Първоначално изпратено от the architect
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеКолко беше дъното през 2009г ?Пътека се прави камък по камък!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Gold Zombie Разгледай мнениене сме в правилната тема, ама при 40 за барел се плаша, че ония ще изтрещят по някакъв неприятен начин, от който никой няма да спечели нищо.хайде успехи на всички
Коментар
� -
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениепетроля как ми се иска да го цакам със седмак спатия на 35,8$
Коментар
� -
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениерешил съм да тествам една стратегия измислена от конспиративния ми мозък да оставя дългата на долар рубла докато нефта падне до поне 40 долара......да видим дотогава ще има ли акаунт няма ли да има .всеки пипс ми е левче.сега е 65.30.......на 64.29 купих и сега чакаме........
До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеИнтересно що ли ще кажеш на 5$...а дали ще се спре дотам....
В момента РВ 0.26
ЗА МЕН 7 Е ДОБРА ЦЕНА ЗА ВХОД
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Gold Zombie Разгледай мнениемахни, махнитам на дневно ситуацията изглежда чудовищно плашеща
......да видим дотогава ще има ли акаунт няма ли да има .всеки пипс ми е левче.сега е 65.30.......на 64.29 купих и сега чакаме........
Коментар
� -
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениебратя мои пуснах преди час дълга на долар рубла ---направо ги къса----120% на акаунтатам на дневно ситуацията изглежда чудовищно плашеща
До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.
Коментар
� -
те тия руските пендели май фалираха бе пантеро догодина ще се трепят , гарантирам тиLast edited by the architect; 15.12.2014, 20:47.
Коментар
�
Коментар