Първоначално изпратено от the architect
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
michaelis
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеЕ как да не са се впечатлили ?
Малко ли ти се струва Гърция + 3.7%, Турция +3.5, Испания и Италия 2 и 2.3% Австрия 1.7 и т.н.
Аз доволен вчера, надявам се още да ралят
и бате с тая Гърция ше те замоля там само измислена история да привлекат глупаци да купуват, че немските и австрииските банки да си върнат загубите по бондовете там, ебал сам ги комшиите само трошат чинии по ресторантите и свикнали некой все да им дава ...Last edited by michaelis; 06.06.2014, 17:09.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнениеАко си говорим за наско в контекста на стремежа към нива на съпротива, то следващата му цел може да е някъде около 3850, постигната в началото на 2000-та.
Някой търгувал ли е по онова време?
Спомня ли си как са си представяли тогава бъдещето на технологиите, та са го избичили до 4700. Или си е било луд шорт скуиз?
Та тогава л****то удари вентилатора когато една никаква и неизвестна що годе фирма Микростратеджи каза че ще ревизира отчетите си за последните две години заради 'счетоводни грешки' и за ден изгуби 50% от кап-а си.
Та рано или късно всичко лъсва..Сега американците признаха 1% свиване, още една две четвъртини с по -1% и ще стане ясно 17 трилиона дълг няма как да бъдат върнати с икономически ръстежI don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Ако си говорим за наско в контекста на стремежа към нива на съпротива, то следващата му цел може да е някъде около 3850, постигната в началото на 2000-та.
Някой търгувал ли е по онова време?
Спомня ли си как са си представяли тогава бъдещето на технологиите, та са го избичили до 4700. Или си е било луд шорт скуиз?
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеКитайците са в бизнеса със златото и урана...Дай тука нещо Виетнам за разнообразие..нали има специален пратеник. Не сте ли му казали да пазари
Требе да ви кажа, че Виетнамците ги боли фара кво става по света,и са си много добре така.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеАз кат гледам тоя Драгито да не е пренесал печатницата оттатък блатото, европейските индекси не са се впечатлили много за разлика от американските ...
Малко ли ти се струва Гърция + 3.7%, Турция +3.5, Испания и Италия 2 и 2.3% Австрия 1.7 и т.н.
Аз доволен вчера, надявам се още да ралят
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНе знам, къси срещу централна банка ама никак не ми изглеждат привлекателно. Аз поне днес затворих всичко и вече съм в дъолгата посока.
За банките ясно - по скоро булиш отколкото обратно, макар че си е нож с 2 остриета.
Други ?
Коментар
-
днеска обаче ще има песимистичен петък и трепане. и 300 милки на кочанчета вече че царевичката свърши . мошеманго да каже ръстконкретно до края на деня прасето 3725
Last edited by the architect; 06.06.2014, 08:19.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеведнъж се пада после няма ставане . скоро
Коментар
-
ето много забавно интервю с инвеститор-милиардер http://www.econtalk.org/archives/201...ndreessen.html
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеТия са луди
Ама долъръ кво дърво изяде... сега ще видиш ти минуси
Аз кат гледам тоя Драгито да не е пренесал печатницата оттатък блатото, европейските индекси не са се впечатлили много за разлика от американските ...Last edited by michaelis; 06.06.2014, 00:10.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gabarduk Разгледай мнениеало тия с късите абе вие на демо ли търгувате???то не бе шортене не бе приказки абе и аз бях с вас ама се усетих навреме и обърнах платната това ме спаси от фалит ама вие сте много опаккато жи гледам откога шортите само на демо и после рестарт нали
аз с тия индекси повече съм се нахаквал с дълги - върнат 2-3% аз вляза те пак 2-3% надолу
късите си ги затварям на малки печалбички или загуби, то аз си щракам с 200 евро спечелени на покер та повече калабалък да става
но повече губя да
добре че е бфб ралито, ма и то е до време
Коментар
Коментар