IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Колегата има друго нещо предвид, според мен... От началити на годината газът е паднал с 14,5%, но UNG с цели 33,3% !!! ....мисля че не един път е коментирано, че този ЕТФ е ок за краткосточни и средносрочни спекулации, но не и за дългосрочна експозиция към газ

Коментар

• Първоначално изпратено от TkilataII Разгледай мнение
      Разбирам, един по-лесен въпрос.
      Ако след 3 месеца природният газ е поскъпнал с 30%, а UNG е паднал с 30%, колко бърже можеш да тичаш, ако те подгони ядосан новобранец, който ти се е вързал на номерата?
      Новобранеца има 2 варианта. При единия се учи от грешките си, а при другия решава, че Терзо му е виновен. Това е играта на Живота...

Начинът, по който реагираме на различните събития, определя нашия успех. И нищо не е абсолютно Добро или Лошо. Днес едно нещо е добро, утре става лошо, и обратно... И само ако човек добре познава себе си и си вярва, може да е успешен!

Ние тук си споделяме, без препоръки... безплатни финансови съвети никой не може да иска и никой не е длъжен да дава... Това също е Урок, който Новобранеца трябва да научи...

По-опитните колеги мълчат и не пишат, да не подведат някой Новобранец / Новобранка. Обаче... твърде скучно е да търгуваш сам, така че избирай... Тази игра не е за всеки...
      Last edited by sunny; 30.07.2024, 01:47.

Коментар

• Ти сериозно ли? При цена два и то баш в началото на август? След като вече ролнахме? Както казахме, всичко е възможно. В сегашния момент обаче твоят сценарий е далеч по-малко вероятен от това да влезем в беквардация.

Коментар

• Разбирам, един по-лесен въпрос.
          Ако след 3 месеца природният газ е поскъпнал с 30%, а UNG е паднал с 30%, колко бърже можеш да тичаш, ако те подгони ядосан новобранец, който ти се е вързал на номерата?

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Не се получи тука. Изненадващо обаче нафтодобив и нафтокаруци се държат много добре и са си на милимунди от ATH.

... жито и газ са на безумно дъно. weat / ung с добри нива за вход.
            Ти купи ли?

Коментар

Залагам на нафта $90 до края на юли.
              Не се получи тука. Изненадващо обаче нафтодобив и нафтокаруци се държат много добре и са си на милимунди от ATH.

... жито и газ са на безумно дъно. weat / ung с добри нива за вход.

Коментар

• баааааааааам петролчето на бомбата

хяхяхяхяхяхя

Коментар

• дръжте даун жонса че пада

Коментар

• Очаквам в близкото бъдеще,Биткойн да атакува върха.CLSK е добро прокси за отиграване.

Коментар

• Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение

Не пипам БРИКС. Само понякога спекулативно китайци, ако са дегизирани като западноевропейци.

Не ми харесват икономиките, които разчитат основно на ресурси. Мисля, че бавно ще потъват... Така или иначе ИИ постепенно ще иновира бизнес процесите, ще автоматизира много и различни дейности, ще повиши производителността, ще унищожи много работни места... Нужно е само обучение за работа с ИИ!!!

И сякаш нарочно, само за да се повиши несигурността, черни лебеди изскачат неочаквано. Ето, докато един колега ми обясняваше за CrowdStrike че са лидери в кибер сигурността, им се случи случка. Нанесоха щети на световно ниво. Сринаха се, и само това, че са прекалено големи ги спаси... поне засега... А законодателството в САЩ... само за дни може да прекрои цели сектори... със странни приумици...
                      Аз бих пипнал SEDY, ама ако още доволно се срине

Коментар

• Първоначално изпратено от минувач Разгледай мнение
                        На bmy това 32 още не се е разминало.Бързо качи , но...
                        Следващата седмица ще стане ясно колко ще мръдне надолу.
                        Все пак в хазарта разчитаме главно на вероятности, а не на възможности. Както и преди казах, още утре заран едно дело да им открият могат, че бият негрите и да отидат на едноцифрени стойности. Колко обаче е вероятно.

Коментар

• Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение

Не пипам БРИКС. Само понякога спекулативно китайци, ако са дегизирани като западноевропейци.

Не ми харесват икономиките, които разчитат основно на ресурси. Мисля, че бавно ще потъват... Така или иначе ИИ постепенно ще иновира бизнес процесите, ще автоматизира много и различни дейности, ще повиши производителността, ще унищожи много работни места... Нужно е само обучение за работа с ИИ!!!

И сякаш нарочно, само за да се повиши несигурността, черни лебеди изскачат неочаквано. Ето, докато един колега ми обясняваше за CrowdStrike че са лидери в кибер сигурността, им се случи случка. Нанесоха щети на световно ниво. Сринаха се, и само това, че са прекалено големи ги спаси... поне засега... А законодателството в САЩ... само за дни може да прекрои цели сектори... със странни приумици...
                          Мда. Дежа ву некво. Май си апем опашките.

Късо ИИ и всякакви комплексни системи, дълго на лоу тек. Заради последното не съм чак толкова луд по урана - вече няма кой да направи читави централи или бомби.

Бразилия вместо Китай, защото първата е много по-зависима от капиталовите пазари. А в крайна сметка основната причина да печелим от тая борсова пирамида е все повечето участници. Както сама каза, САЩ са прекалено непредсказуеми, за да си позволим сериозна експозиция към Китай.

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                            А В НАЧАЛОТО ТРЪГНАХТЕ НАГОРЕ

Stock Market Today: S&P 500 closes lower as tech rebound runs out of steam
                            Утре наско ще отвори с 200 точки нагоре

Коментар

Бразилия по принцип. Ewz и прочие. Което е нафтата, добивачите, желязото и некви банки бали ги.

Сега тука въпросът е по скоро дефлационната вълна. Направо съм в шок от срутването на цените. Обаче ми се чини, че някои неща няма къде надолу вече. Таз Бразилия например.

Коментар

• На bmy това 32 още не се е разминало.Бързо качи , но...
                                Следващата седмица ще стане ясно колко ще мръдне надолу.

Коментар

Working...
                                X