IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• знаеш ли какво ще стане . аз ще ти кажа че ги разбирам еврейските работи

ще има количествени улеснения ама пазарните Участници няма да бъдат доволни от размера им . нещо като думата Въпреки тя ми е любима в момента . сиреч въпреки Куето индексите падат защото паричките не са достатъчни . а какво ще кажеш

примерно казвам .

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
      няма Мухо няма , 8 години биете стопове на къси тази година е играта съм ти казал , ти си пускай дългите , аз си чакам 1800 на сипа пак със шип пак за 5 мин тази година , дау 15000 . сега де щели да катерят . е колко ще изкатерят това да не е мандра .
      всеки чака ръст катерене нови върхове този филм свършва тооооооооочно за 5 мин . и след тези 5 мин народа почва друго да мисли
      Че кой ти е казал че аз съм само дълъг.
      Само едно мога да ти кажа на Дакс-а съм дълъг има ли КЕ Европейските индекси излитат.
      В момента стоя и дебна в "шубрака" ако има КЕ дълъг, ако няма къс.

Коментар

• няма Мухо няма , 8 години биете стопове на къси тази година е играта съм ти казал , ти си пускай дългите , аз си чакам 1800 на сипа пак със шип пак за 5 мин тази година , дау 15000 . сега де щели да катерят . е колко ще изкатерят това да не е мандра .
        всеки чака ръст катерене нови върхове този филм свършва тооооооооочно за 5 мин . и след тези 5 мин народа почва друго да мисли

Коментар

е тъй то ама гърците не ги смяташ . когато хамериканските братчеди вкарат гърчулята в играта става кървава и мътна . а що ще ги вкарват в играта ако искат да ръстат. можеха да си замълчат годинка две и като стане дакса 12000 тогава да зарипат . на мене шипове надолу ми трябват като днеска . те стават за 5 мин , туй с трендовете на баба ми от араканзас пенсилвания го остави
          С Гърция има много неизвестни. Според мен само плашат гаргите, няма да излязат от Еврозоната. А и дори да излязат ефекта може да е полужителен. Ще паднат пазарите за няколко дена с 10% и после ще тръгнат пак нагоре.
          То Еврозоната без Гърция ще е къде къде по добре. Само проблеми с тях.
          Но се пригответе за волатилност, ще е нагоре надолу в следващите месеци, че може и цялата година.

Коментар

• е тъй то ама гърците не ги смяташ . когато хамериканските братчеди вкарат гърчулята в играта става кървава и мътна . а що ще ги вкарват в играта ако искат да ръстат. можеха да си замълчат годинка две и като стане дакса 12000 тогава да зарипат . на мене шипове надолу ми трябват като днеска . те стават за 5 мин , туй с трендовете на баба ми от араканзас пенсилвания го остави

Коментар

добре де дакса първо пада с 400 после качва с 400 . хахо дай фондамент как се получават тия работи
              Волатилити Архи, не гледаш ли, че всеки никой не знае какво става.
              Петрола нагоре надолу, КЕ от ЕЦБ и сега Швейцарците ни сервираха един Киндер Сюрприз

Шок и Ужас имаше по време на новината, но сега се окопитиха и новината е добра за Германския износ. Швейцарците само ще внасят с тоя висок Франк.
              Дакса отива на 10 000 а ако има КЕ отива на 12 000.

Коментар

• добре де дакса първо пада с 400 после качва с 400 . хахо дай фондамент как се получават тия работи

Коментар

• абе Фелчо тия хамериканци натовци и хангличани нещо много ни налазиха . но според теб що тия ...... от мойте любимите така ни обгрижват . не е на хубаво тази работа . може би искат да ме отведат , най големия късак на света да ме заточат у гуантанамо

Коментар

• аааааааа правителството ли . амииииииииииииииииииии брой пачките

Коментар

• вече са на етап "какво по дяволите прави правителството по въпроса"

Коментар

• Е че що нека падат мошаците с бамките няма само в бегето да падаме я. Ама с тия шипоци напоследък става опасна игръта трябва да съм внимателен

Коментар

• няма ли да спрат търговията с швейцарския индекс, 10% потъва?

Коментар

• Браво на индексите

Коментар

• и какво сега 17358 после 17583 - отлично почвам пак с късото . хубаво поне че пускате по дъната обеми да се ориентирам де да затварям . мухахаааааааааааа

Коментар

• ееееееееееее Мухо , направих 3581 пост , това е знак от шуренайката Фибоначко

сега поредния опит за чутурляк а . смешничета малки
                                Last edited by the architect; 14.01.2015, 23:43.

Коментар

Working...
                                X