абе лудница не искат да го изпуснат , това е добре , страх страх страх , като се отключи пандората няма спирка . къси добавка на къси захранване на сметки и тн . чакаме пандора
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениекакто казват вогоните всяка съпротива е излишна ......................
И така докато масовката не се убеди, че ще е все така...
За сега е силен тренда
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеМечетата пак не можаха да хванат ръка.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеhttp://finviz.com/quote.ashx?t=TCK
Полуде
Първата артия де ми дава 22% за няма и 4 седмици.
Мога да бъда и доста дълъг на нея при 4% дивидент на нивото на влизане,ама кихне ли още 1.5-2$ и я разкарвам.....зер корекция иде на хоризонта
Алтернативи се се намират
Аз вчетвъртък се нахаках в едно IPO - XON до обяд беше мънки трейд, след това стана малко кофти на корекцикитеFrom Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениекато ти дават вземай
май китаюгите са се пуснали да трупат мед и тн мат'ряли на изгодни цени и съживиха всички акции свързани с метали, руди, и добиви, а те бяха доста спескани...
не знам до кога ще е пачангата
може пък китайците да са решили да трупат вместо зелени хартийки и вестници (ДЦК на чичо сам) да трупат суровини, защото после тия суровини ще ги направят сила номвер 1 в индустрията.
ще ги видим
интересни времена предстоят за сектора
Коментар
Коментар