IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
    Днес определено е ден на мечките, но моето мнение е че днес всички шортват, заради Сирия (въпреки че не виждам Сирия нещо да променя фундемента).
    Фундамента си остава силен, икономиката се оправя и т.н.
    Но Сирия може временно да предизвика корекция около 5% според мен.
    Няма да се учудя утре пазара да реши че са станали много евтини акциите и всички да са дълги и да вдигнем 1%.
    Утре си отново цървен!!!
    Да не те бъркат с червените!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
      вече ми харесва тона ти

Мисля,че трябва да ти е ясно как ще окаже влияние конфликта-то вече се вижда!

налице е фундамента,-сирия,дебта,намаляне на печатането , сега ако не коригира пазара,няма кога
      Днес определено е ден на мечките, но моето мнение е че днес всички шортват, заради Сирия (въпреки че не виждам Сирия нещо да променя фундемента).
      Фундамента си остава силен, икономиката се оправя и т.н.
      Но Сирия може временно да предизвика корекция около 5% според мен.
      Няма да се учудя утре пазара да реши че са станали много евтини акциите и всички да са дълги и да вдигнем 1%.

Коментар

Еми сигурно ще падне, незнам дали ще е този път, но при следващата по голяма корекция.
        Може сега конфликта в Сирия да го свали още 5% надолу и си готов.
        Иначе се говори че догодина щяла да бъде годината на Европа борсите да се вдигнат с 20% (както тази в САЩ).
        Така че при първа възможност разтварвай.

Иначе кво мислите, как ще се отрази конфликта в Сирия на борсата?
        вече ми харесва тона ти

Мисля,че трябва да ти е ясно как ще окаже влияние конфликта-то вече се вижда!

налице е фундамента,-сирия,дебта,намаляне на печатането , сега ако не коригира пазара,няма кога
        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

под 8к,
          Еми сигурно ще падне, незнам дали ще е този път, но при следващата по голяма корекция.
          Може сега конфликта в Сирия да го свали още 5% надолу и си готов.
          Иначе се говори че догодина щяла да бъде годината на Европа борсите да се вдигнат с 20% (както тази в САЩ).
          Така че при първа възможност разтварвай.

Иначе кво мислите, как ще се отрази конфликта в Сирия на борсата?

Коментар

Колко трябва да стане ДАКС-а за да излезеш на 0 с късите?
            под 8к,

Коментар

не знам за твоите пазари,ама Дакса( който ме интересува) е 2,5 % надолу днес
              Колко трябва да стане ДАКС-а за да излезеш на 0 с късите?

Коментар

Нормален ден в който пазарите са надолу около 1%.
                Причини колкото искаш.
                Но не виждам драми и трагедии, нито очаквам тренда надолу да се запази.
                Добър момент за top-up който е дълъг.
                Успех на всички.
                не знам за твоите пазари,ама Дакса( който ме интересува) е 2,5 % надолу днес

Коментар

Май ще яде Асан баница
                  Хахо-от тези нива обеща да купуваш

ПОТЪВАААААААА,големия кораб потъваааа ,опряха пак до дебта
                  Нормален ден в който пазарите са надолу около 1%.
                  Причини колкото искаш.
                  Но не виждам драми и трагедии, нито очаквам тренда надолу да се запази.
                  Добър момент за top-up който е дълъг.
                  Успех на всички.

Коментар

Май ще яде Асан баница

Не го знам хахов , ама аз си купих току що 20 TUR ченца на 48.8$
                    Се едно Софка да падне за 4 месеца до 300 или Фармата до 2.1, а Атерата 1.4 и аз да пропусна...не може
                    Че и дава дивидент повече от чичото даже
                    Може още да се сговни - то демонстрации, лирата, сега Сирия комшиите им, фед ...проблеми да искаш.
                    Ще допълваме още фесченца ако се наложи...зер корекциите едва почват, май.
                    Може Сирия да се окаже подходящия повод за една хууубавка 10- 12-15% корекция...знайш ли.

Коментар

• Май ще яде Асан баница

Last edited by hemilio; 27.08.2013, 16:35.

Коментар

Много е flat пазара днес, по едно време помислих че и NYSE са го затворили като вчера NASDAQ
                        Добре че Европейските пазари се представиха добре сутринта.
                        Къв флат бе, досега 1.5% са ми дали нефтеняците ми днес, вчера 1.9
                        Де да бяха всички дни такива "плоски"

Коментар

• Много е flat пазара днес, по едно време помислих че и NYSE са го затворили като вчера NASDAQ
                          Добре че Европейските пазари се представиха добре сутринта.

Коментар

• http://finance.yahoo.com/news/cheap-...23509.html?l=1

We find it hard to believe that (correlations)between emerging and developed markets have completely broken down. Our base case is EM data will catch up...that's not priced in."

А може би развитите пазари тоя път ще последват ЕМ аче доста закъсняха със солидна корекция, само някакви фалшиви имитации досега...

Тия не спират да ме изкушават...засега удържам, ма следя изкъсо
                            BRF, TUR, PIN, HILO....евентуално комбинирани с SDIV/ KBWD плюс VIG за доход и стабилност.

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                              Да, твърде очевидно е да се играе къс дакс и дълъг дау и въпреки това, явно предимно извън океана, доста народ залага на това от няколко дни, което краткосрочно води до "странни" корелации
                              Мхм,интересно,интересно

Коментар

Европейците нещо се дистанцират от Американците,което не е често срещано явление!!!
                                на тези нива при дакса,сипа си беше на 1700!!!
                                ще има мътилка да се утаява доста време,предстоят интересни сесии,само да доиде Септември,охааааааааа
                                Сеч!!!
                                Да, твърде очевидно е да се играе къс дакс и дълъг дау и въпреки това, явно предимно извън океана, доста народ залага на това от няколко дни, което краткосрочно води до "странни" корелации

Коментар

Working...
                                X