някой схваща ли защо доларът расте?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Петрола е по-вероятно да направи последен лек спад с 2 долара, но виждам че не никой не иска да си дава акциите сега. Въпреки това може и да одрусат крушите здраво с нови локдауни в Европа. Няма как да не катурне цената ако започнат пак. След което на всеки борд митинг на петролна компания ако някой излезе с предложение за нови инвестиции направо ще го отстрелват....
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
Кога "абсолютно е фалирал, като инвеститор"Като почнете да се перчите... смешно е малко, човекът е мултимилиардер.
https://www.seattletimes.com/busines...rcent-in-2008/
Линкове към това какво стана с AIG, GS и останалите бюфетови и сам можеш да намериш.
===
Ама тия Кабот ме скъсаха от дивиденти. Няма такава хартия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Не гледай големите гъзарикакво правят. Защото обикновено правят глупости. Единственото, с което те превъзхождат са политическите връзки, които ги спасяват от фалит. Онова еврейче от Мелвин беше голям гъзар. Или Бюфет, дето раздава акъл на кило, абсолютно фалира като инвеститор 2008-2009, национализираха дълга и пак "оракул".
Ский: Coal prices surge but stocks stumble after Glasgow climate deal
Като по прост, аз това го разбирам като че компаниите печелят повече пари. А струват по-малко.Като почнете да се перчите... смешно е малко, човекът е мултимилиардер.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнение
Абе рано или късно идва момент, в който големите гъзари решават да осребрят, а за останалите изходът от ресторанта е много тесенСигурен съм, че блъсканицата няма да е тия дни, но е хубаво човек да се понавърта около вратата.
Ский: Coal prices surge but stocks stumble after Glasgow climate deal
Като по прост, аз това го разбирам като че компаниите печелят повече пари. А струват по-малко.
Коментар
-
Бъркаш. Точно обратното е. Чети Мечо Пух - колкото повече, толкова повече. Иначе все едно да се нахакаш в ресторант, в който никой не ще да стъпи.
Помисли какво ще стане кога и при нас дойде нещо тип Робин худСигурен съм, че блъсканицата няма да е тия дни, но е хубаво човек да се понавърта около вратата.
Коментар
-
Щом и пишлеметата почнаха да купуват акции, май е време за разпродажба! :/
Помисли какво ще стане кога и при нас дойде нещо тип Робин худ
Коментар
-
Първоначално изпратено от ConvexityRider Разгледай мнениеhttps://derivate.bnpparibas.com/prod.../DE000PP3LKA3/
VISA, 7.24, 2000. Knock Out at 128.24, target 8Last edited by ConvexityRider; 15.11.2021, 17:06.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Щом и пишлеметата почнаха да купуват акции, май е време за разпродажба! :/
Коментар
-
5000 по нова година.
===
добавка: големият (4 клас) сега е онлайн и в междучасието едното чаве обясняваше как трябва да се купуват акции. Беше си сложило за фон онова човече от stonks мемето. После чакайте да падат индексите.
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеКак са фючерсите, как ще тръгне утре пазара, някой има ли идея ?
===
добавка: големият (4 клас) сега е онлайн и в междучасието едното чаве обясняваше как трябва да се купуват акции. Беше си сложило за фон онова човече от stonks мемето. После чакайте да падат индексите.Last edited by terziеv; 15.11.2021, 09:41.
- 1 like
Коментар
Коментар