Предишните дни беше различно.Това беше ликвидация на стари позиций първире час/два след което идват нови купувачи.Това всъщност е хубаво за дългите,защото се изкарват потенциални продавачи от пазара и на тяхно място идват нови дълги.Шорт скуийз сигурно ще стане ако приближим 1695 и късите се панират,тогава ще има сериозен спайк нагоре или дори трендинг ден нагоре.Днес ако не вземем вчеращният low, сигурно утре ще има ИЗЛИТАНЕ
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
1825 поред , ама всичко се връща тъпкано сиреч 1825 дни после тъпчи тъпчи тъпчиLast edited by the architect; 14.08.2013, 19:37.
Коментар
-
Първоначално изпратено от RandomTrader Разгледай мнениеТука надушвам как се заформя един шортскуийз днес към края или утре.Ще има стабилен ръст,пък след това може и да обърнем...това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
има един доста 'странен' индикатор
http://en.wikipedia.org/wiki/Hindenburg_Omen
напоследък се случва прекалено често, а това според вярващите в него анализатори е предвестник на CRASH ...
тъй като е от инструментариума на Рубиннитата и сие Апокалиптоси..повечето инвеститори и трейдъри му се смеят.
аз самият не знам колко познава но просто споделям с вас.
поздрави и успехтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
AAPL кърти. Продадох малко на 470 а за 2 дена го докарали на 490 щото Икан казал че е понакупил. Добавям природен газ. Ако щете вярвайте при положение че имам малко повече къси индекси, отколкото дълги акции за 1 месец имам над 25% доходност. Преди малко смятах при среброто имам 30% печалба от 10 трейда....на практика съм отиграл целия канал на тримесечна графика разбира се не на максимум. Сега е много неясно какво ще последва за среброто защото златото го дърпа надолу и нч вярвам да се развали лесно корелацията
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеАйде сега ще ви отделя 5 минути за един сериозен коментар.
Абе хора вие на к'во отгоре чакате да падне индекса?
Индекс пада при спад на печалбите, при рецесия, при депресия, при очаквана стагнация на икономиката.
Кое от изброените по-горе очаквате в следвашите 2-3 години?
Лихвите са на 0, средният дивидент от компаните е 3%.
Къде другаде да си инвестираш парите? на депозит ли?
Очаква се икономиката да расте, всички икономически показатели са нагоре ...
Вие на к'во отгоре очаквате индексите да паднат?
Дайте тука един смислен коментар
Очакванията са въпрос на вероятности. И когато централната банка ти казва че ще охлажда със сигурност се повишават и очакваната вероятност всичко това което си казал да се случи. Така че индексите съвсем спокойно могат да си паднат с едни 15-20%, че и повече. но може и да не паднат с толкова много. А може и да продължат да растат.
Но да се вторачваш и да отиграваш само една от всичките възможни вероятности е един доста сигурен път към фалит.
Коментар
-
Айде сега ще ви отделя 5 минути за един сериозен коментар.
Абе хора вие на к'во отгоре чакате да падне индекса?
Индекс пада при спад на печалбите, при рецесия, при депресия, при очаквана стагнация на икономиката.
Кое от изброените по-горе очаквате в следвашите 2-3 години?
Лихвите са на 0, средният дивидент от компаните е 3%.
Къде другаде да си инвестираш парите? на депозит ли?
Очаква се икономиката да расте, всички икономически показатели са нагоре ...
Вие на к'во отгоре очаквате индексите да паднат?
Дайте тука един смислен коментар
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениекак е хахо
Правя пари, не виждаш ли
Коментар
Коментар