Short X @1 5.33
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнениеОт десетина дена чета само за кризата 2008,всички които я прозряха са на мнение че ако при нея фалираха банките ,при следващата която е неизбежна ще фалират правителствата,може да стане 2016,2020,2025 година ,най-сигурното е че ще стане.Проклетите голдмани и всички от банкерското котило ще крепят пазарите,но няма да могат да вдигнат на крака реалната икономика и това ще ги повлече в пропаста,и ако 2008 имаше кой да спаси банките и златото достигна само до 1911$ сега няма кой да спаси правителствата ,най-добрия хедж срещу това което идва е златото
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеСъгласен съм, но правителствата ще се спасят като печатат, печатат като луди, друго спасение няма.
Виж за тези в Еврозоната не знам, там понеже има много интереси, може и и да има фалирали.
уличен си в нищо неразбиране и вече не мога да ти вярвам . а как ти вярвах само . МУХАХАХАХАХАААААААААААА
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнениеОт десетина дена чета само за кризата 2008,всички които я прозряха са на мнение че ако при нея фалираха банките ,при следващата която е неизбежна ще фалират правителствата,може да стане 2016,2020,2025 година ,най-сигурното е че ще стане.Проклетите голдмани и всички от банкерското котило ще крепят пазарите,но няма да могат да вдигнат на крака реалната икономика и това ще ги повлече в пропаста,и ако 2008 имаше кой да спаси банките и златото достигна само до 1911$ сега няма кой да спаси правителствата ,най-добрия хедж срещу това което идва е златото
Виж за тези в Еврозоната не знам, там понеже има много интереси, може и и да има фалирали.
Коментар
� -
това са луди дни като говори бабата....първо иху-яху после леле к'во стана....кажи к'во стана, а най-жалки и смешни са тия от икономическите телевизии дето се въртят като фурнаджийски лопати и за всичко имат достоверна теория вече не ги гледам
сега да видим какво ще сервират задушено мечешко или говеждо печенотова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
� -
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение73
ти ли купуваш тая тенекийка.Проклетите голдмани и всички от банкерското котило ще крепят пазарите,но няма да могат да вдигнат на крака реалната икономика и това ще ги повлече в пропаста,и ако 2008 имаше кой да спаси банките и златото достигна само до 1911$ сега няма кой да спаси правителствата ,най-добрия хедж срещу това което идва е златото
Last edited by Hermes73; 16.03.2016, 20:22.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеЧестито на печелившите...аз прибрах каквото можах....и сега ще съм в ичаквателен период))
Колкото дал ГОСПОД толкова....от 181-182 до 202 - берекет версен..))
да няма стрес
Коментар
�
Коментар