Първоначално изпратено от Наивник
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеАаа не, ще си търгувам това което смятам за обидно подценено и това е.
Акцията си я следя от над година и половина.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеВажното е, че вече знаеш, че 8 годишен минимум на истински борси не се купува
Акцията си я следя от над година и половина.
Проблема в момента с петробрас е че не мога да влизам на малки порции както е редно, щото не съм още на ИБ, а я търгувам акцията през ИП-то си на БФБ и комисионната е корава.
Живот и здраве края на другия месец ще се мятаме на интерактива...Last edited by pipbel; 06.07.2013, 00:39.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеТо като си карък....днес тия ми се изсраха на акцията яко. -7% и вече съм 14% на червено.
Ма не е от янките тоя път. Пак от Бразилия причината.
Кво можеш да очакваш от хора с президентка комунистка с БГ корен
Затова са и по улиците...
http://blogs.barrons.com/emergingmar...d=yahoobarrons
Бе като е тръгнало да се лее кръв, нека се лее като хората.
Ще си чакам кота - 20% (11.55$) че като допълня още 60% да ги усредня на 13$
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеТо като си карък....днес тия ми се изсраха на акцията яко. -7% и вече съм 14% на червено.
Коментар
-
То като си карък....днес тия ми се изсраха на акцията яко. -7% и вече съм 14% на червено.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнениеАз всеки ден преди щатската сесия си повтарям, че ФЕД се кани да спре да раздува баланса си, но не и да го свие. Оптимист съм за Щатите и мисля, че добрите новини от икономиката постепенно ще надделеят над "заплахата" от ФЕД.
Бих ударил едно рамо по европейските акции, ако споделиш кои са.
За акции, не мисля че е добра идея да се гледа какво правят други. Толерантостта към риск, хоризонта, и начинът на финансиране може да са много различни. А всеки трябва да си играе спрямо собствените.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАз може да имам малко странно мнение, но мисля че големия ръст при американците свърши. Когато се чака развързване от ФЕД на трилионите в баланса му - па макар и след година е доста тудно човек да бъде голям оптимист. Според мен през следващата година, две европейските акции ще се представят по-добре от американските.
Бих ударил едно рамо по европейските акции, ако споделиш кои са.
Коментар
-
Аз може да имам малко странно мнение, но мисля че големия ръст при американците свърши. Когато се чака развързване от ФЕД на трилионите в баланса му - па макар и след година е доста тудно човек да бъде голям оптимист. Според мен през следващата година, две европейските акции ще се представят по-добре от американските.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеБате,нека да е електрокар,тва върви кат Ферари-видех го с очите си
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАз 70К за електрокар не давам Предпочитам с тролейбуса. Като свърши нефта, ще го мислимАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеХахо,приятелю,радвам се ,че както винаги не позна
Мамуне-бая ги карат тез колици у американско,гледах ги много са фешън,имат и бенефити-безплатен паркинг,и безплатно зареждане , ама са по 70к $,имат бъдеще!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеhemilio приятелю дано да си се избил на DAX-а щото май като гледам ще растем.
Късите бяха до тука ...
Днес в Европа си беше сериозен ръст.
Мамуне-бая ги карат тез колици у американско,гледах ги много са фешън,имат и бенефити-безплатен паркинг,и безплатно зареждане , ама са по 70к $,имат бъдеще!Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
Коментар