IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
    Мисля, че ще има доста надолу още. Всъщност днес продадох малко от Адидас (18% от позицията) на 241 и целия SAP, който ми беше малка позицийка, на 107.1.

Адидас мисля, че ще мога да си го взема пак на около 200, а и САП очаквам да падне на около 85, на колкото го бях взел и може би ще си го взема и него пак.

От американските само се облизвам за MSFT, но мисля за под 155, даже за 145 си мисля.
    Адидас днес си го взех обратно ама на €177. MSFT вчера взех на $152, Феда точно като обяви $1.5tn ликводност... После цената падна много. Но сега гледам яко е нагоре СиП-а

Не знам това ли беше мечката. Бързо дошла, скоро си заминала? Но ако даде още надолу ще има още шанс за покупки

Примерно защо САП-а да не падне на €87, че да си го прибера и него?
    Last edited by Money; 14.03.2020, 00:06.

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
      Голям, голям спринт на финала + 1985 точки за Dow - Бачо Тръмп тури едно голямо рамо, подпря здраво
      Дали някой ще му вярва в понеделник...?!?

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение

Федералните не притиснаха аут. от играта Може да се включим на втория Апокалипсис Все пак профита е безбожен досега. Чакаме третото пришествие
        Да живее другарят Тръм е страдъла

Коментар

• Голям, голям спринт на финала + 1985 точки за Dow - Бачо Тръмп тури едно голямо рамо, подпря здраво

Коментар

• Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение
            9..%+ за деня, интересно.
            Федералните не притиснаха аут. от играта Може да се включим на втория Апокалипсис Все пак профита е безбожен досега. Чакаме третото пришествие

Коментар

• 9..%+ за деня, интересно.
              Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение

Е изкара няколко дни на гребена на вълната, почувства се като герой, скоро всичко ще се успокои и ти ще излезеш от форума.
                Общо взето доста празни приказки
                С празни приказки е пълно във всеки един форум!
                Ти някаква фиксация ли имаш спрямо мен?

Може да даваш, съдържание през собствените ти постове! Чиста работа! Мен ме скролираш! Аз скролирам много хора и нищо не чета от тях примерно!
                Вярно, щеше да е по-добре ако нямаше празнословни досадници, но такъв е живота. Всеки търси поле за изява!

Ако ти даваш съдържание, през собствените ти писания, хората по естествен път, ще отсеят плявата!
                Така, че гледай само напред и нагоре, с маргинали винаги ще е пълно!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
                  По последна информация от тълкователите на борсовите движения, DOW скачал, защото инвеститорите били убедени, че вместо масово измиране и апокалипсис, щяло да иам само дълбока рецесия...
                  Е изкара няколко дни на гребена на вълната, почувства се като герой, скоро всичко ще се успокои и ти ще излезеш от форума.
                  Общо взето доста празни приказки

Коментар

• Лека полека, малко колебливо, но 1000 пункта си ги направи DJIA. Наздраве

Коментар

• По последна информация от тълкователите на борсовите движения, DOW скачал, защото инвеститорите били убедени, че вместо масово измиране и апокалипсис, щяло да иам само дълбока рецесия...

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                        Мда, имаше един тарикат, който се прочу с фразата "За Бога братя , не купувайте "... Та и ти така ...
                        +

Бе гледам аз gdxj върви 10-11% на зеленко, а gdx 1-2% надолу такъв разнобой не бях забелязвал досега...

Коментар

Нива могат да се коментират, след стабилизация и като се види дългосрочната картина.
                          Аз не съм техничар, графиките да са ми олтар и да ми "говорят". Нито пък обичам да говоря на изуст!
                          Няма да кажа, че нещо ще падне 8 или 80, просто защото едното ми се вижда малко, а другото много!

Навсякъде е пълно хора, които фиксират нива, а те се основават единствено на моментната им оценка, кое им се струва много и кое им се струва малко. Всичко това обаче е несериозно и вятър работа!
                          Мда, имаше един тарикат, който се прочу с фразата "За Бога братя , не купувайте "... Та и ти така ...
                          За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                            Толкова думи и само общи приказки...
                            ​​​​​​ Говори ми в цифри за да те разбера...
                            Ето аз продадох Santander 2.52-2.59 щото виждам други възможности и ми тежаха много... Очаквам драмата с вируса да продължи още месец- два и ще дебна TUI ...И аз виждам нови дъна до лятото ...може би още 5-10% под вчерашните.,.
                            Нива могат да се коментират, след стабилизация и като се види дългосрочната картина.
                            Аз не съм техничар, графиките да са ми олтар и да ми "говорят". Нито пък обичам да говоря на изуст!
                            Няма да кажа, че нещо ще падне 8 или 80, просто защото едното ми се вижда малко, а другото много!

Навсякъде е пълно хора, които фиксират нива, а те се основават единствено на моментната им оценка, кое им се струва много и кое им се струва малко. Всичко това обаче е несериозно и вятър работа!

Коментар

Мохабета, че трябва да се купува на пазара, когато се "леело кръв", е валиден в обстоятелства, когато имаме ИРАЦИОНАЛЕН кратковременен шок! Сега шока, не е нито ирационален, нито такъв, който няма да доведе до тежки последствие за финансовата система и реалната икономика!

Същността на това правило е, човек да купува на дъното, когато пазара се е отчаял да купува. Ние сме много далеч от това време!
                              Необходимо е да си мине целия спад. Да си бъде ударена икономиката, и някога тогава, когато всичко е много евтино и хората не очакват нито ръстове нито подобрение, да се купува! Това е ДЪНО С РЕЙНДЖ! Сега са просто едни падащи кинжали!
                              Толкова думи и само общи приказки...
                              ​​​​​​ Говори ми в цифри за да те разбера...
                              Ето аз продадох Santander 2.52-2.59 щото виждам други възможности и ми тежаха много... Очаквам драмата с вируса да продължи още месец- два и ще дебна TUI ...И аз виждам нови дъна до лятото ...може би още 5-10% под вчерашните.,..
                              п.с. не ми пречи да кажа кога и на какви нива търгувам , както и причината... Всичко останало са празни приказки... Като на лекция в УНСС
                              Last edited by Protokol; 13.03.2020, 16:08.
                              За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Именно това е дето мори пазарите, няма как да калкулират/дисконтират дори и грубо ефектите като цяло, няма нищо по лошо от неизвестността за тях.
                                А междувременно цифричките от CDC и другаде по света си цъкат ли цъкат с дейли гроуф рейтс дето и най супер гроуф акцията само може си мечтае....

Че има паника - има, въпроса за милиони/трилиони е как да я отличим от капитулацията когато настъпи ?
                                Мохабета, че трябва да се купува на пазара, когато се "леело кръв", е валиден в обстоятелства, когато имаме ИРАЦИОНАЛЕН кратковременен шок! Сега шока, не е нито ирационален, нито такъв, който няма да доведе до тежки последствие за финансовата система и реалната икономика!

Същността на това правило е, човек да купува на дъното, когато пазара се е отчаял да купува. Ние сме много далеч от това време!
                                Необходимо е да си мине целия спад. Да си бъде ударена икономиката, и някога тогава, когато всичко е много евтино и хората не очакват нито ръстове нито подобрение, да се купува! Това е ДЪНО С РЕЙНДЖ! Сега са просто едни падащи кинжали!

Коментар

Working...
                                X