IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
    то ще избуши за 5 мин надолу това е ясно ама кога незнам
    Ей тези "5 минути" ми ядат парите вече 6 месеца.

П.П. Сигурен съм, че дръпна ли на морето, а то ще е около средата на този месец (където ходя без компютър), ще се случат тези "5 минути".
    На карък ще е работата.

Коментар

• то ще избуши за 5 мин надолу това е ясно ама кога незнам

Коментар

само дръж ще излезе
        Не става само с "държане".

Задържането на капитал в губеща позиция не ми е по вкуса.

Ама ще видим.

П.П. Правя някакви селове на връхчетата от последните дни, но нищо чудно да ги изгърми пазара наведнъж.

Коментар

• само дръж ще излезе

Коментар

аноне винаги съм уважавал твойте мнения но с нов бърз връх над 600 в рамките на тази година НОВИНАТА ще изтече чак другата година септемри октомври . и ще бъде нещо брутално . а до тогава и своевременно дау така или инак ще си пада ЩЕ ИМА И БАРЧЕ 1000-2000 пункта на там отидоха нещата . всичко се повтаря а хората си забравят

ГОЛЯМ АНАЛИЗ А
            Хич не ми уважавай анализа, макар и да ти благодаря!. Аз от половин година чакам спад, а той не идва. Загубих маса пари от това ми очакване.

Сега си мисля, че като "опарен" може и да съм прав, но кой знае....

Само споделям мисли и наблюдения.
            Last edited by anon6706; 09.08.2013, 22:17.

Коментар

• аноне винаги съм уважавал твойте мнения но с нов бърз връх над 600 в рамките на тази година НОВИНАТА ще изтече чак другата година септемри октомври . и ще бъде нещо брутално . а до тогава и своевременно дау така или инак ще си пада ЩЕ ИМА И БАРЧЕ 1000-2000 пункта на там отидоха нещата . всичко се повтаря а хората си забравят

ГОЛЯМ АНАЛИЗ А

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
                Колега темата си е тема пазара си е пазар ...все о=ще няма ме сигнал на тотална разпродажба....да има край на тренд и нов къс нека караме по късия и когато свърши ще дерзаем нагоре ако пък се свлече подарък...както има дълги има и къси ...
                Нямаме сигнал за тотална разпродажба, но поне имаме сигнал за край на дългите: Изказването на Еванс преди 2 дни. Той е най-големият "гълъб" във ФЕД и се изказа в подкрепа прекратяване на QE3.

Отделно - последните четири дни имаме четири теста на купувачите чрез бързи разпродажби, които засега удържат спада, но така и не успяват да правят нови върхове на индексите.

П.П. Гадното е, че ако има разпродажби, ще го направят баш когато съм на морето....
                Last edited by anon6706; 09.08.2013, 22:02.

Коментар

• хахо основна грешка и бъг в системата едно време като катерехте и не оставяхте никакви гапове , сега бая си ги забравяте изотдолу

Коментар

• браво добър ръст

Коментар

• ммм че красива чутурка

Коментар

• повтаряме движението от вчера отлично

Коментар

• ама как пак си изрисувахте обърнатата чутурка дето я разигравате от 5 години a

Коментар

• просто избиваме стопчета инак ще има един последен връх на изнемогване гапче на 644

БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ АЗ СЪМ ОВЦА

Коментар

• РЪСТ !!!

Коментар

• Архитект ....какво значи балонери....тренда върви на горе и ние по него...да не е наш тренда...може и още 2г да е на горе това е пазар...каквото предлага се нагаждаш ...иначе дърво
                                Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

Working...
                                X