хахо тези новини ще дойдат чак другото лято ако сега тръгне графиката надолу . виж 2007 кога е трагнало надолу и чак след година изкочи фалита на леманци . така са нещата с фондамента . като албански реотан е
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениене знам колко си чакал,но аз имам къс дакс от декември 2012
Къси се играят когато се очаква: рецесия, депресия, банкрути, спиране на кредитирането, увеличаване на безработицата и т.н.
Сега сме точно в обратната страна на цикъла очаква се растеж на БВП, увеличаване на кредитирането, намаляване на безработицата, икономически бум и т.н. и т.н. и най-вече печатане на пари докато всичко изброено по горе бъде постигнато.
Излизайте от късите при първа възможност и отваряйте дълги или поне стойте надалеч от борсата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениене знам колко си чакал,но аз имам къс дакс от декември 2012
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениевече от чакане оскубах косите и ще стана като плешивеца номер 2Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнението всичко си е една програма pipbel , няма дирижори мирижори . плешивеца я е поръчал на програмистчетата и те са я спретнали . и като са я спретнали, време е за залагания . пък в програмата са напъхали някакви фибота дето били модерни . напъхали 358 дето мутрите много обичат да си ги слагат по колите и ей ти финансов пазар . яко а
смърдежа е важен смърдежа във въздуха / извинявам се не е от мен /Last edited by hemilio; 06.08.2013, 22:45.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
то всичко си е една програма pipbel , няма дирижори мирижори . плешивеца я е поръчал на програмистчетата и те са я спретнали . и като са я спретнали, време е за залагания . пък в програмата са напъхали някакви фибота дето били модерни . напъхали 358 дето мутрите много обичат да си ги слагат по колите и ей ти финансов пазар . яко а
смърдежа е важен смърдежа във въздуха / извинявам се не е от мен /
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеами то по принцип иде точно когато никой не го очаква и дебелите хамерикански баби с блу чипове разбираш ли си печат задниците по плажовете вие не разбахте че 5 годин без поне 50 % курекция не може . фундамента е за плешивеца, не ме впечатлява
Малко не ми се вярва отпускарския месец....
А инак ако решат могат и до 1800 да закарат преди корекцията.
Има какво да изкарат от ръкава като зайчета.....стига да искат
http://www.bloomberg.com/news/2013-0...2-billion.html
Коментар
-
ами то по принцип иде точно когато никой не го очаква и дебелите хамерикански баби с блу чипове разбираш ли си печат задниците по плажовете вие не разбахте че 5 годин без поне 50 % курекция не може . фундамента е за плешивеца, не ме впечатляваLast edited by the architect; 06.08.2013, 20:56.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениемного яко насиране определено
дори и да надуят пак балона си заслужава тръпката
Няма и 2/3 от процентчето....
Инак много по здрав спих на руския и индийския пазари днес.
Следя си тия ЕТФ-та и чакам влизане,една яка корекция много би помогнала.
Доста са по дъната и сега, има и 2 хубави дивидентни.
SLV,TUR,BRF,ESR,RSX,PIN,FRN,HILO,SDIV,KBWD,GUR,
Коментар
Коментар