IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• като гледам графиките ако не средниш и постоянно не доближаваш няма шанс но пък със среднене не винаги имаш шанс а и от 7500 до сега не можеш да нямаш поне 10 и то на курс далеч от сегашния

Коментар

• освен 10 000 вече има и друг ризистънс - 1950
      а за късите постоянно връща и има възможности човек да си затвори, дори и на печалба.
      само хемилио е казал че си ги държи дългосрочно

Коментар

• проблем са късите в момента.има хора които пишат тук че скъсяват дакс от 7500 все скъсяват и пак скъсяват и все накрая актуални в дневния марж така че това става само на демо след рестарт на сметката.няма друг начин. нямам представа с каква цел?платено или какво. но не е коректно да се изтъпанеш тук да пишеш глупости а някои които сега започват да търгуват да четат от теб и да се връзват.вярно че всеки носи глава на раменете си но.....днес си къс от 9930 след месец курса ще е 10200 да речем без да е слизал до 9930 но сигурно тогава ще си къс от 10180 и пак ще си наред

Коментар

• Първоначално изпратено от Lupus Разгледай мнение
          А отворени къси имаш ли?
          аз иам на DAX на 9930 и опции на SPX че ще бъде под 1965 до втората седмица на Юли, па те нека си го издуват ....
          проблем ли са късите ... ?

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
            пак казвам късо
            А отворени къси имаш ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
              Е как да не са се впечатлили ?
              Малко ли ти се струва Гърция + 3.7%, Турция +3.5, Испания и Италия 2 и 2.3% Австрия 1.7 и т.н.
              Аз доволен вчера, надявам се още да ралят
              аз гледам SMI, FTSE, DAX, EURSTOXX за разлика от американските са не толкова надъхани, но ше повлече тва крак и ше си ебе века тогава ....
              и бате с тая Гърция ше те замоля там само измислена история да привлекат глупаци да купуват, че немските и австрииските банки да си върнат загубите по бондовете там, ебал сам ги комшиите само трошат чинии по ресторантите и свикнали некой все да им дава ...
              Last edited by michaelis; 06.06.2014, 17:09.

Коментар

• пак казвам късо

Коментар

• Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение
                  Ако си говорим за наско в контекста на стремежа към нива на съпротива, то следващата му цел може да е някъде около 3850, постигната в началото на 2000-та.
                  Някой търгувал ли е по онова време?
                  Спомня ли си как са си представяли тогава бъдещето на технологиите, та са го избичили до 4700. Или си е било луд шорт скуиз?
                  Тезата беше - в новата икономика печалбата е без значение, важното е да имаш пазарен дял. За пример се даваше Амазон който ежедневно губеше пари но доминираше над Барнс и Нобълс. Имаше разни фирми дето искаха да продават храна за кучета, брави за врати, някакви фантасмагорий които никога нямаше да изкарат и 2 долара както фейса или туитър в момента.

Та тогава л****то удари вентилатора когато една никаква и неизвестна що годе фирма Микростратеджи каза че ще ревизира отчетите си за последните две години заради 'счетоводни грешки' и за ден изгуби 50% от кап-а си.

Та рано или късно всичко лъсва..Сега американците признаха 1% свиване, още една две четвъртини с по -1% и ще стане ясно 17 трилиона дълг няма как да бъдат върнати с икономически ръстеж
                  I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Ако си говорим за наско в контекста на стремежа към нива на съпротива, то следващата му цел може да е някъде около 3850, постигната в началото на 2000-та.
                    Някой търгувал ли е по онова време?
                    Спомня ли си как са си представяли тогава бъдещето на технологиите, та са го избичили до 4700. Или си е било луд шорт скуиз?

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                      Китайците са в бизнеса със златото и урана...Дай тука нещо Виетнам за разнообразие..нали има специален пратеник. Не сте ли му казали да пазари
                      Привет от Азиатските тигри.
                      Требе да ви кажа, че Виетнамците ги боли фара кво става по света,и са си много добре така.
                      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
                        Аз кат гледам тоя Драгито да не е пренесал печатницата оттатък блатото, европейските индекси не са се впечатлили много за разлика от американските ...
                        Е как да не са се впечатлили ?
                        Малко ли ти се струва Гърция + 3.7%, Турция +3.5, Испания и Италия 2 и 2.3% Австрия 1.7 и т.н.
                        Аз доволен вчера, надявам се още да ралят

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                          Не знам, къси срещу централна банка ама никак не ми изглеждат привлекателно. Аз поне днес затворих всичко и вече съм в дъолгата посока.
                          Дай ако обичаш едно мнение кои сектори/активи/пазари биха спечелили най много при очаквания скоро пакет с QE от ЕЦБ. Едва ли ще се ограничат само с лихвите.
                          За банките ясно - по скоро булиш отколкото обратно, макар че си е нож с 2 остриета.
                          Други ?

Коментар

• днеска обаче ще има песимистичен петък и трепане. и 300 милки на кочанчета вече че царевичката свърши . мошеманго да каже ръст конкретно до края на деня прасето 3725
                            Last edited by the architect; 06.06.2014, 08:19.

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                              веднъж се пада после няма ставане . скоро
                              След септември може и да познаеш.

Коментар

• ето много забавно интервю с инвеститор-милиардер http://www.econtalk.org/archives/201...ndreessen.html

Коментар

Working...
                                X