на първо време да тестваме 14940 че го забравихте нещо. пък другото готино е 14538
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеАз мисля че ще има някаква корекция от около 10% когато спрат или намалят QE.
И после пак нагоре, догодина пак 15%-20% ръст.
Не бих се заигравал с къси.
http://www.marketwatch.com/story/whe...teid=rss&rss=1
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеТой ли те цака или ти го цакаш!!!Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеfhn
А аз утре ще се сдобия с SNP и SIMO .
И то не само заради сосните дивиденти
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеНе бой се за мен , аз форекс си цъкам заради тръпката,да му мислят тези които се прехранват от това
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеЕдинствената ви надежда е като ФЕД спре QE.
Кога ще стане това не е ясно, можи би тази есен, може би догодина ...
Тогава ще паднем сигурно с 10% (за кратко 5 мин).
Разтварвайте късите отървавайте се и повече за къси не мислете ...
Риска от късите е непропорционално висок спрямо потенциалните печалби.Last edited by hemilio; 11.08.2013, 22:06.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеИ аз съм на това дередже даже повече време от теб,но напоследък съм оптимист ,успех,на мен ми трябва 10% надолу за да съм ок,не знам ти колко си я забатачил.
Кога ще стане това не е ясно, можи би тази есен, може би догодина ...
Тогава ще паднем сигурно с 10% (за кратко 5 мин).
Разтварвайте късите отървавайте се и повече за къси не мислете ...
Риска от късите е непропорционално висок спрямо потенциалните печалби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеИ аз съм на това дередже даже повече време от теб,но напоследък съм оптимист ,успех,на мен ми трябва 10% надолу за да съм ок,не знам ти колко си я забатачил.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнението ще избуши за 5 мин надолу това е ясно ама кога незнам
Коментар
Коментар