ами то отговора го има , погледни предния балон , всмисъл балонче , 7 месеца мандахерцане преди падането , това гнидите си го умеят
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Почват отчетите. Има изнедващ позитивизъм, но и на мен ми се струва че ако не изкарат компаниите някакви супер добри данни ще има движение в широк рейндж следващите месеци. дори само заради очакваното вдигане на лихвите, а и е редно да видят дали в същност QE помпа пазара или не. Защото дори и за това има много силни разногласия. Ако след като почне да намалява КИ пазара вземе да пада, и като нищо ще настане паника. Поне за кратко, защото аз поне не вярвам КИ да им е помпал пазара.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеКво става, умря нещо темата?
RandomTrader дай един анализ
hemilio кво става докъде я докара с късите?Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
ES TEST
Предполагам говориш за това.Там някъде и мен ме изкараха от късата....просто не виждам кой купува при такъв слаб маркет,но явно работи щом продължаваме нагоре....The stock market is never wrong. Traders are wrong.
Коментар
-
Едва ли има смисъл да давам анализ, при положение че в момента не знам точно какво става...Като цяло едно и също нещо се повтаря няколко дни подред, отваряме на около 0.5% нагоре и после сме настрани през цялата сесия.Петък трябваше да се разпродадем, но не го направихме.Не разбирам защо продължаваме да се движим нагоре при положение че като цяло структурата на маркетът е доста слаба.....за момента късите явно не работят,а да се отварят дълги според мен е доса рисковано и не си струва.Днес се опитваме да направим topping tail, ще видим дали the architect ще излезе правThe stock market is never wrong. Traders are wrong.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеИзбързах с петробрас, страхувайки се да не отскочи бързо нагоре.
Добре отскочи, няма що ...бързата кучка слепи ги ражда, ще си научим урока
Поне да бях влязъл в аржентинското дъщерно...много по перспективно и подценено, а и навярно ще го продадат по някое време, а цената ще е Х 2 Х 3 тогава.
http://finviz.com/quote.ashx?t=pze&ty=c&ta=1&p=d
А и други бисерчета намирам тия дни на пазара.
Нямам търпение скоро да метна интерактива...
http://finviz.com/quote.ashx?t=tga
Или с други думи игрането на контра изисква много повече знания от движението по тренда и използване на инерцията. Което го прави и много по-трудно. Както от информационна, така и от чисто психологическа гледна точка.
Като пример веднага мога да дам многото ентусиасти и в този форум които се заиграваха с комерцбанк без да разбират какво всъщност се случва. И от която ако имат акции продължават да губят - вече не знам колко години под ред.Last edited by ravnovesie; 07.07.2013, 01:11.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнениекакво се мъчите по другите борси - на бфб-то трябва да надхитриш 1000-2000 човека и си на плюс там са милиони, имат алгоритми, чисто статистически шансът вие да сте се сетили нещо по-умно от другите е много малък неприятно но факт
Коментар
-
Избързах с петробрас, страхувайки се да не отскочи бързо нагоре.
Добре отскочи, няма що ...бързата кучка слепи ги ражда, ще си научим урока
Поне да бях влязъл в аржентинското дъщерно...много по перспективно и подценено, а и навярно ще го продадат по някое време, а цената ще е Х 2 Х 3 тогава.
http://finviz.com/quote.ashx?t=pze&ty=c&ta=1&p=d
А и други бисерчета намирам тия дни на пазара.
Нямам търпение скоро да метна интерактива...
http://finviz.com/quote.ashx?t=tga
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеАаа не, ще си търгувам това което смятам за обидно подценено и това е.
Акцията си я следя от над година и половина.
Проблема в момента с петробрас е че не мога да влизам на малки порции както е редно, щото не съм още на ИБ, а я търгувам акцията през ИП-то си на БФБ и комисионната е корава.
Живот и здраве края на другия месец ще се мятаме на интерактива...
Като искаш дивидентни компании си вземи 3м, Джонсън и Джонсън и GE не се хвърляй в ресурсни, още по-малко ресурсни в развиващи се пазари.
Коментар
Коментар