IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ED Разгледай мнение
    [ATTACH=CONFIG]n3547883[/ATTACH]
    Яко. Джеф Безос е готов да помогне

https://www.inquisitr.com/2618106/donald-trump-amazon/

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Как е на премаркета ДАУ в момента..?Че влезнах на ДАХ дълги...в петък към 17 часа ?
      Eй сега погледнах набързо платформата, нагоре между 0.4% ( наско) до 0.8% (сп500), жълтото и то половин % ъп...треж-та надолу.

Коментар

• Click image for larger version

Name:	trump.jpg
Views:	1
Size:	46.8 КБ
ID:	3547883

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Лелиии, ам сега що ще да правим ние с гайдите....
          Как е на премаркета ДАУ в момента..?Че влезнах на ДАХ дълги...в петък към 17 часа ?

Коментар

• Първоначално изпратено от volatilnia Разгледай мнение
            Аз обаче съм на дълги Въъъъъпреки негативните новини.
            Лелиии, ам сега що ще да правим ние с гайдите....

Коментар

• Коментар

• Акциите ми глътнаха много вода предните 7 борсови дни и нямам идея кога ще се възстановят.
                За сметка на това с опциите влязох къс EWI петък 15 минути преди края на сесията, когато имаха само 3 регистирани случая в италия, къси авиолонии и къс IMAX. LAKE им се чудех от $14, ама от толкова чудене - изтървах влака, а от втора/трета спирка не бих го гонел.
                Не виждам как нещо може да се обърка.

Интересно как търгуването с много технически и фундаментален анализ,със value stocks, компании с продукт, дългогодишна история на приходи, добри перспективи за бъдещето и т.н. са ми губещата част от портфолиото.
                Какво мислите за идните седмици, аз обмислям късо към Германия и Италия да разширя позицията, дори папата е хванал вируса..

Коментар

• Аз обаче съм на дълги Въъъъъпреки негативните новини.

Коментар

• Кркркркркрррррризаааааааа. Първа смърт в саш от коронката. Смятай кво ще става. По cnn започнаха пищенето. Американските ханукяри са първенци в паниката. Кр кркркрккрркрркрккрркр

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
                      Кой купува тоя проклет Майкрософт, кой! Кой му вдига цената. Тия хора за вируса и Апокалипсиса не са ли чували?
                      Мен питаш ли, нвидиа я надуха още повече...а аз чакам като...доле на 30% пулбак за добавката.
                      Ма споко, има време, още сме на първото ченгелче само на W то, евентуалното.

Ако ти е притеснено гледай дедо Бъфю. Хич не му дреме за вируса
                      То и ти/аз да сме на неговото ЕГН надали ще ни пука...

По принцип да, но аз не съм като нормалните хора и вместо дългите хеджирам късите
                      Тенкс, да се успокоя малко че съм нормален...

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
                        Искам Ви всички в понеделник да туитвате. Ще Ви отвея с моето пиле. Това не е птичи грип синият красавец е имунизиран. Нека призидента Тръмп Бди над нас.
                        Кой е твоят туитър акаунт да те последвам?

Коментар

• Искам Ви всички в понеделник да туитвате. Ще Ви отвея с моето пиле. Това не е птичи грип синият красавец е имунизиран. Нека призидента Тръмп Бди над нас. Най накрая Дорси ще бъде отстранен да гние в Африка наказан за злодеянията които направи.
                          Last edited by Muller; 29.02.2020, 13:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение

Ясно, така по има смисъл. Иначе реално залагаш че събота и неделя няма да има избухване от нови болни в САЩ. Което си е божа работа, е или работа на доставчиците на тестове
                            Сега защо ме ядосваш че си продадох опциите на подобието на кола, дано няма нови случаи, те тестове затова нямат за да няма нови случаи. Ето и на човека отдолу ще излезе аритметиката с Майкрософтуера, ще затвори на червено както прогнозирах, а за случая може да почерпи с бутилка черно джони дизефктант за белодробна.... бактерия.Понеделник не знам как ще е пазара обаче. За мен и трябвало да последва корекция нагоре бичи капан, след което да си поеме отново надолу през седмицата. Божа работа. И въпрос на компютърен алгоритъм на ботовете.

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение

По принцип да, но аз не съм като нормалните хора и вместо дългите хеджирам късите
                              Ясно, така по има смисъл. Иначе реално залагаш че събота и неделя няма да има избухване от нови болни в САЩ. Което си е божа работа, е или работа на доставчиците на тестове

Коментар

• Кой купува тоя проклет Майкрософт, кой! Кой му вдига цената. Тия хора за вируса и Апокалипсиса не са ли чували?

Коментар

Working...
                                X