If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Пазара спи другари ...
Спи и чака решение на Американската криза ...
По-коледа има повече трейдинг отколкото днес.
Ако кризата се разреши излитаме ... ръст Bitches
Ако се задълбочи потъваме ... сеч Bitches
Аз лично мисля че ще сме в безтегловност още поне 5-6 дена.
Я вижте какво пробвам от една седмица - на демо пускам 6 дълги CAC40, 2 къси DAX и една къса FTSE100, така късите и дългите са на стойност около 24000 евро, чакам няколко дена и примерно съм на загуба от тая комбинация 100 евро, тогава на реална сметка пускам същата комбинация, засега става номерът и излизам на печалба ма дано дакса се качи пак да си го скъсявам него, аче друг начин да си избия от валутите загубата не виждам
днеска 3 пъти стана, дори е сега по време на американската сесия кат борсите тука са затворени - демо сметката ми се явава един вид индекс, при 0 европейските индекси се движат в синхрон, вече тръгне ли нагоре или надолу залагам срещу отклонението, ма преполагам и така ще се ушия в скоро време пък да видим
спокойно,иска се време,гледат да не подплашат стадото,защото ще стане грозна картинката иначе!
следете какво ще направи златото.
И кво ще стане със златото
Ще се движим в рейндж и тази седмица докато се разберат и после излитаме нагоре и правим New All Time High
ФЕД няма да спира QE
Освен ако не смяташ че САЩ ще фалират на 17ти?
Коментар