IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не очаквах да двойно от leps--овете на geo толкова скоро. Направо се изкушавам да шитна два... Ама да прибирам отсега печалба при падеж 23-та...

За поред път обаче стратегията с покупка на най-пропадналите компании се доказва като работеща.

===

добавка: шибнах едни къси колци върху leps-овете.
    Last edited by terziеv; 09.06.2021, 20:29.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

~~
      Phil може и до 100 да отиде, но това няма да има нищо общо с дейността на компанията. Това е обикновена измама, но ако успеят да излъжат достатъчно хора, може и да се превърнат в истинска компания. Тъй де, Мъск не е измислил колелото.
      На мен 10 ми е напълно достатъчно.

Коментар

• Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнение

MTDR call 30.00 , 20.08.21 съм взел и вече е в пари. Засега небето изглежда синьо, ама да видим.
        Тези не ги бях чувал, но ако произвеждат добри обеми, ще има още много нагоре.

При Талос-ите съм с няколко юлски колци на 10 и вече съм х 2,5. Идеята ми е за х3, но единият със сигурност ще си го упражня. Последно лапнах TGA на 1,4 щом слезе за малко. Синопек все още е много тънко, а и Suncor имат едно 50-60% нагоре, дори без покачване цената на нафтата. Там играя путове близо до парите. Канадска фирма иначе избягвам да държа.

Изобщо пазарът е супер забавен и има бая стабилни компании, които трябва да догонват цената на нафтата. Смятам, че в случая нямаме "вече е в цената".

~~
        Phil може и до 100 да отиде, но това няма да има нищо общо с дейността на компанията. Това е обикновена измама, но ако успеят да излъжат достатъчно хора, може и да се превърнат в истинска компания. Тъй де, Мъск не е измислил колелото.
        Last edited by terziеv; 09.06.2021, 17:10.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivetka Разгледай мнение
          Още един приличен ден за PHIL Силен рън направи през последната седмица и вече съм на +200%
          Мисля да си го стискам до отчетите в края на месеца, пък после ще видим..
          Ако само половината от това, което циркулира по групите-секти на PHIL е вярно, това трябва да се държи до поне 10$.

Коментар

Нафтата най-накрая мина 70. При силен гущер. Офте мофте. Или чакаме японския сценарий?
            MTDR call 30.00 , 20.08.21 съм взел и вече е в пари. Засега небето изглежда синьо, ама да видим.

Коментар

• Това са личностни нападки и комнетар извън темата NYSE

Прочее COG се дигна с цели 3%, а XOM е на плюс. Така че тия неща си имат значение

Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
              ти нали нямаш петрол

Коментар

Нафтата най-накрая мина 70. При силен гущер. Офте мофте. Или чакаме японския сценарий?
                ти нали нямаш петрол

Коментар

• Нафтата най-накрая мина 70. При силен гущер. Офте мофте. Или чакаме японския сценарий?

Коментар

• Още един приличен ден за PHIL Силен рън направи през последната седмица и вече съм на +200%
                    Мисля да си го стискам до отчетите в края на месеца, пък после ще видим..

Петролецът също върви по план и проби 70$. Очаквам се лятото да има рязък скок на потреблението и се надявам цената още да отхвръкне.

Коментар

Meme?
                      Абсолютно.

Прочети си собствените постове и за какъв "бест кейс" писа преди месец два.

Ако белокосият беше обявил предварително, че прави спак, за да купи 10% от Universal, никой нямаше да му даде пари.

Че ще обърне "сантимента" съм съгласен, именно защото е все още меме и са останали бая мушици, на които светлината на Акман действа.

__

добавка: за 100% след година... може. Но сравнително скоро беше на 34. Струва ли си толкова "хайп", за да се върне човек почти на изходна позиция. А иначе няма лошо да се печели от мемета, то и без това всичко е менте.
                      Last edited by terziеv; 08.06.2021, 14:47.

Коментар

• Стана сложен танца на книжата вече, Няма я онази волатилност от последната година. Но все пак въртят що въртят, тренда е нагоре, но все пак не за всички, а за индекса.

Коментар

Споко, пак ще го напомпат по някое време. Просто трябва да спреш да се самозалъгваш и да прибираш парите овреме. Тази религиозна вяра в меметата изкривява преценката.

добавка

Овреме = преди "финализиране" на сделката. С толкова голям обем на борсата, няма да може да се организират такива скокове. Пък после, ако искаш, си я купувай директно и на по-ниска цена.
                          Meme?

PSTH в момента е изумителнa инвестиционна възможност. Рискът е ограничен (има floor $20/акция,а текущата цена е 23$) и съм убедена, че скоро сентиментът ще е съвсем различен Поредното доказателство колко небалансирани и неефективни са пазарите и какви огромни value pockets, респективно балони, съществуват.

Супер хепи съм да ми е топ холдинга в портфейла, само дето се преебах малко с опции, ма тва е щото съм алчна.
                          Бейс кейса ми е 100% ръст в следващите 12м.

Това, разбира се, не е препоръка
                          Last edited by Ivetka; 08.06.2021, 11:29.

Коментар

• аз се радвам много, че хванах яко в кризата с полупроводниците с LEDS на 14 долара мисля скоро да продавам и да реинвестирам в EH - юли официално ще открият завода и ще почнат масово производство, а акциите им отново ще ударят 100 долара.

Коментар

Хубав ден за PHIL

Имах нужда от нещо такова след студената (засега) вода при PSTH..
                              Споко, пак ще го напомпат по някое време. Просто трябва да спреш да се самозалъгваш и да прибираш парите овреме. Тази религиозна вяра в меметата изкривява преценката.

добавка

Овреме = преди "финализиране" на сделката. С толкова голям обем на борсата, няма да може да се организират такива скокове. Пък после, ако искаш, си я купувай директно и на по-ниска цена.
                              Last edited by terziеv; 08.06.2021, 08:21.

Коментар

• Е, той е направил уговорката, че не всички тек компании са балон и така каквото и да се случи ще е прав, защото със сигурност някои от тековете ще се сринат. Така че това нищо не значи, освен че е умел в прогнозите. В безполезните прогнози, обаче. Т.е. там където са силни всички

Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
                                Това мнение на шефа на фондовете Amundi https://www.investor.bg/analizi/9/a/...-spuka-329090/, какво иска да ни каже тоя човек. Онзи ден се изказа, днес пазара хвърчи нагоре.

Коментар

Working...
                                X