I smell a rat! Typical short covering rally. Short AMZN again from 311. Short Russell2000
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеДа, бре, точно видях! Баси измаматаАма нищо, пак ще си ги запазя. Не ме плашат. И да качат още, колко ще е? 1%
А надоле? И без това другата седмица няма да мога много да следя пазара. По-добре да си имам защита. Пък ако хукне толкоз много нагоре, още по-добре. Ще продам някоя друга акцийка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеПонеделник почиватАма нищо, пак ще си ги запазя. Не ме плашат. И да качат още, колко ще е? 1%
А надоле? И без това другата седмица няма да мога много да следя пазара. По-добре да си имам защита. Пък ако хукне толкоз много нагоре, още по-добре. Ще продам някоя друга акцийка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеТака като гледам накъде сме тръгнали, ми мирише на понеделничен мега оптимизъм след изборите и една мощна свещ нагоре. В гатанката се пита ще се намерят ли мераклии след това да купуват, щото ако направим още един връх на това ниво с чертичка нагоре и се появят продавачи, ще стане интересно. Щях да си продавам виксовете, да не ги влача уйкенда, ама на това ниво си е грехотаЩе си ги стискам.
Коментар
-
Така като гледам накъде сме тръгнали, ми мирише на понеделничен мега оптимизъм след изборите и една мощна свещ нагоре. В гатанката се пита ще се намерят ли мераклии след това да купуват, щото ако направим още един връх на това ниво с чертичка нагоре и се появят продавачи, ще стане интересно. Щях да си продавам виксовете, да не ги влача уйкенда, ама на това ниво си е грехотаЩе си ги стискам.
Коментар
-
аз слушам редко и пускам къси пък то все нагориврътнаме пак тоя редко
Last edited by the architect; 23.05.2014, 19:11.
Коментар
Коментар