мдаааааааа ще спасяваме света и ще изписваме вежди добавка на 15555
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАз чакам корекции за да влезам в някой американски акции. Следващите месеци това съм си запланувал. И пак ще влеза в един дълъг долар срещу йена ако върне до към 95. Така че реално играя срещу твоята логика и то от доста време. лесно може да се види кой печели и кой губи.I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеАбе то по-хубаво да печелиш отколкото да познаваш...Тъй че си дай левчето за някоя сребърна парица
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЕми добре, щом мислиш така. Аз на твоята логика не бих сложил и един лев.I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеРазбира се че Египет е само за вестниците и телевизията. Основната причина поради която се качва цената е печатането на пари. Скоро повишението ще иде в захарта, кафето, соята и накрая в златото...Минните компании страдат от високата цена на петрола. Скоро златото ще навакса и тогава ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНе разбирам за какво говориш. Единствената суровина която се качва е петрола - и то е заради напрежението около Египет. От една година насам суровините са реално табу за инвестиране. Достатъчно е човек да погледне акциите на минните компании и веднага му става ясно.I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеAA, X, GG .. нещата са алогични - хората са все по-бедни, суровините ще стават все по-скъпи...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеМисля че е малко рано за къси, макар и аз да съм се заложил за покупка доста по надолу от сегашните нива. Но още не са излезли важните отчети и може да дръпне още доста нагоре преди да коригира. А че ще коригира е доста сигурно - аз поне в момента не мога да намеря евтина голяма компания в САЩ. банките доскоро изглеждаха привлекателни но с тези нови правила за които говорят големите банки вече не изглеждат толкова добре. Преди момента в който преминат към реални действия за ограничаване на растежа ще има солидна корекция - 15 че и 20% може да направи надолу особено ако печалбите на компаниите не растят достатъчно или пък растят само печалбите, но не и приходите.
Но кога ще е този момент и колко ще дръпне нагоре до него няма как да се знае.I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Мисля че е малко рано за къси, макар и аз да съм се заложил за покупка доста по надолу от сегашните нива. Но още не са излезли важните отчети и може да дръпне още доста нагоре преди да коригира. А че ще коригира е доста сигурно - аз поне в момента не мога да намеря евтина голяма компания в САЩ. банките доскоро изглеждаха привлекателни но с тези нови правила за които говорят големите банки вече не изглеждат толкова добре. Преди момента в който преминат към реални действия за ограничаване на растежа ще има солидна корекция - 15 че и 20% може да направи надолу особено ако печалбите на компаниите не растят достатъчно или пък растят само печалбите, но не и приходите.
Но кога ще е този момент и колко ще дръпне нагоре до него няма как да се знае.
Коментар
-
Първоначално изпратено от RandomTrader Разгледай мнениеОтворих шорт,стоп днешният high.Редно е поне 50 day moving average-a да се тества.
Коментар
-
Първоначално изпратено от RandomTrader Разгледай мнениеОтворих шорт,стоп днешният high.Редно е поне 50 day moving average-a да се тества."Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеАаа, много, не е бе. По флексибилен ще съм така в допълването ако тук таме се спихне по сериозно.
Даже се чудя дали да не взема и 2-3 ябълки, белким ги закръгля на 10 артии. Дано да се издънят на отчета мискинята
П.С. Нищо интересно в минутите на Фед-а, дъмпнах го тоз викс.Last edited by snaky; 10.07.2013, 22:06.
Коментар
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеУспех! Ама много нефтеняк бе!
Даже се чудя дали да не взема и 2-3 ябълки, белким ги закръгля на 10 артии. Дано да се издънят на отчета мискинята
Коментар
Коментар