Първоначално изпратено от Assen123
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Чудесно, но къде го пазаруваш това?
Аз ли нещо не се ориентирам правилно - ако някой се е сблъсквал с подобен проблем и има решение ще съм благодарен да сподели.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Чудесно, но къде го пазаруваш това?
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
От типичните ти демо сделки.Пазара отваря с гап 5% и още с отварянето пада още 13%.....но лиричния герой е безстрашен и решава,че точно сега е момента и "купува" само на 1.5% от дъното хахахИ след виртуалната покупка ,в която няма грам конкретика и се обявява след ден ,два,веднага всичко тръгва нагоре.
Защо го правиш?Само това не мога да разбера? Един ли,два ли са примерите вече
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеЗнам, че с прасе в калта няма смисъл да се бори човек, ама това бахти "няма конкретика", дето сделката е обявена в реално време ме тригърна.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
От типичните ти демо сделки.Пазара отваря с гап 5% и още с отварянето пада още 13%.....но лиричния герой е безстрашен и решава,че точно сега е момента и "купува" само на 1.5% от дъното хахахИ след виртуалната покупка ,в която няма грам конкретика и се обявява след ден ,два,веднага всичко тръгва нагоре.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеЕдна лопата BTG на 2,40 гребнах ас. .И след виртуалната покупка ,в която няма грам конкретика и се обявява след ден ,два,веднага всичко тръгва нагоре.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от MarkoVanBasten Разгледай мнение
Няма нужда да търсиш ETFи. Аз си взех ADARO ENERGY INDONESIA. Копат в Индонезия (там има много въглища) и ги продват на Китай. Всичко се случва далеч от зелените талибани. Докато има сметка, ще го правят. Имат и дивидент. Разбира се не е препоръка. Сам си решаваш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Assen123 Разгледай мнениеТерзиев а да знаеш дали има такова животно като ЕТФ с фокус въглища листнат в Европа?
- 2 Харесвания
Коментар
-
9 август:
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеЕдна лопата BTG на 2,40 гребнах ас. Не е AEM естествено, но е добър златар, а те имат още много нагоре да бягат.
Коментар
-
не ми е извество да съществува тематичен etf за въглищари. Изобщо.
знам обаче, че glencor преди няколко дни се откава от взетото преди решение да разкара въглищата.
...
Баси, благосарско. Нямам идея как съм го пропуснал. Това спестява изцяло мъките с aud.
Last edited by terziеv; 13.08.2024, 15:50.
Коментар
-
Грешно се изразих - имам предвид самия ЕТФ да се търгува на европейска борса - примерно при жабарите или франсетата.
Не намирам изобщо ЕТФ само на въглища - освен тези който са малки и са американци:
https://www.rangeetfs.com/coal
Last edited by Assen123; 13.08.2024, 15:46.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Assen123 Разгледай мнениеТерзиев а да знаеш дали има такова животно като ЕТФ с фокус въглища листнат в Европа?
Ако искаш европейски въглища - Варшава.
Коментар
Коментар