Първоначално изпратено от Assen123
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнениеБъфет не случайно тръгна да зарязва Apple. Всъщност започвам да си мисля, че старите Тех гиганти няма как да са водещи в имплементирането на ИИ. Нови имена ще изгреят
Коментар
-
Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнениеСподелям мнението на Майстора. В технологиите нищо вечно няма. Kodak, Western Union, ако щеш в ново време ICQ. Къде са били, а къде са сега!
Ако искаш нещо, дето ще го има след 100 години, трупай Кока Кола. И правнуците ти ще получават по 2-3% дивидент.
https://www.yorkwater.com/wp-content...ual-Report.pdf
- 1 like
Коментар
-
Както и на други места съм казвал няма място за всички от Mag 7 във света на ИИ. Google на пръв поглед перфектна компания - растящи приходи, кешфлоу, апетитна оценка...и много неприятно проби 200day MA. Майсторът е прав - пазарът надушва нещо.
Бъфет не случайно тръгна да зарязва Apple. Всъщност започвам да си мисля, че старите Тех гиганти няма как да са водещи в имплементирането на ИИ. Нови имена ще изгреят
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение
А защо реши че в бъдеще ще има търсачки.
Или примерно всеки ще има личен ИИ асистент и всичко че минава през него.
Е търсачките Може да останат както телефоните с бутони , на мен лично номера ми е на такъв телефон.
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Никой не си е сменил търсачката.Целия свят ползва Гугъл.
Монополист е защото прави качествени продукти и услуги.
Относно делата такива е имал и Майкрософт.Такива дела за монопол се водят с години и се обжалват.Говорим за акции с прозорец година,две или три дори а не за десетки години.До такъв кратък диапазон от време рисковете са балансирани.
Или примерно всеки ще има личен ИИ асистент и всичко че минава през него.
Е търсачките Може да останат както телефоните с бутони , на мен лично номера ми е на такъв телефон.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнениеГуугъл е страхотна компания и отгоре на това монополист подобно на Майкрософт. Но като чели това може да остане в миналото.
Но защо се държи така , обикновено има причина но я разбираме в бъдеще.
С възхода на ИИ нещата с достъпа и обработка на информацията може да се промени драстично .
Достъпа на информация в нета в бъдещето може да се осъществява по съвсем друго ниво и при това положение Гуугъл да изгуби монополното си положение.
Монополист е защото прави качествени продукти и услуги.
Относно делата такива е имал и Майкрософт.Такива дела за монопол се водят с години и се обжалват.Говорим за акции с прозорец година,две или три дори а не за десетки години.До такъв кратък диапазон от време рисковете са балансирани.
Коментар
-
Гуугъл е страхотна компания и отгоре на това монополист подобно на Майкрософт. Но като чели това може да остане в миналото.
Но защо се държи така , обикновено има причина но я разбираме в бъдеще.
С възхода на ИИ нещата с достъпа и обработка на информацията може да се промени драстично .
Достъпа на информация в нета в бъдещето може да се осъществява по съвсем друго ниво и при това положение Гуугъл да изгуби монополното си положение.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Assen123 Разгледай мнение
Отвъд това си мисля /без търгуване/ че е време да попилеят малко финасовите акции.
https://finance.yahoo.com/news/the-f...142309207.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнение
Напълно е възможно да е лошо решението ми, но нямаше да се чувствам спокоен с Гугъл. Бяха последните акции, които купих с цел дългосрочно държане, но обстоятелствата около тях доста се промениха.
Може би не си обърнал внимание, че ги осъдиха в щатите за монопол и има нагласи да се поиска разделяне на компанията. Дори и да няма разделяне, нямам причини да притежавам нещо, което ще ме държи в напрежение.
Фондовия пазар е суров.Това са нормални неща.Не се продава.
И да ги разделят ще разделят бизнеса не компанията и то след години ако изобщо се случи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Лошо решение ,акцията е разпродадена 14 day Rsi снощи стигна 25 като число ,мине ли Септември влака си потегля до края на годината наново.Ако СП 500 падне по 5200 може да продължи с разпродажбите но отделни акции са си oversold.Както е и Google .
Може би не си обърнал внимание, че ги осъдиха в щатите за монопол и има нагласи да се поиска разделяне на компанията. Дори и да няма разделяне, нямам причини да притежавам нещо, което ще ме държи в напрежение.
Коментар
-
Интерактив направиха някъква миграция - изпратиха майл какво се променя.
Нямам спомен да слагаха едно тикче че сменят банковата сметка и днес по случайност обърнах внимание че номера в темплейта е различен от този който системата ми изписа за новия превод. Банката е същата и предполагам няма да е фатално дори да ги бях изпратил.
Това ако някой не е обърнал внимание.
Отвъд това си мисля /без търгуване/ че е време да попилеят малко финасовите акции.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнениеПродадох останалия Гугъл на 149.58 и на лека загуба. Миналата седмица когато ги продавах теховете допуснах тъпа грешка. Трябваше да си оставя малко Мета, защото там входа ми беше 242, а се обърках (необратимо) и вместо тях остана Гугъл.
Както и да е - държа връзка със СИП-а през VUSA. С него съм на нула - средна 94.06.
Коментар
Коментар