Първоначално изпратено от Haho333
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеУтре тухла ??
Покрай поташа може и още някой олигопол да се разцепи ... ще бъде жега
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеДа, ама не. 14 на 4 за мене
Айде лека.
ПС Равен - позаинтригуваха ме тия уралски рашъни.
За 8 дни от 22 юли на 33$ са на под 22$ днес, дават и 5.5% дивидент.
Мисля пазара хиперреагира.
Утре продължавам да ги проучвам....та ще видим.
И тогава вече ще е за влизане. Всичко това ще отнеме доста време. До тогава и те ще падат, защото винаги нещо може да се издъни в тази последователност. Например цената може да падне прекалено. Другите могат да решат да отговорят и те с рязко увеличаване на произведенето количество. Така реално целия отрасъл ще се запъти към дъното и Уралкали също. А и те са руска фирма. Там изненадите може да дойдат от всякакво естество. Заради това и пазара им се търгува на такива смешни коефициенти вече доста години под ред. Аз поне акции от руски фирми не взимам.
Изобщо към момента има прекалено много несигурност в този отрасъл и тази несигурнотс няма да се махне много много месеци. А при несигурност акциите падат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение,
А той нагоре/надоле..ма се пази де не удари 1700
На път съм да инкасирам 5 ритник, макар да водя все още 13 на 4.
Айде лека.
Не се набутвай в този отрасъл - всички освен Уралкали - тези които разбиха картела ще страдат яко. Тези акции са за къси не за дълги.
ПС Равен - позаинтригуваха ме тия уралски рашъни.
За 8 дни от 22 юли на 33$ са на под 22$ днес, дават и 5.5% дивидент.
Мисля пазара хиперреагира.
Утре продължавам да ги проучвам....та ще видим.Last edited by pipbel; 01.08.2013, 00:28.
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеНякой следи ли приридния газ. започнах покупки много внимателно.... но ми се струва че не му е времето да се напъвам с крупни суми а за дейтрейд не е подходящ заради спредаI don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениекеф
А той нагоре/надоле..ма се пази де не удари 1700
На път съм да инкасирам 5 ритник, макар да водя все още 13 на 4.
За седмица съм - 4%, демек половината ми печалби от предните 2 седмици в канала.
Бе ко се кахъря всъщност...повечето ми позиции съм дългосрочен и би трябвало да се моля да се спихват барабар с олиото колкото може повече та да допълвам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеХахах, ти ако знаеш колко по-големи компании съм фалирал
Майтап бре... Дръж ще излезе някой слънчев денАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
Коментар