Първоначално изпратено от viktornfs
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.
-
Първоначално изпратено от Gold Zombie Разгледай мнениеDAX май нема мине 8,500 днес - страшна мъка цял ден и не пробива.
Всички дълги обаче остават до второ нареждане и никакво шортене, поне не още
Коментар
-
Първоначално изпратено от stoynov123 Разгледай мнениеИмам Дау отворен на 14825 и засега съм 207% горница. Жалкото е, че търгувам с виртуални пари
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениезалагай на дакс и дау за нагоре -----другото сложна работа.може да се заложи и на банката на америка.поне до към 16.00 за акция я виждам съвсем скоро.сега е 14.65
Коментар
-
Първоначално изпратено от stoynov123 Разгледай мнениеНякой следи ли акциите на Apple? Ще падат ли още, как мислите?
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеТи да не би да си другото аз на Импето
То ко ще му е на демото, ма с тия пари не мож си покриеш комисионните бре.на 16 000 затварям на около 800 лева плюс
.повтарям това е исторически момент тази есен зима и пролет.супер бичия тренд за който ще се говори след това дълго
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениебратя мачкам и няма ви кажа за ко става въпрос.вече съм на +150 лева.е скромно играя с малък акаунт ама до 16 000 не пипам.почнах със 100 лева.дотук 150%
То ко ще му е на демото, ма с тия пари не мож си покриеш комисионните бре
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеЕ малко почивка за стадото де. Се на юруш не става.
Таман да се пообрулят и похапнат малко ябълки.
Те малко гнили дет вика сечччко башарррров, ма нейсе .....дано не ги хване разстройството бизоните
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеНикаква посока не виждам аз тука, стоим на едно място като идиоти.
.
Таман да се пообрулят и похапнат малко ябълки.
Те малко гнили дет вика сечччко башарррров, ма нейсе .....дано не ги хване разстройството бизоните
Коментар
-
флагмана на американската икономика къртикаква силна икономика
Last edited by the architect; 11.09.2013, 17:41.
Коментар
Коментар