If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Европейците нещо се дистанцират от Американците,което не е често срещано явление!!!
на тези нива при дакса,сипа си беше на 1700!!!
ще има мътилка да се утаява доста време,предстоят интересни сесии,само да доиде Септември,охааааааааа
Сеч!!!
Да, твърде очевидно е да се играе къс дакс и дълъг дау и въпреки това, явно предимно извън океана, доста народ залага на това от няколко дни, което краткосрочно води до "странни" корелации
Европейците нещо се дистанцират от Американците,което не е често срещано явление!!!
на тези нива при дакса,сипа си беше на 1700!!!
ще има мътилка да се утаява доста време,предстоят интересни сесии,само да доиде Септември,охааааааааа
Сеч!!!
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Едва ли някой може да каже до къде ще е,но според мен доста неща са се наредили за една по-сериозна корекция, възможно е да паднем до към 1450-1550.Естествено това за да се случи трябва да станат още доста работи и е възможно да прекараме известно време в рейндж.За следващите няколко сесий продължавам да съм булиш.
The stock market is never wrong. Traders are wrong.
Това според мен е само началото, истиснската корекция предстой.Но за момента трябва да покажем, че посоката вече не е нагоре.Сега трябва на направим един lower high към 1680.
Е то нали имаше една корекция до към 1550 тогава доста падна, сега пак не е малко 5%.
Колко ще е според вас следващата корекция? 1500?
Това според мен е само началото, истиснската корекция предстой.Но за момента трябва да покажем, че посоката вече не е нагоре.Сега трябва на направим един lower high към 1680.
The stock market is never wrong. Traders are wrong.
http://www.investor.bg/forum/showthr...t=189&page=116
Ей тука съм си писал преживяванията с бондове Напред-назад из страниците разгледай
А беше време когато бяхме доста търгуващи и споделящи
Усмивки от старите ленти
Поздрави ако някой от хората тогава влезе!!! Интересно четиво е и от друга гледна точка, точно на тези страници. Познати лица, които в момента са герои в други инвестиционни схеми
merci
"Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Поглеждам го, когато не мога да разбера накъде духа вятъра.
http://www.investor.bg/forum/showthr...t=189&page=116
Ей тука съм си писал преживяванията с бондове Напред-назад из страниците разгледай
А беше време когато бяхме доста търгуващи и споделящи
Усмивки от старите ленти
Поздрави ако някой от хората тогава влезе!!! Интересно четиво е и от друга гледна точка, точно на тези страници. Познати лица, които в момента са герои в други инвестиционни схеми
Коментар