да се връзват.вярно че всеки носи глава на раменете си но.....днес си къс от 9930 след месец курса ще е 10200 да речем без да е слизал до 9930 но сигурно тогава ще си къс от 10180 и пак ще си наред
Е как да не са се впечатлили ?
Малко ли ти се струва Гърция + 3.7%, Турция +3.5, Испания и Италия 2 и 2.3% Австрия 1.7 и т.н.
Аз доволен вчера, надявам се още да ралят
аз гледам SMI, FTSE, DAX, EURSTOXX за разлика от американските са не толкова надъхани, но ше повлече тва крак и ше си ебе века тогава ....
и бате с тая Гърция ше те замоля там само измислена история да привлекат глупаци да купуват, че немските и австрииските банки да си върнат загубите по бондовете там, ебал сам ги комшиите само трошат чинии по ресторантите и свикнали некой все да им дава ...
Ако си говорим за наско в контекста на стремежа към нива на съпротива, то следващата му цел може да е някъде около 3850, постигната в началото на 2000-та.
Някой търгувал ли е по онова време?
Спомня ли си как са си представяли тогава бъдещето на технологиите, та са го избичили до 4700. Или си е било луд шорт скуиз?
Тезата беше - в новата икономика печалбата е без значение, важното е да имаш пазарен дял. За пример се даваше Амазон който ежедневно губеше пари но доминираше над Барнс и Нобълс. Имаше разни фирми дето искаха да продават храна за кучета, брави за врати, някакви фантасмагорий които никога нямаше да изкарат и 2 долара както фейса или туитър в момента.
Та тогава л****то удари вентилатора когато една никаква и неизвестна що годе фирма Микростратеджи каза че ще ревизира отчетите си за последните две години заради 'счетоводни грешки' и за ден изгуби 50% от кап-а си.
Та рано или късно всичко лъсва..Сега американците признаха 1% свиване, още една две четвъртини с по -1% и ще стане ясно 17 трилиона дълг няма как да бъдат върнати с икономически ръстеж
I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Ако си говорим за наско в контекста на стремежа към нива на съпротива, то следващата му цел може да е някъде около 3850, постигната в началото на 2000-та.
Някой търгувал ли е по онова време?
Спомня ли си как са си представяли тогава бъдещето на технологиите, та са го избичили до 4700. Или си е било луд шорт скуиз?
Аз кат гледам тоя Драгито да не е пренесал печатницата оттатък блатото, европейските индекси не са се впечатлили много за разлика от американските ...
Е как да не са се впечатлили ?
Малко ли ти се струва Гърция + 3.7%, Турция +3.5, Испания и Италия 2 и 2.3% Австрия 1.7 и т.н.
Аз доволен вчера, надявам се още да ралят
Не знам, къси срещу централна банка ама никак не ми изглеждат привлекателно. Аз поне днес затворих всичко и вече съм в дъолгата посока.
Дай ако обичаш едно мнение кои сектори/активи/пазари биха спечелили най много при очаквания скоро пакет с QE от ЕЦБ. Едва ли ще се ограничат само с лихвите.
За банките ясно - по скоро булиш отколкото обратно, макар че си е нож с 2 остриета.
Други ?
днеска обаче ще има песимистичен петък и трепане. и 300 милки на кочанчета вече че царевичката свърши . мошеманго да каже ръст конкретно до края на деня прасето 3725
Коментар