Котировките ли много се отклоняват в европ. Etf?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Възползвала се е от пустите улици на Уол Стрийт. Но май не е чисто гола.
Него ден Дау е скочил с 1352 пункта. Няма да е лошо две-три чисто голи блондинки да вдъхновят бика пак.
With quarantine in effect and the streets empty, no one was there to stop the carefree cowgirl from straddling the Financial District’s bronze icon.
The unsanitary stunt came as US stocks rallied for a third straight day, with the Dow finishing up 1,352 points.
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение
Това вече има значение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bebson Разгледай мнение
Хаха, съжлявам, че съм те подразнил. Залагам на варианта до десетина дни да видим нива под 2200. Картофена яхния е, да, но в Щатите я правят по-добре.
Браво.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение
Готвих първата си картофена яхния. Вчера!
Нищо особено. Засега я задържам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bebson Разгледай мнениеВчера пробвах wisdom tree triple short върху S&P. Дървена история, но засега е на +17%, оставям го отворен
Нищо особено. Засега я задържам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Toва ще да е кадем..
10% до върха драги зрители и радиослушатели...тия мецани излязаха много питомни пандички май.
Ама искам пак тест на дъното, по възможност дори по дълбочко, кеша е все още повече от желаното.
Нови позиции в 2 авиокомпании, alk, save, ама чакалото на карнавала засега не сработи, май бая дълбочко съм го сложил....ма нека си седи.
Коментар
-
10% до върха драги зрители и радиослушатели...тия мецани излязаха много питомни пандички май.
Ама искам пак тест на дъното, по възможност дори по дълбочко, кеша е все още повече от желаното.
Нови позиции в 2 авиокомпании, alk, save, ама чакалото на карнавала засега не сработи, май бая дълбочко съм го сложил....ма нека си седи.
Коментар
-
Доколкото съм запознат, последния договор от 01.2020 между САЩ и Китай, не е в стока срещу долар а бартер...
В теорията на търговските взаимоотношения бартерът и клирингите са приема, че са по-стари, някои дори ги приемат като архаични системи за извършване, особено на международна търговия. Та, трябва да се следят тези неща и да се познават причините за потенциални новости.
Коментар
-
Начев, вие с адаша Майк по-добре да се насочите към прогнози за цената на златото. Тези работи с Фед и макрото са доста омотани и сложни.
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнениеПрогнозата на Майк ми изглежда смислена.
Субективно я възприемам като един от възможните варианти, но по-хард версиите.
Не е изключено в Щатите нещата да се разминат по-меко, поне временно.
По-интересното е в случая, че всичките кризисни явления, които се прогнозират и респективно мерките срещу тях се обсъждат в рамките на запазване на статуквото.
Което на практика значи, че се третира (лекува) последствието, а не причината.
Тук рискуваме да изпаднем в хипотеза на водене на един сложен разговор, който опира до философски, исторически и времеви измерения, които далеч надхвърлят обемите на дадената тема.
Всъщност прочетеното ми припомни, че в края на миналата седмица срещнах един материал в мъни.бг, който хвърля още допълнително светлина върху обсъжданата тема. Авторът Василев се е постарал, но вниманието му е твърде втренчено акцентирано върху САЩ и долара, а в случая по-интерсно е как съотносително ще стоят различните части на света и валутните зони.
Фeд пeчaтa c иcтopичecĸи peĸopдeн тeмп, нo ĸaĸвo ce cлyчвa c тъpceнeтo нa дoлapa
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнениеПрогнозата на Майк ми изглежда смислена.
По-интересното е в случая, че всичките кризисни явления, които се прогнозират и респективно мерките срещу тях се обсъждат в рамките на запазване на статуквото.
Тук рискуваме да изпаднем в хипотеза на водене на един сложен разговор, който опира до философски, исторически и времеви измерения, които далеч надхвърлят обемите на дадената тема.
Всъщност прочетеното ми припомни, че в края на миналата седмица срещнах един материал в мъни.бг, който хвърля още допълнително светлина върху обсъжданата тема. Авторът Василев се е постарал, но вниманието му е твърде втренчено акцентирано върху САЩ и долара, а в случая по-интерсно е как съотносително ще стоят различните части на света и валутните зони.
Фeд пeчaтa c иcтopичecĸи peĸopдeн тeмп, нo ĸaĸвo ce cлyчвa c тъpceнeтo нa дoлapa
Коментар
-
Прогнозата на Майк ми изглежда смислена.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Ама много дружелюбна тая меца ми се чини..
Даже и след вчерашния спад.. гледам си сега 20те акции дето имам извън индексите - 11от тях са на зелено спрямо средната ми, от другите 5 са до -10% и само 4 между 10 и 18.7% на червено.
Ми то няма човек какво да допълва с ищах...
Коментар
Коментар