If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
UNFI много популярна ще дойде. Аз имам call 20.08, 40$. Като гледам вчерашното потапяне, няма да излезе.
Аз разбрах за компанията, когато Иветка я спомена преди няколко месеца. Нормално е да обменяме информация във форума. Предполагам, че всички имаме работа, хобита и интереси, различни от борсата. Просто няма достатъчно време да търсим добри компании.
UNFI над 30 не е чак толкова добра сделка. По друго време трябваше да се купува. Изцяло американска компания с фокус органика по време на хиперинфлация... http://openinsider.com/search?q=unfi
Купих отново Energous Corp (WATT) @2.97. Наглеждам и UNFI-то на Иветка. След отчета паднаха, но мисля, че спокойно могат да стигнат 37-38 за по-малко от две седмици.
UNFI си е яка компания и вчера ги дебнех на около 31, ама не паднаха чак толкова.
Купих отново Energous Corp (WATT) @2.97. Наглеждам и UNFI-то на Иветка. След отчета паднаха, но мисля, че спокойно могат да стигнат 37-38 за по-малко от две седмици.
Отворих позиция в ATOS при тежката разпродажба днес. Приблизително 5% от портфейла на средна $ 4.5.
Ослушвам се за VIAC, че виждам много потенциал ама ми се иска на около 40 да пазаря
ATOS са излезли с ОК резултати, защо им паднаха акциите?
Отворих позиция в ATOS при тежката разпродажба днес. Приблизително 5% от портфейла на средна $ 4.5.
Ослушвам се за VIAC, че виждам много потенциал ама ми се иска на около 40 да пазаря
Bloomberg -- Wall Street’s top regulator is calling for a broad-based review of the rules that underpin trading in the U.S. equities market.
Gary Gensler, the chair of the U.S. Securities and Exchange Commission, said on Wednesday that he asked the agency’s staff to examine issues related to stock trading including so-called best execution requirements. He also said that the stock-trade settlement process could be shortened to the same day.
Market trading rules have come under scrutiny amid wild swings in meme stocks such as GameStop Corp. and AMC Entertainment Holdings Inc. While Gensler didn’t mention them by name, he directed some of his most pointed comments to market makers like Citadel Securities LLC and Virtu Financial Inc. Those firms pay retail brokers a fee to execute clients’ trade orders.
Е поне е ясно робин худ от какво се издържат ... и ми е интересно реално тия маркет мейкъри - май никой не може да ги хване дали цената наистина е била 1 долар примерно или са те набутали с 1.01 цента и това ти е скритата комисионна ..
Коментар