IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    Върни 10 години назад.
    Здрав селл, докато се пече войната... Реверсал когато започна.
    И внимавайте, щото движенията стават ужасни и в двете посоки
    Конфликта в Сирия няма нищо общо с войната в Ирак и Афганистан.
    По-скоро с конфликта в Либия.
    Така че дори да има спадове не очаквам да са големи 5-7% макс според мен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
      Върни 10 години назад.
      Само с евтини опции, без стопове
      "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
        Иначе кво мислите, как ще се отрази конфликта в Сирия на борсата?
        Върни 10 години назад.

Коментар

• http://seekingalpha.com/article/1659...a?source=yahoo

Ха, тоя пич май чете нашто форум, краде идеи и ги пласира
          Както и да е, ще му простим - май мислим еднакво. Трябва му проверя и другите постове...белким и аз нещо открадна
          Наистина откриват се много добри перспективи за профитно шортене не само на олиото, но и на злото и бледия му братчед.
          Още 3-4% им давам и ги мятам.

Коментар

Днес определено е ден на мечките, но моето мнение е че днес всички шортват, заради Сирия (въпреки че не виждам Сирия нещо да променя фундемента).
            Фундамента си остава силен, икономиката се оправя и т.н.
            Но Сирия може временно да предизвика корекция около 5% според мен.
            Няма да се учудя утре пазара да реши че са станали много евтини акциите и всички да са дълги и да вдигнем 1%.
            Утре си отново цървен!!!
            Да не те бъркат с червените!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
              вече ми харесва тона ти

Мисля,че трябва да ти е ясно как ще окаже влияние конфликта-то вече се вижда!

налице е фундамента,-сирия,дебта,намаляне на печатането , сега ако не коригира пазара,няма кога
              Днес определено е ден на мечките, но моето мнение е че днес всички шортват, заради Сирия (въпреки че не виждам Сирия нещо да променя фундемента).
              Фундамента си остава силен, икономиката се оправя и т.н.
              Но Сирия може временно да предизвика корекция около 5% според мен.
              Няма да се учудя утре пазара да реши че са станали много евтини акциите и всички да са дълги и да вдигнем 1%.

Коментар

Еми сигурно ще падне, незнам дали ще е този път, но при следващата по голяма корекция.
                Може сега конфликта в Сирия да го свали още 5% надолу и си готов.
                Иначе се говори че догодина щяла да бъде годината на Европа борсите да се вдигнат с 20% (както тази в САЩ).
                Така че при първа възможност разтварвай.

вече ми харесва тона ти

Мисля,че трябва да ти е ясно как ще окаже влияние конфликта-то вече се вижда!

налице е фундамента,-сирия,дебта,намаляне на печатането , сега ако не коригира пазара,няма кога
                Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

под 8к,
                  Еми сигурно ще падне, незнам дали ще е този път, но при следващата по голяма корекция.
                  Може сега конфликта в Сирия да го свали още 5% надолу и си готов.
                  Иначе се говори че догодина щяла да бъде годината на Европа борсите да се вдигнат с 20% (както тази в САЩ).
                  Така че при първа възможност разтварвай.

Коментар

Колко трябва да стане ДАКС-а за да излезеш на 0 с късите?
                    под 8к,

Коментар

не знам за твоите пазари,ама Дакса( който ме интересува) е 2,5 % надолу днес
                      Колко трябва да стане ДАКС-а за да излезеш на 0 с късите?

Коментар

Нормален ден в който пазарите са надолу около 1%.
                        Причини колкото искаш.
                        Но не виждам драми и трагедии, нито очаквам тренда надолу да се запази.
                        Добър момент за top-up който е дълъг.
                        Успех на всички.
                        не знам за твоите пазари,ама Дакса( който ме интересува) е 2,5 % надолу днес

Коментар

Май ще яде Асан баница
                          Хахо-от тези нива обеща да купуваш

ПОТЪВАААААААА,големия кораб потъваааа ,опряха пак до дебта
                          Нормален ден в който пазарите са надолу около 1%.
                          Причини колкото искаш.
                          Но не виждам драми и трагедии, нито очаквам тренда надолу да се запази.
                          Добър момент за top-up който е дълъг.
                          Успех на всички.

Коментар

Май ще яде Асан баница

Не го знам хахов , ама аз си купих току що 20 TUR ченца на 48.8$
                            Се едно Софка да падне за 4 месеца до 300 или Фармата до 2.1, а Атерата 1.4 и аз да пропусна...не може
                            Че и дава дивидент повече от чичото даже
                            Може още да се сговни - то демонстрации, лирата, сега Сирия комшиите им, фед ...проблеми да искаш.
                            Ще допълваме още фесченца ако се наложи...зер корекциите едва почват, май.
                            Може Сирия да се окаже подходящия повод за една хууубавка 10- 12-15% корекция...знайш ли.

Коментар

• Май ще яде Асан баница

Last edited by hemilio; 27.08.2013, 16:35.

Коментар

Много е flat пазара днес, по едно време помислих че и NYSE са го затворили като вчера NASDAQ
                                Добре че Европейските пазари се представиха добре сутринта.
                                Къв флат бе, досега 1.5% са ми дали нефтеняците ми днес, вчера 1.9
                                Де да бяха всички дни такива "плоски"

Коментар

Working...
                                X