If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Грешка, днес например ми отне точно 2 секунди да си купя 6дка земя.
2/3 от земята ми е до...мишката
Сумата де платих е приблизително 2 унции зло. Само че след 3 месеца аз ще взема >240лв от рента, освен ако не поскъпне земята 20% и реша че мога да мина и без рента та я селна...за 2 секунди.
А ти какво ще вземеш от твоите 2 унции.. ?
много ти е малка рентата
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Сумата де платих е приблизително 2 унции зло. Само че след 3 месеца аз ще взема >240лв от рента, освен ако не поскъпне земята 20% и реша че мога да мина и без рента та я селна...за 2 секунди.
Може да си ги ближе ако иска, а ти твоята земя можеш само да я душиш... ама пак трябва да отидеш при нея - това не става само с кликаници на мишката.
Ного обичам аромат на чернозем , особено април месец, страхотен е.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Златото много,много по-лесно може да се превърне в друг актив за разлика от земята,инак земята също е нелошо решение,със сигурност при криза ще е в пъти по-добре да си инвестирал в земя отколкото в банкови акции
Тая компания днес я гледах. Дълговете и бях десетина пъти над СК. Голям ми е хикс как така е била над 200$.
Аз като видях, че някои споменават немалък шанс за фалит, че pwc може да не им приеме отчета, и т.н. и реших, че няма как да не продължи да пада,
влезнах на 32. на 34 ми изби стопа и довиждане
За съжаление и аз разсъждавам точно като теб. В главата ми все се въртят разни апокалиптични сценарии и за жалост не виждам как могат да бъдат избегнати. Само не разбирам защо точно злато? Примерно земята няма ли да свърши същата работа? Освен всичко съм чел / не съм сигурен дали е вярно ама ми се ще да е вярно /, че при хиперинфлация акциите много падат защото хората ги възприемат като финансови активи и бързат да ги чистят и да купуват "реални" активи.
Да. Точно това имах предвид и аз. Просто като направи едни кинти човек го домързява. Пак иска да прави кинти ама ако може без да се труди и затова не му се получават вече предишните успехи.
Златото много,много по-лесно може да се превърне в друг актив за разлика от земята,инак земята също е нелошо решение,със сигурност при криза ще е в пъти по-добре да си инвестирал в земя отколкото в банкови акции
Интересно. Аз пък никога не съм намирал такива с 50% ама го казвам от учтивост 50. Досега все по 200-400% съм нацелвал. Предполагам че 50% не го броя за достатъчно сигурен потенциал и такива ги пропускам. Дето се вика почвам отдалеч зашото то с Мишо за 50% веднъж на 10 години не можем да се разберем а представи си ако му кажа примерно 100% и то веднъж на 2 години
+1
е по-добре си мълчи тогава
"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
+1
напълно си прав!!!иначе шансове за 50% на врътка са си напълно възможни и постижими и то за в пъти по кратък период.....аз като начинаещ инвеститор извън БГ съм имал възможността да постигна 2 пъти по 50% в рамките на 1 календарна година(през PBR-април 15-та и март 16-та) Според мен много по-трудното е да се намери компания,която да е здраво пребита от пазара но същевременно да има голям потенциал за растеж и да ти направи едни 500-1000% в рамките на няколко години
Интересно. Аз пък никога не съм намирал такива с 50% ама го казвам от учтивост 50. Досега все по 200-400% съм нацелвал. Предполагам че 50% не го броя за достатъчно сигурен потенциал и такива ги пропускам. Дето се вика почвам отдалеч зашото то с Мишо за 50% веднъж на 10 години не можем да се разберем а представи си ако му кажа примерно 100% и то веднъж на 2 години
Коментар