If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Привет от жегав Хонконг.
Гледам никаква не сте я свършили,Архитекте сваляй го вече тоя немец,че и от него се потя вече,освен от жегата.
Тия пичове тука са много сериозни,само да знаете какви чудеса от храброст са направили.
П.С. Хонконг по ми харесва от Ню Йорк.
Бате Емо, огледай се за иновации. Байден каза, намерете ми една китайска иновация.
Насдак ще пребъде.
Амин!
Привет от жегав Хонконг.
Гледам никаква не сте я свършили,Архитекте сваляй го вече тоя немец,че и от него се потя вече,освен от жегата.
Тия пичове тука са много сериозни,само да знаете какви чудеса от храброст са направили.
П.С. Хонконг по ми харесва от Ню Йорк.
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
За американските акции съм най-доволен от сайта на NASDAQ. За европейските е пълна каша. Собствените позиции ги следя направо от сайтовете на компаниите. За сравнение и избор на нови гледам да правя сверка от няколко източника (yahoo, google, topyelds.nl).
ниа си преебан ако има4 акции в франциа и италиа. там докато се полу4и вси4ко трае 3 до 7 години
И въобще по принцип - някой знае ли наистина надежден сайт на който може да му се има доверие и където да се следят тия дивидентни движения ?
За американските акции съм най-доволен от сайта на NASDAQ. За европейските е пълна каша. Собствените позиции ги следя направо от сайтовете на компаниите. За сравнение и избор на нови гледам да правя сверка от няколко източника (yahoo, google, topyelds.nl).
Коментар